Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Canım merhaba günlerdir msj ni ariyorum ben yine boş gebelik gecirdim pıhtılaşma genetik testler yaptıricm eşine yapılan testti her hastane yapıyor mu

Canım merhaba günlerdir msj ni ariyorum ben yine boş gebelik gecirdim pıhtılaşma genetik testler yaptıricm eşine yapılan testti her hastane yapıyor mu
Canim merhaba gecmisolsun rabbim saglikli evlat nasip etsin hayri zamanda. Pihtilasma(trombofili paneli) ve genetik testlerini universite hastanesinde yaptirdik biz ama pihtilasmanin 7 türü var unv hastanesi hepsini yapmiyordu ben ankara hrs hastanesinde de trombofili panelinin hepsine baktirdim 450tl idi. Genetik test icin esin ve senden kan aliyorlar. Bebegi patalojiye gonderdiler mi?

Bizde bulunan sperm dna hasariydi. Hasar yuksek cikmisti ve esim ilacla edavi oldu sukur hasar dustu. Hasar testini Ankara genart ta yaptirdik. Hasar testi yaklasik 20 gunde sonuclaniyor.

Merhaba kızlar. 1,5 yıllık evliyim.Artık bebek düşünüyoruz eşimle. Döngüm ortalama 30 gün. Bazen 28 oluyor bazen 31. 28 ocak son adetim. Bugün 8. Gündeyim. Ovulasyon testletim bekliyor. Yapmaya başlasam mı acaba ? Daha erken mi dersiniz.

Tüp bebeğe mi karar verdiniz noldu?
yani dunaksam dedim bizimkine adet oldum aaa falan oldu bu.sonra erken daha yeni ameliyat oldun onumuzdeki ayda bi deneyelim de olmazsa gercekten olmuyodur demekki dedi.yani bu su demek olmazsa artik bi caresine bakariz madem.ee o care de tuo bebek oluyor.asilamayla zaman kaybeymenin anlami yok

Hayırlısı olsun inşallah canım bu ay da bizimlesin yani :)

Hayırlısı olsun inşallah canım bu ay da bizimlesin yani :)

eveeeett bu ay da sizinleyimm.bbuarada hemen bişi soruyorum bu klomen adet kanam miktarını arttırıyormu?? yani ben kızım dogduktan sonra 1-2 gün anca kanardım bu ay maşallaah 3gündür şarıl şarıl hem de kanıyorumm çok mutluyum uzun zamandır böyle kanamamıştımm

Kizlar iliski olali 1 hafta oldu. Ama beni cok sicak basiyor ayaklarim yaniyor sanki normalde iki kat corap giyerim bide terlik cikartmam hic yatana kadar ama simdi corapsiz terliksiz geziyorum resmen. Bide dun yemek yaparken tavugun kokusu cok agir geldi midem fena bulandi. Acaba ciplak ayakla yere bastigimdan fln usuttumdemi boyle oldu of ya beklemek ne zor. Adete daha 1 hafta var

Kuzum benimde oyle yemin ederim 24 orkit paketi bitti bu ne boyle vallahi deli olacam cok fenayim

Geçen ay bende kullandım ama benim şiddet aynı geçti canım. Kanama rahim duvarı kalınlığı ile ilgili diye biliyorum

Biraz daha sabır 12. günü bi test yap bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…