- 24 Temmuz 2013
- 102
- 0
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #26.081
amanın amanın vallahi olabilirsin ay hadi ya güzel haberler verin ne olur :)
inşallah canım ya biraz daha bekliyim diyorum yıkılmak istemiyorum yine
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amanın amanın vallahi olabilirsin ay hadi ya güzel haberler verin ne olur :)
merhaba canım evet hamile olabilirsin yarın sabah ilk idrarınla gebelik testini yap varsa çıkar zaten:)
Kızlar dün gece bi rüya gördüm etkisinde kaldım:)
ARkadaşımın bi oğlu var böyle masmavi gözleri falan var çocuğun aynı bebek işindeki yankıya benziyor. Neyse :) Kucağıma oturmuş öyle seviyorum öyle seviyorumki benim karnımı tutuyor bebek var burada diyor:) bende varmı bebiş diyorum evet diyor :) offff çok güzel rüyaydı
inşallah vardır ama daha bigün gecikti adetim çıkarmıki teste kimseye bişey sölemedim sonra benimle beraber herkes yıkılıyor
inşallah canım ya biraz daha bekliyim diyorum yıkılmak istemiyorum yine
5 ay önce gitmiştim canm doktora temizdi herşey ama bu sürede olmuş olabilirmi bilmiyorumki ama adetlerim çok düzenlidir günü şaşmaz hiç hayırlısı artık 13 ünde randevum var zaten doktora gidicektim ozmana kadar bekliyim diyorum hayal kırıklığı çok zor
lütfen yap sabah şu testi çok merak ediyorummmm :) sevinelim hep beraber
sakin ol canım benim:)sabah ilk idrarla yap yeni de olsa bebiş silik çıkar
Adetlerin duzenliyse buyuk ihtimal hamilesindir insaAllah canim hayirli haberlerini bekliyoruz
sakin olamıyorm ki:) eşimde varikosel varmış yeni öğrendik şimdi hamileysem mucize olur bizim için
ARkadaşımın bi oğlu var böyle masmavi gözleri falan var çocuğun aynı bebek işindeki yankıya benziyor. Neyse :) Kucağıma oturmuş öyle seviyorum öyle seviyorumki benim karnımı tutuyor bebek var burada diyor:) bende varmı bebiş diyorum evet diyor :) offff çok güzel rüyaydı
oleeyyyy ben sna demiştim hamilesin diye yuppiiiiiiiiiiii yaşasınnn canım benim inş kucağına alırsın sağsalim bizlere de dua et canım benim tey teyyy teyyyoh oh bak halay çektim senin içinnn
valla 24 saat ile 72 saat arası ama bu herkesten herkese göre değişiyor canım.ortalama 2 -3 gün diye düşün senanladim canim tessekur ederim spermler 48 saatmi canli kaliyor peki :26:
ayyy canım sağol.valla kim oldugunu yazarsan sevinirim.gerçi tanıdığım bi dr var ona gitmeyi düşünüyorum ama senin dr a da giderim kim aklıma yatarsa onunla devam ederim.kim bu dr?
hayırdır senin ne sorunun vardı???
cok sevindim canımmmmm allah sağlıklı sıhhatli kucagına almak nasıp etsin innnnnnnnşallllllah
Dandini canim hayirli olsun.rabbim kucagina almayi nasip eylesin insallah
ay canım çok sevindim ya hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin kanda mı çıktı bizi unutma arada gel uğra