- 2 Şubat 2017
- 45
- 12
- 32
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #51.641
Bende özele gittim bi güzel para bayıldım inan onda da süklüm püklğm gittim kadın evli olduğuma felan inanamadı Hatta biraz araştırma yaptım diyince çok bilmek iyi değil felan dedi bende sustum Verdiğim para hala içimdeBen ozele gidiyorum cnm valla aklima ne gelirse soruyorum biraz tuzlu benim dr ama her dakika arayip bilgi alabiliyorum watsaptan yaptigim testleri atiyorum oda saolsun beni duruma gore yonlendiriyor
Benimde 2.çizgi silik bugün ya geçti yada daha yumurtlama dm mi anlamadm bende senin gibi adete kadar her gün yapcam heralde test.
Bende tam koyu çizgi göremedim şimdide silik bu işten birşey anlamadm ben ne zaman yumurtluyom ama sen istersen yap test bende elimde kalanları yapcam.Benim testlerim de bitti yeni bir kutu alsam mı bilemedim o koyu çizgiyi göremedim çünkü
Bende kalmadı da gidip alsam mı bilemiyorum şu an o gğn oldusa oldu artık tekrar o çizgilerin koyulaşacağını sanmıyorum benBende tam koyu çizgi göremedim şimdide silik bu işten birşey anlamadm ben ne zaman yumurtluyom ama sen istersen yap test bende elimde kalanları yapcam.
Valla 10 senedir bebek icin ugrasiyorum sanki dr okumus kadar cok bilgi edimdim kadinla konusurken tartisiyorum bile dogru diyor sen ne megzunusun dr azi acik kaldi o kadar para bayilipta susmam ben valla kusura bakmasin kimseBende özele gittim bi güzel para bayıldım inan onda da süklüm püklğm gittim kadın evli olduğuma felan inanamadı Hatta biraz araştırma yaptım diyince çok bilmek iyi değil felan dedi bende sustum Verdiğim para hala içimde
Son testin çok koyu zaten bence tam zamanlaEki Görüntüle 1955089 bakin kizlar 27 gunde bir adet oluyorum uc aydir ve adetimin 10. Gununden butarafa testler en ustteki testten dogru bakin usteki test 10. Gunu en alttaki de 14. Gumum bu aksam yaptigim test simdi iyne yaptim artik test yapmaya gerek yok cunku zaten hep koyu cikacak iynenin etkisiyle
Evet cnm aksam yaptim birte bu testti yarin sabah yapsaydim daha koyu olurdu iyneyi vurdugum icin yarin sabah yapmiycam aslinda iyne vurmiycaktim ama yumurtalarin hepsi catlamazda kist olur die korktum en azindan garanti oluyor ina hepsi catlarSon testin çok koyu zaten bence tam zamanla
arkadaşlar buğünde böyle çıktı sizce günüm geçmişmi döngüm ayın 2 sinden 2 sine yada benim hiç yumurtam olmamışmı offfya çok üzgünüEki Görüntüle 1955229
çoksağol canımya inşallah dediğin gibi olur çok üzülüyom artık bende anne olmak istiyommm ne olur birbirimize dua etmeyide ihmal etmiyelim ALLAH IM NE OLUR OLDE VE OLUVERSİN BEBİŞLERİMİZ . AMİNBugün 15.gün canım. Bak ben çift doz klomen ve dünde çatlatma iğnesi vuruldum buna rağmen 13. gün yumurta büyüklüğü 18 ve 25mm ve çatlamamıştı, testlerimde seninki gibiydi. Yani senin de daha vaktin var testin koyulaşacak gibi düşünüyorum. Yapmaya devam et ve stres yapma bu gecikmeye sebep oluyor.
Kizlar dr geldim simdi yumurtanin biri catlamis buyuk ihtimalle gece catladi ikisi duruyor acaba onlarda catlar mi
çoksağol canımya inşallah dediğin gibi olur çok üzülüyom artık bende anne olmak istiyommm ne olur birbirimize dua etmeyide ihmal etmiyelim ALLAH IM NE OLUR OLDE VE OLUVERSİN BEBİŞLERİMİZ . AMİN
Ay merak ettim cnm ins olur bebek yaa artik olsun oburleride catlar mi acaba merak ettim kendi dr aradim birazdan donecek bakalim ne diyecek merakla bekliyorum vallahadi gözün aydın biri çatlasın oda bebek olsun inşallah
Kızlar bundan sonra 2.çizgi silindi o zaman yumurtlama olmuş bitmiş anlamındamı koyu 2 çizgi göremedim bir türlü.Mrb kızlar bu pozitif mi sizce daha beklemekmi lazm
Eki Görüntüle 1955364 Kızlar merhaba. Yumurtlama nasıl sizce? Bi de bu sonucu ne zaman değerlendirmek lazım?
Yumurtlama berçekleşmek üzere cnmEki Görüntüle 1955364 Kızlar merhaba. Yumurtlama nasıl sizce? Bi de bu sonucu ne zaman değerlendirmek lazım?
canımya bunu kaçıncı ğününde yaptın bide dönğünne ben bütürlüyakalayamıyom bilfi versen sevinirimEki Görüntüle 1955364 Kızlar merhaba. Yumurtlama nasıl sizce? Bi de bu sonucu ne zaman değerlendirmek lazım?
Can'ım 14. gün akşam da yakaladım . Sabah 11 akşam yedi de test yaptım ve neredeyse hiç su içmedimcanımya bunu kaçıncı ğününde yaptın bide dönğünne ben bütürlüyakalayamıyom bilfi versen sevinirim