Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

anladım benimki ğeçmiş de ekki maleseff neyse inşallah yinede tutunur çümkü 14 günü değerlendirdim ama bilmiyomya kafam çok karışık:kızgın::KK37:

anladım benimki ğeçmiş de ekki maleseff neyse inşallah yinede tutunur çümkü 14 günü değerlendirdim ama bilmiyomya kafam çok karışık:kızgın::KK37:
Kişiden kişiye yumurtlama günleri farklılık gösteriyormuş . Bende hamile kalamayınca bide bunu deneyeyim dedim. İnşallah en kısa zamanda bebişlerimiz olur

Allahım beklemek ne kadar zormuş. Bugün 21.gün. Bat 26-27 şubat. 4 gündür falan kasıklarım sürekli ağrıyor. Bazen sağ tarafım bazen sol tarafım. Göğüslerim çok hassas. genelde adetten 5 gün önce falan ağrılar başlardı. Bu ay daha erken başladı. Umutlanmak istemiyorum çünkü bu belirtiler adette de oluyor :KK43: bu ay olmadıysa benim heyecan ve stresimden olmamıştır zaten. Elimde değil :KK43:

Arkadaşlar koyu bir halde 2 çizgi göremeden silindi.Neyse size sorum şu yumurtlamada 2 çizgiyi yakaladığınizda akıntı vs. Bir belirtiniz oldumu bende adet günümden 3 gün önce akıntı oluyo ama yumurtlama zamanı gram akıntı yok acaba doktoramı gitmeliyim.

Arkadaşlar koyu bir halde 2 çizgi göremeden silindi.Neyse size sorum şu yumurtlamada 2 çizgiyi yakaladığınizda akıntı vs. Bir belirtiniz oldumu bende adet günümden 3 gün önce akıntı oluyo ama yumurtlama zamanı gram akıntı yok acaba doktoramı gitmeliyim.
Mrb canım bence Dr git çünkü yumurtlama zamanı akinti oluyor yani yumurta akı kıvamında kaygan yada dikkat etmemissindir öyle zaten çok bi akinti değil hafif ıslak oluyor günlük Ped ile islsklik daha kolay anlaşılıyor

X