- 3 Mart 2015
- 749
- 758
- 53
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #4.801
Ne güzel canm bi oğluşun varBenim gibi uzun yıllardır hap içiyorum,bi ara spiralde taktırmıştım,şimdi 6.ay denemedeyiz bilemiyorum sonuç ne olur...Bu arada 6 yaşında 1 oğlum var çok şükür ki
Ne güzel canm bi oğluşun varinşallah cok bekletmeden kardesi de gelir
Valla benim ablam hap içerken hamile kalmıştı nasıl bir talihseAllah bağışlasın genelde biraz zaman geçtikten sonra ,haptan sonra, hamile kalınıyormuş, şifalar dilerim
Benim de prensesyaa kızlar canım coooook sıklıyıoooooo
yaa kızlar canım coooook sıklıyıoooooo
aaa çok sevindimm en son isyanlardaydın bıraktığımda hamişsin allah sağlıcakla kucağın alamayı nasp etsin canım çok sevindim maşallah sanagarantiye almak istemişlerdir onlar Sen kisti düşünme bence Onun yerine zigotlarını düşün...
nasılsın canımm nasıl giidyo hamişlikkkkk yok demi bi sıkıntınBenim testim de 15. gün aynen böyle çıkmıştı. 14 akşam ve 16 sabah çalışmayla tutmuştu bizim. Dün çalışma sizde olmadıysa bugün ve yarın mutlaka olsun canım.
Süper bir haber canım
amin canım çok teşekkür ederim üzülüyordum Ama Rabbim yüzümü güldürdü Sağlıkla kucağıma aldığım günleride görürüm inşallahhaaa çok sevindimm en son isyanlardaydın bıraktığımda hamişsin allah sağlıcakla kucağın alamayı nasp etsin canım çok sevindim maşallah sana
Benim de prensesama sen sıkma canını bence sen hamişsn sabrszlıkla beklıorm güzel haberi
valla bat yaklaşınca öyle oluyo insan genelde içi kıpır kıpır oluyo,benim batıma epey olduğu için gayet sakinim mesela
bat 10 11 mayıs olup ovu testi kullananlarrrrr varmıııııı
Neden canım ?yaa kızlar canım coooook sıklıyıoooooo
Senin yumurtlama dönemin bu aralar sanki değil mi canım ?bat 10 11 mayıs olup ovu testi kullananlarrrrr varmıııııı
Şükür canım iyi gidiyor, dün keseyi ve bebişi gördük. 2 hafta sonra kalp atışları için gideceğiz. Bulantılar çok zorluyor 2 gündür ama buna da şükür. Yeter ki iyi olsun bebiş. Allah sizlere de tattırsın en kısa zamandanasılsın canımm nasıl giidyo hamişlikkkkk yok demi bi sıkıntın
benım bat coooktan gectı canımhatta geçeli 4 gün oldu
ya benim çizgilerim yok hala kafam çok takıldı geçen ay iyiyidi silik bile olsa hep vardı çizgi bu ay hiç yok neden acaba ateş bende de var gece özellikle ayaklarım yanı çıkıyo bide hafiif kasık ağrısı ve akıntı şu uzayanından akşamda değerlendirdik yaa ama testler kafamı çok bozuyoBenim bat 11 mayıs canım.Dün yumurtlama gözüküyodu bana belirtileride takip ettim,dün değilse bugün kesin yumurtlıycam ateş basıyo her yerimi
ya benim çizgilerim yok hala kafam çok takıldı geçen ay iyiyidi silik bile olsa hep vardı çizgi bu ay hiç yok neden acaba ateş bende de var gece özellikle ayaklarım yanı çıkıyo bide hafiif kasık ağrısı ve akıntı şu uzayanından akşamda değerlendirdik yaa ama testler kafamı çok bozuyo
Neden canım ?
Senin yumurtlama dönemin bu aralar sanki değil mi canım ?
Şükür canım iyi gidiyor, dün keseyi ve bebişi gördük. 2 hafta sonra kalp atışları için gideceğiz. Bulantılar çok zorluyor 2 gündür ama buna da şükür. Yeter ki iyi olsun bebiş. Allah sizlere de tattırsın en kısa zamanda
oyy oyy maşalalh çok şükür allahım sağlık versin bebişinede sana da evet başlamıştır biizm kızalrda ölee başlamışlar bulantıları hayırıs aminn bizde yaşarız inş ... yaa ne oluyo nalamıyorum canım sorma bu aralar da testlerde tık yok hep tek çizgi hala ikinci çizgi yok yap yap att deli oldum o değil tek 1 tane kaldı daha var şakınım huzursuzmm ooo ffooofNeden canım ?
Senin yumurtlama dönemin bu aralar sanki değil mi canım ?
Şükür canım iyi gidiyor, dün keseyi ve bebişi gördük. 2 hafta sonra kalp atışları için gideceğiz. Bulantılar çok zorluyor 2 gündür ama buna da şükür. Yeter ki iyi olsun bebiş. Allah sizlere de tattırsın en kısa zamanda
evet aynı bende dün çok yoğundu akıntı ağrı ay aynı markadan herkes çok memnun canım yaa maşşalh koyu koyu çıkıyo hepiisnin benim niye ölee anlamıyorum işte zaten bende kendim etmeye çaçlışıyorum egl bitiminden beri bi dolu bi boş çalışma oluyo işte bu şekilde de kaçırmıyorumur herhaldeBence kendin daha net anlayabilirsin test bozuk olabilir sonuçta.Seninle aynı gün sanırım yumurtlamamız benimde dün çok ağrıdı kasıklarım gaz sancısı gibi sıkıştırdı yani.bugünde çok ateş basıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?