Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Canım yeni gördüm cokkkkk sevindim senin adına hayırlı olsn canm benm inşallahhh mucizennn sıkı sıkı tutunur sana ayy ne güzel

Merhaba ,
Fikrinize ihtiyacım var.Ovulasyon günümü ovulasyon testleri ile belirledim.Regl tarihimi 1.gün sayarsam bugün 22.günüm , ne zaman ovulasyon testi yapmalıyım hamileliği görenilmek için BAT ise 03.05.2015.
Ne dersiniz???

Kızlar ben de bugün dr gittim tekrar klomen kullandm 3 yumurtan var olgunlaşms dedi iğne verdi sanrm çatlaması için bugün yaptrmam gerekıo ama bazı topiclerde okudm eger gebelk oluşmazsa bi sonraki ay kist yapıoms bu iğneler bilgisi olan var mı ya bi de kist cıkmasn başıma ne yapcam yardımmmm

Off yaa benim bata 2 gün kaldı ovulasyon testleri umut oluyodu bana ama onlardada artık silik çıaya başladı ikinci çizgi

gbbc yapıcam kızlar bırazdan da umutlu haber vercegımı hıc sanmıyorum tek cızgıyı gorup oturcam yıne
Canmmm yeni okudm da msjları yaptın mı testini inşallah vardr bebişin bi mutlu haber de senden gelir okudukça heyecanlandm bende ya olumsuz düşünme olmazsa da dier ay birlkte beklemelere devam üzme kendini hiç ama bence bosuna cıkmıo o ikinci çiZgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…