- 23 Ocak 2017
- 1.622
- 2.585
- 36
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #51.461
Benimde iki kızım var Allah sağlıklı ömür versin hepsine ne vazgeçmesi Gel peşimden yumurta kovalicaz
ahahahhah ben gitçem toplatacam yumurtaları yaa kovalayamıcam valla sinirlerim bozuluyorBenimde iki kızım var Allah sağlıklı ömür versin hepsine ne vazgeçmesi Gel peşimden yumurta kovalicaz
ahahahhah ben gitçem toplatacam yumurtaları yaa kovalayamıcam valla sinirlerim bozuluyor
T.ederim çift cizgiyi gordgm gün ve ertesi gün iliski oldu bakalm sonc ne olcak 1 haftaya belli olur hayırlısı: )Valla cnm benim bu konuda hic bir bilgim yok tutsun da saglikli olsunda bizim icin onemli değil ama ins senin gonlunde ne varsa o olsun :)arkadasim
T.ederim çift cizgiyi gordgm gün ve ertesi gün iliski oldu bakalm sonc ne olcak 1 haftaya belli olur hayırlısı: )
3 kayiptan sonra yapiliyo bu testler unv hastanesi ucretsiz yapiyor. senden ve esinden kan alarak yapiyorlar senin kaninda pihtilasma varmi yine sende ya da esinde genetik hastalik varmi ona bakiyolar. peki bebegin genetigine bakildimi? eger bakilip bebegin genetiginde problem ciktiysa bu iyi bisey cunku anomali bebegi vucut kabul etmiyo ve bu sadece o gebelige özgü oluyo. biz bu testleri ilk kurtajdan sonra 3 yil once yaptirdik hepsi temiz cikti. ardindan 3 defa yine ayni seyi yasadim. meger sperm dna hasar testi diye bisey varmis son kurtajdan sonra esim o testi yaptirdi ve üroloji dr u bu hasarla hamile kalamazsın kalırsanda gelismez kurtaj olursun dedi. 2 ay esime ilac tedavisi uyguladi ve bin şükür esim tedaviye cevap verdi ve hasar düştü dr korunmayi birakin 6 ay dogal deneyin dedi. bu ay korunmayi biraktik ama nasip olmadi kasım ayında ovulasyon testiyle denicem.
Senin ilk kaybin endiselenmen icin cok erken ama keske dr yönlendirseydide ilk kayiptan sonra sperm dna hasar testini yaptirsaydi esim.
Burda amacim kimsenin umudunu kirmak degil sadece kimse benim yasadiklarimi yasamasin istiyorum dr lar malesef biz test istemeden yapmiyolar. onlara gore 4 kayip cok normal.
Canim merhaba gecmisolsun rabbim saglikli evlat nasip etsin hayri zamanda. Pihtilasma(trombofili paneli) ve genetik testlerini universite hastanesinde yaptirdik biz ama pihtilasmanin 7 türü var unv hastanesi hepsini yapmiyordu ben ankara hrs hastanesinde de trombofili panelinin hepsine baktirdim 450tl idi. Genetik test icin esin ve senden kan aliyorlar. Bebegi patalojiye gonderdiler mi?Canım merhaba günlerdir msj ni ariyorum ben yine boş gebelik gecirdim pıhtılaşma genetik testler yaptıricm eşine yapılan testti her hastane yapıyor mu
yani dunaksam dedim bizimkine adet oldum aaa falan oldu bu.sonra erken daha yeni ameliyat oldun onumuzdeki ayda bi deneyelim de olmazsa gercekten olmuyodur demekki dedi.yani bu su demek olmazsa artik bi caresine bakariz madem.ee o care de tuo bebek oluyor.asilamayla zaman kaybeymenin anlami yokTüp bebeğe mi karar verdiniz noldu?
yani dunaksam dedim bizimkine adet oldum aaa falan oldu bu.sonra erken daha yeni ameliyat oldun onumuzdeki ayda bi deneyelim de olmazsa gercekten olmuyodur demekki dedi.yani bu su demek olmazsa artik bi caresine bakariz madem.ee o care de tuo bebek oluyor.asilamayla zaman kaybeymenin anlami yok
Kizlar var mı yorumlayacak olan ben hiç bir şey anlamadım.
13 canim en koyu çıkan OgünKizlar var mı yorumlayacak olan ben hiç bir şey anlamadım.
Hayırlısı olsun inşallah canım bu ay da bizimlesin yani :)
Kuzum benimde oyle yemin ederim 24 orkit paketi bitti bu ne boyle vallahi deli olacam cok fenayimeveeeett bu ay da sizinleyimm.bbuarada hemen bişi soruyorum bu klomen adet kanam miktarını arttırıyormu?? yani ben kızım dogduktan sonra 1-2 gün anca kanardım bu ay maşallaah 3gündür şarıl şarıl hem de kanıyorumm çok mutluyumuzun zamandır böyle kanamamıştımm
eveeeett bu ay da sizinleyimm.bbuarada hemen bişi soruyorum bu klomen adet kanam miktarını arttırıyormu?? yani ben kızım dogduktan sonra 1-2 gün anca kanardım bu ay maşallaah 3gündür şarıl şarıl hem de kanıyorumm çok mutluyumuzun zamandır böyle kanamamıştımm
Kizlar iliski olali 1 hafta oldu. Ama beni cok sicak basiyor ayaklarim yaniyor sanki normalde iki kat corap giyerim bide terlik cikartmam hic yatana kadar ama simdi corapsiz terliksiz geziyorum resmen. Bide dun yemek yaparken tavugun kokusu cok agir geldi midem fena bulandi. Acaba ciplak ayakla yere bastigimdan fln usuttumdemi boyle olduof ya beklemek ne zor. Adete daha 1 hafta var
Siz bozukmusunuz Hala?? Bak barışmayı ovulasyona getir kesin tutar bu sefer