- 24 Temmuz 2013
- 102
- 0
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #26.121
her varikoselli de sorun olmuyor.sperm sayısına morfolojisine hareketliliğine bağlı.benim arkadaşımın eşinde vardı.20 milyon spermi vardı arkadaşımda da pko vardı ve rahmi terstti.hiçbir şey yapmadan(ovülasyon hesabı bile)hamile kaldı.abimde de varikosel var 5 milyon sperm var 11 kez tüp bebek denemesi yaptı bugüne kadar hala da yok.kısacası olacağı varsa oluyor canını sıkma...
gebelik testi yapmadım evde yoktu yarında olmazsam adet pazar yaparım test tek çizgi görmekten korkuyorum
canım inş bebişine kavuşursun ama biz kafamızı hep bebek fikriyle dolduruyoruz o yüzden bilinçaltına yerleşiyor..ben mesela gün içinde birini düşünsem o gün rüyama giriyorya ben zaten yankı bebeğin hastasıyım çok tatlı hep diyorum bebeğim olursa ona benzesin diye:))
Kızlar Çarşamba pozitifti. Perşembe silikleşti. O gün sanmıştım yumyum çatladı . Ama bu akşam yani kırmızı çizgiden sonra 2. Akşam adet ağrısı gibi ağrım var şimdi mi çatlıyor acep bilsem dün ilişki olmazdı kalitesiz olcak şimdi üstüste 4 . Gün olcak
Ya arkadaslar benim bata son 6 var.ovu testi cift koyu cizgi ..ama gecen ayda boyle olmustu.ama son 6 gun kalasiya hala cift cizgimiydi hatirlamiyorum meraktan olcem..dun agir bir sepet kaldirdim indirdim ve belime soddetli sanci gordi karnimada vurdu ve oldugum yere yigildim.boyle nefes alamadim sancidan.ve bu bor kacdefa daha oldu bu ay icinde kafam iyce karisti yani:2:
kızlar merhaba 4 ay önce sağlıksız gebelik tanısıyla 5. haftalık gebeyken kürtaj oldum:2:. bu ay eşimin ısrarı ile ovulasyon testi aldım. adetlerim 26 gün sürer 14. günü kırmızıyı yakaladıköncesini ve sonrasını değerlendirdik. o malum günden bu yana 12 gün geçti bugün regli günüm şimdi test yaptım negatif çıktı ama başım çok ağrıyor sağ kasığımda öyle ateşim 3 gündür 37.1 sizce hamilemiyim???:18:
Kızlar hamilelik takvimi nasıl yapılıyor hadi yardım edin bakim
Ya arkadaslar benim bata son 6 var.ovu testi cift koyu cizgi ..ama gecen ayda boyle olmustu.ama son 6 gun kalasiya hala cift cizgimiydi hatirlamiyorum meraktan olcem..dun agir bir sepet kaldirdim indirdim ve belime soddetli sanci gordi karnimada vurdu ve oldugum yere yigildim.boyle nefes alamadim sancidan.ve bu bor kacdefa daha oldu bu ay icinde kafam iyce karisti yani:2:
Tatlım böle olanların çoğu hamileydi fakat benim yumurtlama günümde bile hiç bi zaman bu koyulukta asla olmadı demekki herkesin hormonları faklı miktarda salgılanıyor bence inş hamilesindir:)
:) Belkide canım dediğin gibi bilinçaltıdır. Ayyy sen birde bizim bıcırığı görsen yersin :)
Hemen cevaplıyorum tatlım şimdi adetim bittikten sonra biraz bekledik4 5 gün baktım ovü olacak gibi değil ilişki o gün oldu bu arada ovüye 3 gün mü 4 günmü öle bişey var ertesi günü yapmadık sonra üç gün boyunca silik diyebilirim yani üst üste testim çıktı o 3 günü değerlendirdik bu arada adetimin 12 13 14. günlerine denk geldi ama ben akıntımdan anladım bide cinsel istek oluyordu:) sonra bıraktım 1 hafta ara verdik kız sölemesi ayıtır ama bi kaç gün öncede yaptık hemde 2 gün üstüste :))) alışkan yaptırıyor ovü mereti öle canım işte:)
İnşALLAH amanda hemen olsun diye uğraşmasamda bir yığın belirti var yazsam roman olacak cinstenNeyse ne yapıyoruz, aldırış etmiyoruuz
Keşke olsa ve yapsam ki ben bu test işlerine fena sardım hergün hergün
senin çocuğun var mı canım?
Yok canım henüz :) Rüyamda gördüğüm arkadaşımın bebeği için söyledim :)
aynen yaa benim psikolojimi bozdu adet oldum da rahatladım :)