Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Bu arada benm de bitanecik ovu testim vardı dün çatlatma iğnedi vurdular ya az önce yaptımhiç bu kadar koyu olmamstı inşallah bu ay tutar cok korkuorum tutmayacak da kist oluşacak diye

Eklentiler

• DSC_0420.JPG
    39,6 KB · Görüntüleme: 51
Canım baksana çok güzel testin bugün ve yarını mutlaka degerlendir Senden de güzel haberler alacağız inşallah
Bu arada benm de bitanecik ovu testim vardı dün çatlatma iğnedi vurdular ya az önce yaptımhiç bu kadar koyu olmamstı inşallah bu ay tutar cok korkuorum tutmayacak da kist oluşacak diye

Canım ya hıc umudum yok sabah yaptırcam gıdıp kan ne agrı ne sızı hıc bısey yok doguslerım cok şiş damarlı bide çok çişe çıkıyorum okdr . cok umutsuzum

önceden sende kist oluştu mu? yoksa iğneden ötürümü oluşacağını düşünüyorsun?

canım sen cok erken iğneye falan baslamıssın sankı hatırladıgım kadarıyla yenı evlıydın
Canm aslnda yeni evli değilm subatta iki yılı doldurdk ama bebek düşünmrye de subattan beri başladk öncesnde korunmustuk iğneyi klomeni dr verdi burda ii bi dr biz olmucak die stres yaptık falan dedk sanrm ondan verdi zaten bu senin olasılıgını artıracak dedi yani illa bununla olacak die bişi yok faln dedi bilmıormartk iyi mi yaptk kötü mü görücez art 14 15 gün sonra ya

uzun süre doğum kontrol hapı hemen hamile kalmayı bazen zorlaştırabiliyor, şifalar dilerim

Benim testim de 15. gün aynen böyle çıkmıştı. 14 akşam ve 16 sabah çalışmayla tutmuştu bizim. Dün çalışma sizde olmadıysa bugün ve yarın mutlaka olsun canım.
Kızlarr Bugünkü ovu testimde koyulaşma var dünkü bayağı silikti 2 çizgi bugün ki biraz daha koyu
Süper bir haber canım

Benim gibi uzun yıllardır hap içiyorum,bi ara spiralde taktırmıştım,şimdi 6.ay denemedeyiz bilemiyorum sonuç ne olur...Bu arada 6 yaşında 1 oğlum var çok şükür ki
Allah bağışlasın genelde biraz zaman geçtikten sonra ,haptan sonra, hamile kalınıyormuş, şifalar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…