Ovulasyon (Yumurtlama) Testleri Hakkında Merak Ettikleriniz

aralık ayında bisürü arkadaşımız bizi güzel haberleriyle müjdelediler,gebe kaldılar,inşallah bizde bu ay bu güzel haberleri birbirinize veririz amiinn...buarada hamile kalanlar topigi terkediyor hep,belkide başka topige geçiyorlar aslında haberleşerek geçilmeli başka topiklere,çünki oradada gebeligimizin ilerleyişi hakkında paylaşımda bulunuruz haksızmıyım,dogrusu biz daha gebe deyiliz ama kalınca öyle yapalım olmazmı

Son düzenleme:

hiç kullanmadım ama idrarla yapılan daha iyi diye biliyorum

Benim bat a 1 gun kaldi ama hic adet olucakmisim gibi belirti yok. Asiri mide yanmasi basladi sadece onun disinda oyle hamilelik belirtisi de yok hadi bakalim hayirlisi.

Aynen cnm katılıyorum eğer ben ovulasyon testinden hamile kalırsamda burayı bırakmayıda hiç düşünmüyorum başkalarına destek ve yardımcı olmak isiterim keşke hamile kalanlarda bizlere yardım etse neyse allahtan sen varsın herkeze yardım ediyorsun
İnşallah cnm hamile kalırız ayrı bi yerde bebeklerimizle ilgilide konuşmak nasip olur inşallahhh

amiinn inşallah canım,ya anne olmanın nedemek oldugunu iyi biliyorum allaha şükürler olsun allah herkeze nasip etsin 2 oglum var,ya bildiklrimi neden paylaşmayımki,yeterki birilerinin işine yarasın,

Benim bat a 1 gun kaldi ama hic adet olucakmisim gibi belirti yok. Asiri mide yanmasi basladi sadece onun disinda oyle hamilelik belirtisi de yok hadi bakalim hayirlisi.

inşallah sonuç iyidir canım,hevesini kırmak istemem tatlım ama mide yanması hemen göstermez kendini,bende çok ümitlendim agrı sancı yok olmuştu acaba varmı bişeler dedim ama yılbaşı gecesi adet oldum,nasip tatlım allah büyüktür,neden erken gebelik testi almadın yada gidip kan versene hemen belli olur,hadi bişeler yap bizede haber ver

düzensizlik yüzünden ne zaman yumurtladığınızı bilmeniz zor oyüzden her zaman olabilir elinizden geldiğince gün aşırı denerseniz inşallah olacaktır.test kullanmak isterseniz adet bitiminden sonra hemen başlayın öyle 8. gün 10.gün beklemeyin.inşallah ocak ayında güzel haberi duyarız:)

Bence olur :)) ben de moralim bozukken takip etsem de cevap yazamıyorum. içimden gelmiyo hiç. aslında hep takipteyim. Üstüste olmayınnca doğal olarak insan üzülüyo. Bu ay da regl 8 ocak. belirtiler şimdiden başladı. Bir sürü de kür denedik ama olmuyo ne yazıkki. Yine de ümidi kesmek yok. Çalışmalara devam. Allahım isteyen herkesi evlat sahibi yapsın. Aminnnnnnnn

kızlar merhba
ovülosyon testinin önerir misiniz ve önerdiğiniz marka ve nasıl kullanımı dün regl oldum 2 aydır deniyoruz olmuyor onu bide denemek istiyorum olumlu olan çok kişi varmış...

kızlar merhba
ovülosyon testinin önerir misiniz ve önerdiğiniz marka ve nasıl kullanımı dün regl oldum 2 aydır deniyoruz olmuyor onu bide denemek istiyorum olumlu olan çok kişi varmış...

labaquick kullanıyorum ben. kullanım talimatına uyarsan doğru sonuç verecektir. GG dan almıştık.

kızlar merhba

surelab ve labaquik (inşallah doğru yazmışımdır:) )ikisini de kullandım ve ikiside aynı zamanda yumurtladığımı doğruladı.bu ay çift çizgiyi görmeden önce ilişki olmuştu ve onunla hamile kaldım o yüzden teste çok güvenme mümkünse gün aşırı dene inşallah bu ay bebeğin olur birde ben 1 hafta kadar taze meyve suyu ve kuru incir yedim eminim onlarında etkisi olmuştur.çünkü biliyorsun yumurtanın gelişimi beslenmeye bağlı bi dene istersen zararı olmaz faydası olur inşallah

merhaba arkadaşlar ben labquick marka ovulasyon testi aldım çift çizgiyi de 14. günde gördüm ve ogün ve 16. gün birlikte olduk ama gebelik gerçekleşmedi ovulasyon testinde pozitif görüpte hamile kalan arkadaşlar özellikle sizlerden yardım istiyorum aralık ayında yalnızca o günler birlikte olabildik bazı aksaklıklaradan dolayı ... Acaba günaşırı birklikte olsak sonuç değişir miydi?

çift çizgiden önce oldu ve hamile kaldım.bir daha ki ay 12. ve 13. gün dene .bu testlere çok güvenmeyin.daha öncede sadece çift çizgi ve sonrası çalışıp hamile kalamadığını ama öncesinde ilişki yaşayıp hamile kaldım bu teste güvenmeyin diyen bir bayan vardı ve o ay hamile kalmış şimdi bende hamile kaldım demekki bir gerçeklik payı var sizde deneyin inşallah sizinde olur:)

aslında saçma bir soru oldu sonucu yalnız Allah bilir oda bir gerçek...Ama ben daha önce bu testlerden bile kullanmadan tahmini ovulasyon tarihiyle hamile kaldım çok şükür bir kızım var Allah ona uzun ömürler versin bu aralar kardeş istiyorum diye tutturdu...Allahım önce olmayan arkadaşlarıma sonra da benim gibi ikinciyi düşünen arkadaşlarıma nasip etsin...Hepinize sevgiler...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…