ben de burdayımmm geldim geldiiiiiiimm
benim de bugun işte noldu,iğneden sonra 11.gün,beklenen adet tarihimi bilmiyorum 25günde 26günde bazen28günde bir oluyorum,. yalnız 2gündür memelerimin ucu feci acıyo ama hormonlardan sanırım bunu bır belirti olarak saymıyorum belirti de aramıyorum hoş,dün benimkiyle tartıştık yine biraz
tüp bebek mevzuna,enson dedimki ben bir kere daha anne olmayı hakediyorum,evet ben çok iyi bir anneyim ve bunu birkere daha yaşamak istiyorum dedim,haklısın evet sen iyi bir annesin dedi.ssen de gerekli koşulları sağlayacaksın ozaman dedim ben de,acele etmeyelim diyorum ben yeni ameliyat oldun sonuçta bu kadar takıntı haline getirme olur bebeğimiz falan diye bişiler geveledi.sonuçta tavrım gayet net ben bu işin peşini bırakmam,siz de bırakmayın kızlar,umutsuz olmayın vazgeçmeyin,mücadeele edin,hepimiz muradımıza ereceğiz emin olun
buarada ben hayvan gibi yemek yiyorum yaaaaaa,çok afedersiniz bugun taam 3/4 ekmek kokoreç yediimm,kokoreç yemek nedir yahuu öğlen 2de ama canım istedi yedim.. ben kızımda 35kilo almıştım gebeliğimde,şimdi de gebeysem ya da kalacam yani bigun gebe netice de,sonumu hiç hayırlı görmüyorum 3/4ekmek kokoreç nedir yaaaa