ovülasyon / yumurtlama testi

Eklentiler

• 20181120_132042.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 36
  • 20181120_132042.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 49
Evet canım koyudan direk silinmiş bu gün ve yarını da değerlendir inşallah Rabbim emeğinin karşılığını verir
Inşallah canım benim aynen dün ve önce gün baya köyüydü bugün siliklesti ve az önce test yaparken de kırmızı azıcık kanama oldu yumurtlama kanaması olabiliyormuş sanırım biliyormusun onu

Inşallah canım benim aynen dün ve önce gün baya köyüydü bugün siliklesti ve az önce test yaparken de kırmızı azıcık kanama oldu yumurtlama kanaması olabiliyormuş sanırım biliyormusun onu
Evet lekelenme olanlar oluyo bana hiç olmadı olabilir canım

o zaman 15 gün sonra yapman en sağlıklısı inşallah hayırlı haberle gelirsin buraya inşallahhhh
Canım ben hani ovulasyon testimi paylaşmıştım ya 18. Ve 19. Günümde çift çizgiyi yakalamıştım bugün kanamam oldu ama baya kanama oldu yani pembe leke felan değil sonra ben doktor sitesine msj attım doktorlardan biri eğer ilişki olduysa yerleşme kanaması olabilir yazmış 5 gün surermi yerleşme çok heyecanlandım

Olabilir canım 3 7 gün sürdüğünü biliyorum inşallah yerleşmedir adet olmamışsındır canım

o zaman 15 gün sonra yapman en sağlıklısı inşallah hayırlı haberle gelirsin buraya inşallahhhh
Canım benim lekelemem devam ediyor ya günde 1 en fazla 2 kez geliyor leke şeklinde kanama yerleşme kanaması olsa bu kadar sürmezdi diye düşünüyorum bugün ovulasyon testi yaptım bakarmisin tekrar belirmeye başlıyor ovulasyon testiyle gebelik tespiti nasi çıkıyor acaba çok mu köyü çizgi çıkıyor eğer gebelik varsada kanama 4 gündür var 4 gündede testte çıkmaz heralde ay kafam çok karışık moralim çok bozuk bu kanama neyin nesi çalışıyorum doktorada gidemiyorum

Eklentiler

• 15433154536031476122611.jpg
    35,1 KB · Görüntüleme: 35
hayır yerleşme kanaması 3 ila 10 gün sürmesi normalmiş tatlım moralini bozma bence bi gebelik testi yap bakalım varsa elinde ne çıkıcak eğer silikte olsa çıkarsa doktora gidersin hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…