- 26 Mayıs 2014
- 2.266
- 1.549
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #51.561
Sanırım o gün bugün, yumurtluyorum
14. Gün bu şekilde
14. Gün bu şekilde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün olmuştu aslında ama bugünü de boş geçirmek istemiyorum. Bugün ihtimal daha yüksek. Canım sence her gün olması sakıncalı mı? Bugün ve yarın da olsa. Bu heyecanım ne olacak bilmiyorum. Ay sonunu nasıl bekleyeceğimCanım testin pozitif bugün çalışma olsun yarını es geç diğer gün yine olsun.
Dün olmuştu aslında ama bugünü de boş geçirmek istemiyorum. Bugün ihtimal daha yüksek. Canım sence her gün olması sakıncalı mı? Bugün ve yarın da olsa. Bu heyecanım ne olacak bilmiyorum. Ay sonunu nasıl bekleyeceğim
kızlar merhaba, ben yumurtlama geçmiştir diye düşünürken son 2 testi yapayım dedim. ikisi de fazla silik gibi geldi. sanki yum sonrası değil de öncesi gibi mi ? sizce nasıl ?
canım döngü net değil ondan böyle karışık oluyor. bi ay 32-33 diğer ay 28 olabiliyor. geçen ay 17 ve 18 günler pozitif 19 gün silikleşmişti. bu ay adetim öne gelir diye düşünüyordum. ama bu silik çizgiler yum öncesi gibi geldi bana. çünkü çatlayınca baya yok gibi silik çıkıyor bende :/Bu negatif sanki canım. Senin döngün kaç gün?
iyyiyim kuzum sen nasılsın?? bu işleri bıraktım kk ya da girmiyorum artık sıksık biz yeniden korunmaya başladık yazsonu da tüp bebek yapacaz kısmetse cünkü bu iş sevimsiz bir şekilde geriyor bizi,şu yazı da geçireyim bi tatil yapayım yaz sonu şişirelim göbüşü allah izin veririse
iyyiyim kuzum sen nasılsın?? bu işleri bıraktım kk ya da girmiyorum artık sıksık biz yeniden korunmaya başladık yazsonu da tüp bebek yapacaz kısmetse cünkü bu iş sevimsiz bir şekilde geriyor bizi,şu yazı da geçireyim bi tatil yapayım yaz sonu şişirelim göbüşü allah izin veririse
yani bence de,stress beni mahvediyor cünkü,busefer sağda yumurrtam vardı günü de yakaladık yıne olmadı niye stresten yedim bitirdim kendimi cünkü.. tüp bbek işi güzel de işte ya o da tutmazsa diye düşünüyor insan... amaaan o da tutmazsa zateenn tek çocukla devamm,kızım da abla oluvermesin napiiiim vardır herişte bir hayır deriz,biz elimizden geleni yapmış olucaz sonuçta değil mi ama??Ohh en güzeli valla
yani bence de,stress beni mahvediyor cünkü,busefer sağda yumurrtam vardı günü de yakaladık yıne olmadı niye stresten yedim bitirdim kendimi cünkü.. tüp bbek işi güzel de işte ya o da tutmazsa diye düşünüyor insan... amaaan o da tutmazsa zateenn tek çocukla devamm,kızım da abla oluvermesin napiiiim vardır herişte bir hayır deriz,biz elimizden geleni yapmış olucaz sonuçta değil mi ama??
Merhaba kızlar ben de labaquik kullaniyorum 9. günden itibaren yaptim 12.vve 13 . günde 2. Çizgi silik çıktı ondan sonra tek çizgi bugün 16.gün tek çizgi. Ben yumurtlamiyormuyum adetim düzenli geliyor, 25 günde bir oluyorum. 5 aydır da evliyim hiç korunmadik ama hamile kalamadim ( doktora tahlil yaptırdım normal çıktı. Adetimin 3. Günü ultrason ile de bakıldı o da normal ama bebek yok
Ya herkes yeni evlisin bekle daha olur diyo ama yaşım geçti, her geçen ay zararıma hadi bu ay da bekleyim adeti diyorum ama zaman kaybı, dr da 6 ay daha dene sonra gel dedi. Özele gitcem bu ay. her ay yeni bişi deniyorum bu ay yumurtlama testini yaptim ama bişi yok.İmkanın varsa doktora git baksın ultrasonla, yumurtlayıp yumurtlamadığını söyler.
Ya herkes yeni evlisin bekle daha olur diyo ama yaşım geçti, her geçen ay zararıma hadi bu ay da bekleyim adeti diyorum ama zaman kaybı, dr da 6 ay daha dene sonra gel dedi. Özele gitcem bu ay. her ay yeni bişi deniyorum bu ay yumurtlama testini yaptim ama bişi yok.
Adetime son 1 gun kaldi. Adet olcakmisim gibi ara ara kasik agrilarim basladi basim flnda agriyo goguslerim sis agriyo akintim basladi sag kasigima batmalar oluyor sag kasik adet agrisi olur diyolar hersey adete gore yani geliyo kesin kirmizilar baskada belirti yok zaten bu ayda tutmadi sanirim