- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 857
- 108
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #4.401
Bence de sayma birinciyi bizim de öyleydi hiç çok araştırmamistim Şimdi daha bilincliyiz inşallah diğer ay hepimiz bebişlerimize kavusuruzGelsin yeni umutlar :) malesef 4. deneme olacak canim gittikce sayilarin artmasi endiselendirse relax olmaya çalışıyorum :) ilk deneme de cok tecrubesizdik sonucta3 sayalim keramet olsun inşallah
Taze anne ne güzel dua etmissin öyleEtmem mi canım devamlı ediyorum, hepinizin göbüşüne melekler konsun inş.
Taze anne ne güzel dua etmissin öyle
Dur bakalım, sabah ola hayrolaKızlar bende sabaha Karsi muhtemelen kırmızıları görürüm
Az önce bir kasık ağrısı çektim usuttum galba cok fenaydi
Canım içim kalkıyor hep gün içinde, ama hiç çıkarmadım daha. Borada 6. haftam bittiği gün başlamıştı tee 17. haftaya kadar. İnş. bunda olmaz. Sen nasılsın, senin nasıl gidiyor ?blueflower nasil gidiyor gebeLik bulanti falan basLadi mi
Canım bence hamilesin sen :)
Hadi inşAllah canım ama dün gebelik testi yaptım negatif çıktı bakalım az kaldı görücez hamilemiyim değilmiyim :)Canım bence hamilesin sen :)
Canım içim kalkıyor hep gün içinde, ama hiç çıkarmadım daha. Borada 6. haftam bittiği gün başlamıştı tee 17. haftaya kadar. İnş. bunda olmaz. Sen nasılsın, senin nasıl gidiyor ?
Boşver gebelik testini belki çok hassas değildir :) sen git kan tahlili yaptır ya da evde testin varsa yine tekrarla çıkacak gibi :) ayy çok heyecanlandım zaten yumurtlamanı yazdığından beri bir umut var sana dairHadi inşAllah canım ama dün gebelik testi yaptım negatif çıktı bakalım az kaldı görücez hamilemiyim değilmiyim :)
Bencede hamiLesiiin insaAllah
Senin ne kadar yükselmiş öyle hcg maşallah canımIns. Cnm benin simdiLik buLantim falan yok 4+6 yiz bugun sadece istahsizlik var onun disinda iyiyim sukur :)) Bugun yine kan verdim en son 19 nisanda 347,9du bugunde 25 nisan 4556,4 cikti cnm 4 mayista hastaneye gitmeyi dusunuyorum bende o zaman 6+1 oluucaz insaAllah bakalim doktor ne diiceek
Ayy inşAllah canım yaa artık kan vermeye korkuyorum canım ya çarşamba günü yaptırdım 0.100 çıktıBoşver gebelik testini belki çok hassas değildir :) sen git kan tahlili yaptır ya da evde testin varsa yine tekrarla çıkacak gibi :) ayy çok heyecanlandım zaten yumurtlamanı yazdığından beri bir umut var sana dairblueflower da da öyle olmuştu hissetmiştim :)
InşAllah seninde ikizmi acaba değerin maşAllah çok yükselmiş canımBencede hamiLesiiin insaAllah
Çarşamba dan bu zamana baya geçti belki yükselmiştir :) o zaman evde test yap inşallah çıkar canım hemen haberdar et biziAyy inşAllah canım yaa artık kan vermeye korkuyorum canım ya çarşamba günü yaptırdım 0.100 çıktı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?