- 10 Ekim 2013
- 438
- 120
- 34
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #27.561
Herkese Merhaba tükürükle yapılan ovulasyon testi aldım fakat İdrar testleri kadar kullanışlı olmadığını düşünüyorum ben ve arkadaşım birlikte aldık ikimizde nedense ovulasyon günümüzü göremedik bu yöntemi kullanan arkadaşlar varsa ltfen bilgi versinler...
aralık ayında bisürü arkadaşımız bizi güzel haberleriyle müjdelediler,gebe kaldılar,inşallah bizde bu ay bu güzel haberleri birbirinize veririz amiinn...buarada hamile kalanlar topigi terkediyor hep,belkide başka topige geçiyorlar aslında haberleşerek geçilmeli başka topiklere,çünki oradada gebeligimizin ilerleyişi hakkında paylaşımda bulunuruz haksızmıyım,dogrusu biz daha gebe deyiliz ama kalınca öyle yapalım olmazmı
Aynen cnm katılıyorum eğer ben ovulasyon testinden hamile kalırsamda burayı bırakmayıda hiç düşünmüyorum başkalarına destek ve yardımcı olmak isiterim keşke hamile kalanlarda bizlere yardım etse neyse allahtan sen varsın herkeze yardım ediyorsun
İnşallah cnm hamile kalırız ayrı bi yerde bebeklerimizle ilgilide konuşmak nasip olur inşallahhh
Benim bat a 1 gun kaldi ama hic adet olucakmisim gibi belirti yok. Asiri mide yanmasi basladi sadece onun disinda oyle hamilelik belirtisi de yok hadi bakalim hayirlisi.
Slm kızlar.Sag yumurtalıgımda tembellik var sol yumurtalık iyi.Normalde 28 günde adet olurum.Bazen 1 hafta önce 1 hafta sonrada gelir.Son iki adet 26 kasım,19 arAlık.Dün eşimle birlikte olduk.Bebek olur mu sizce?Konu actım,fakat cok cevap veren olmadı,dogru yere mi soruyorum ama biliyorsanız cevaplayabilir misiniz?
Benim bat a 1 gun kaldi ama hic adet olucakmisim gibi belirti yok. Asiri mide yanmasi basladi sadece onun disinda oyle hamilelik belirtisi de yok hadi bakalim hayirlisi.[/QUOTE
herkeste farklı şeyler olabiliyor kiminin midesi yanar kiminin yanmaz.mesela benim yanar gibiydi çok hafif hafif böyle.inşallah seninkinin de sebebi bebiştir:)
Benim bat a 1 gun kaldi ama hic adet olucakmisim gibi belirti yok. Asiri mide yanmasi basladi sadece onun disinda oyle hamilelik belirtisi de yok hadi bakalim hayirlisi.[/QUOTE
herkeste farklı şeyler olabiliyor kiminin midesi yanar kiminin yanmaz.mesela benim yanar gibiydi çok hafif hafif böyle.inşallah seninkinin de sebebi bebiştir:)
Insallah canim yaa cok sagol :)
aralık ayında bisürü arkadaşımız bizi güzel haberleriyle müjdelediler,gebe kaldılar,inşallah bizde bu ay bu güzel haberleri birbirinize veririz amiinn...buarada hamile kalanlar topigi terkediyor hep,belkide başka topige geçiyorlar aslında haberleşerek geçilmeli başka topiklere,çünki oradada gebeligimizin ilerleyişi hakkında paylaşımda bulunuruz haksızmıyım,dogrusu biz daha gebe deyiliz ama kalınca öyle yapalım olmazmı
kızlar merhba
ovülosyon testinin önerir misiniz ve önerdiğiniz marka ve nasıl kullanımı dün regl oldum 2 aydır deniyoruz olmuyor onu bide denemek istiyorum olumlu olan çok kişi varmış...
labaquick kullanıyorum ben. kullanım talimatına uyarsan doğru sonuç verecektir. GG dan almıştık.
kızlar merhba
ovülosyon testinin önerir misiniz ve önerdiğiniz marka ve nasıl kullanımı dün regl oldum 2 aydır deniyoruz olmuyor onu bide denemek istiyorum olumlu olan çok kişi varmış...
ne demek. İnşallah bebiş getirir :)))))teşekkür ederim
merhaba arkadaşlar ben labquick marka ovulasyon testi aldım çift çizgiyi de 14. günde gördüm ve ogün ve 16. gün birlikte olduk ama gebelik gerçekleşmedi ovulasyon testinde pozitif görüpte hamile kalan arkadaşlar özellikle sizlerden yardım istiyorum aralık ayında yalnızca o günler birlikte olabildik bazı aksaklıklaradan dolayı ... Acaba günaşırı birklikte olsak sonuç değişir miydi?