- 22 Nisan 2013
- 701
- 215
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #26.101
kızzzzzzz hergün mü çalıştın gün aşırı mı bi deyiverrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırlı olsun kızzzz çok sevindim darısı bize inşallah
şimdi soruma geleyim .çift çizgiyi gördükten sonra ve önce çalışmalar nasıl oldu gün aşırı mı her gün mü cnm??
Ayy canim cok sevindim. Allah bizlere de nasip eder inşallah. Ne kadar mutlusundur simdi. Darısı başımiza nasipse:)
oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :) ama ben çok sevindim çoooookkk :) darısı bizim başımıza inş. :) canım benm allah sağsalim kucağına almayı nasip etsinnnnnn
Canımmmm valla bencede tey tey tey:))) tatlım rabbim sanada nasip etsin inş sevincimi paylaşıyorsunuz ne kadar mutluym bilemezsin ama yeminle dakka başı dilimdesiniz allah biliyor inş sizde böle sevinirsiniz inş:)
Eki Görüntüle 854410
Bu ovulasyon testleri bana çok pis oyun oynuyo gibime geliyo Neyse son 2 gün. Adetine 2-3 gün kala yapanlar ne gördüler acep yaav:44:
benim eşimde de varikosel var ben 2 defa hamile kaldım ama düşük olduyani umut var canım sen moralini her daim yüksek tut hadi bakalım dandini den bebiş haberini aldık sıra sende:)
Eki Görüntüle 854410
Bu ovulasyon testleri bana çok pis oyun oynuyo gibime geliyo Neyse son 2 gün. Adetine 2-3 gün kala yapanlar ne gördüler acep yaav:44:
ayy canım ağzın bal yesin:):) iyi yada kötü sonucu hemen buraya yazıcam iyiki varsınız inşallah hepimizin göbişleri dolsun tez zamanda
Hemen cevaplıyorum tatlım şimdi adetim bittikten sonra biraz bekledik4 5 gün baktım ovü olacak gibi değil ilişki o gün oldu bu arada ovüye 3 gün mü 4 günmü öle bişey var ertesi günü yapmadık sonra üç gün boyunca silik diyebilirim yani üst üste testim çıktı o 3 günü değerlendirdik bu arada adetimin 12 13 14. günlerine denk geldi ama ben akıntımdan anladım bide cinsel istek oluyordu:) sonra bıraktım 1 hafta ara verdik kız sölemesi ayıtır ama bi kaç gün öncede yaptık hemde 2 gün üstüste :))) alışkan yaptırıyor ovü mereti öle canım işte:)
Eki Görüntüle 854410
hayırlı olsun canm.senin adetin kaç gün geçince belli oldu birde ovülasyon testi yaptınmı sende adet gecikmeden önce
Tatlım böle olanların çoğu hamileydi fakat benim yumurtlama günümde bile hiç bi zaman bu koyulukta asla olmadı demekki herkesin hormonları faklı miktarda salgılanıyor bence inş hamilesindir:)
canım inş hamilesindir öyle geliyor bana ama çokta umutlandırmak istemiyorum çünkü insan hayal kırıklığına uğruyor yarın test yapsana valla ben meraklanıyorum sizin yerinize:))
bende dört gündür yapıyorum hep koyu iki çizgide bugünde adet günüm hayırlısı canm artık:)
sakin olamıyorm ki:) eşimde varikosel varmış yeni öğrendik şimdi hamileysem mucize olur bizim için
Hiç test yaptınmı aceba . Bende dün çok silik bişey çıkmıştı,ov testimde bukadar koyu değildi