Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

Valla cnm benim bu konuda hic bir bilgim yok tutsun da saglikli olsunda bizim icin onemli değil ama ins senin gonlunde ne varsa o olsun :)arkadasim

Cnm senin kizin kaç yasinda doğum ameliyatini mi diyor eşin hayirlisi olsun cnm ins senden guzel haber aliriz valla ben hala adet olmadim iyneden sanirim bekliyorum bakalim ne zaman gelecek

Cnm senin kizin kaç yasinda doğum ameliyatini mi diyor eşin hayirlisi olsun cnm ins senden guzel haber aliriz valla ben hala adet olmadim iyneden sanirim bekliyorum bakalim ne zaman gelecek

yok canım dogum değil,kızım 5yaşını doldurdu benim.. ben bu aralıkta laparoskopik ameliyat oldum sol tüpümü aldılar onu diyor eşim,sol tüpüm kapalıymış ve içinde sıvı doluymuş oyuzden gebe kalamıyormuşum maalesef

Anladim cnm cok geçmiş olsun ins olucak cnm allahin izniyle. Merak etme yaradan büyük

kızlar ben az önce adet oldum valla pat diye geldi,iğneden sonra 12.günümdü bugün erken geldi hem de .. ben hiçbişey anlamadım bu işten ya vallahii sıkıldım.artık üzülmüyorum bile çok sinirliyim sadece gerçekten sıkıldımm..

(((cok üzüldüm cnm yaa ne diyim ben olmuyorum agrim var ama adet yok deli olucam yarina randevu alicam o kadar basim agriyorki dünden bu tarafa ferc oldum sanki basim uyuştu agridan_

Kizlardan da kimse yok bir sen bir ben variz acaba onlar ne yapti ki

afiet bal şeker olsun inşallah bebşi vardır bizde yok sende bari olsun :)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ciddi misin aman yaaaaa ben de bıraktım artık benim adamına umurunda değil zaten olmazsa olmasın ne yapayım sende sinir olup kendini yıpratma ....

Hoş geldin cnm nasılsın bende bekliyorum valla gelen giden yok ama hep altım islak gibi hissediyorum ins yarin dr gidecem sorun olmazsa bakalim durum ne kistten mi gelmiyor neden anliycaz

Bende yarın gidip ilaç yazdiricam. İlk başta eşimle spiral ı çıkartmaya karar verdiğimizde Ekim ayıydı martta yapalım bebeği dedim yuh demişti :) Yine benim dediğim olacak galiba :)) Bu arada biz spermiyogram da yaptırdık Adam gayet sağlıklı çıktı yani sorunun benim yumurtaların gelişiminde olduğu kesinleşti.. Hayırlısı artık bakalım Allahtan ümit kesilmez

Aynen cnm ins bu ay olur benim usumeler kayboldu bu seferde olmuyorum die stres yapiyorum bir hafta önce olacam die korkuyordum simdi olmuyorum acaba kötü bir sey mi var die stres yapiyorum kadin olmak ne zor rabbim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…