- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
-
- Konu Sahibi DIPTISDIPTIS
- #26.061
Sağlıkla alın kucağınıza inşALLAH :26: ovulasyon ile mi öğrendiniz
Çok sağol canım darısı sana inş bilakis laboguick gebelik testi 10 gün önce bi göz kırpmıştı ben inanmamıştım bugün sabahta zaten atıcam bir tane daha yapayım dedim dahada belirgindi ovülasyon testim ise tam tersine canım hiiiiç ikinci çizgi çıkmadı bile:)
Kızlarrr hamileyiiiiiiiiiiiiim:))) yaşasın allahım sana sonsuz şükürler olsun darısı sizlere inş değerim 17 yaklaşık olarak 2 haftalık melelğim:)
Aaa bak şimdi ov testlerinede inancımı yitirmek üzereyim. Kiminde adete yakın koyu çıkarken kiminde çizgi çıkmamasıNeyse bu topiclerde sen gibi hamile haberleri alınca mutlu oluyorum bu sebeple takılıyorum desem yeridir ALLAH tamamına erdirsin:26:
Ayyyyy canim cooooookkkk sevindim hayirli ugurlu ve saglikli olsun bebegin ins. hamileligin yolunda ilerler ve bebisi saglikli sekilde kucagina alirsin inan cok sevindim darisida biz isteyenler olsun insaAllah
Canım darısı sanada olsun inşşş amin:) şimdi rüyamda hamile olduğumu görüyordum yine bu siteden başka bir arkadaş var bende merak ediyordum acaba kim diye rüyamda yani öyle rüyanın etkisinde kalmışım inanmıycaksın ama iki isim vardı biri sen biride avavred yeminle allahım sizlerede nasip etsin inş:)
Kızlarrr hamileyiiiiiiiiiiiiim:))) yaşasın allahım sana sonsuz şükürler olsun darısı sizlere inş değerim 17 yaklaşık olarak 2 haftalık melelğim:)
rüyanda beni de gör ne olur çok istiyorum çokkkk :) bu ay zaten bana bir şey oldu ya kaç aydır umurumda değildi şu testleri yapıp deneyince valla transfer olmuş gibi oldum ben
Canım darısı sanada olsun inşşş amin:) şimdi rüyamda hamile olduğumu görüyordum yine bu siteden başka bir arkadaş var bende merak ediyordum acaba kim diye rüyamda yani öyle rüyanın etkisinde kalmışım inanmıycaksın ama iki isim vardı biri sen biride avavred yeminle allahım sizlerede nasip etsin inş:)
Süper bende İzmir :) canım istersen seni benim doktoruma yönlendireyim işinde çok iyi belki sorularını o sana cevaplayabilir. Çünkü benim sorunlarımı o çözdü..
ay canım çok sevindim ya hayırlı olsun Allah tamamına erdirsinKızlarrr hamileyiiiiiiiiiiiiim:))) yaşasın allahım sana sonsuz şükürler olsun darısı sizlere inş değerim 17 yaklaşık olarak 2 haftalık melelğim:)
hayırlı olsun kızzzz çok sevindim darısı bize inşallahCanlar kızı okuldan almam lazım gelince bütün herşeyi sorularınızı cevaplayacağım çok mutluyum yaaa rabbim sizlerede bu mutluluğu tattırsın inşşş aminnn:)
ayyy canım sağol.valla kim oldugunu yazarsan sevinirim.gerçi tanıdığım bi dr var ona gitmeyi düşünüyorum ama senin dr a da giderim kim aklıma yatarsa onunla devam ederim.kim bu dr?
hayırdır senin ne sorunun vardı???
Canım bana polistik over dediler Hüseyin ceyberi doktorum Ekadom bornovada benim sorunumu çözdü Allah razı olsun şimdi Hayırlısıyla bebişimizin olmasını bekliyoruz.. Bu ay nedense içimde bebişim varmış gibi hissediyorum...
ayyy canım sağol.valla kim oldugunu yazarsan sevinirim.gerçi tanıdığım bi dr var ona gitmeyi düşünüyorum ama senin dr a da giderim kim aklıma yatarsa onunla devam ederim.kim bu dr?
hayırdır senin ne sorunun vardı???
Canım bana polistik over dediler Hüseyin ceyberi doktorum Ekadom bornovada benim sorunumu çözdü Allah razı olsun şimdi Hayırlısıyla bebişimizin olmasını bekliyoruz.. Bu ay nedense içimde bebişim varmış gibi hissediyorum...
ah canım gecmiş olsun.atlattığına sevindim.dr önerisi için çok teşekkür ederim.mutlaka gidicem.inşallah içine doğan his doğrudur , değilse bile en yakın zamanda bebişin olmasını dilerim:)
Sende de benim gibi pco varsa pek umutlanma derim cunku bu ay benimde oyle oldu ama malesef gebe degilim insaAllah seninki gercek pozitiftir canim bence cok bekleme gebelik testi yap