• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Evet canım bende oyle biliyorum bi kac yerdede okudum günah diye . Ama daha bi bilir kişiye sor derim

Canimm Ya bebek olayini annemde kayinvalidem de bilmiyo henüz denedigimizi o yüzden soramiyorum. Aslinda sorabilcek baska da bi büyügüm yok. Duyan bilen biri vardir burda die düsündüm umarim vardir.

Canım bu konuda bir bilgim yok ama sonrasında abdestini alıp ibadetini yaparsan sıkıntı olur mu bilmiyorum

Canim aslinda kismetse gündüz oruc tutmayi düsünüyorum haliylede iliski geceye kaliyo. Allah kismet etcekse zaten verir dedigin gbi hemen abdest alabilirim ama icim rahat etsin die biraz daha arastiriyim.

Canım bende yiyordum onları inciri falan benim de geç olurdu ama bu ay 10. Günde oldu İncir bu konuda kesinlikle çok etkili diye düşünüyorum değerlendir mutlaka Özellikle pozitif ve ertesi günü Çoğu hamileler de böyle olmuş
hangisi poz. Anlasam.. yani daha koyu olurmu diye dusunuyorum. Akintimda var ara ara. Dun calistik. Yarin bakalim teste de bakcam. Ins denk gelir canimmm.

edosko edosko canm ben de incir yiyorum bu ay ama senin su bal tarçın çörek otu karısımını da deniim diorm nasıl bi oranla karıstırdın bunları ben de deneyeyim bakalm
Valla kucuk kaseye yaptim. tarcin 1 seker kasigi. Corek otuda 1.seker kasigi bal 4 yemek kasigi diyebilirim. sabahlari 2 3 cay kasisigyla yiyorum.fazla yiyemiyorum :(

Canım ben saat 3 gibi tekrar yaptım yine aynı çıktı
Birde senin ovulasyon öyle görünce gaza geldim dayanamadım ben de test yaptım tabi negatif
ben ovulasyonun 3. Gununde hafif kan lekesi gördüm ya içimde hep bebek Rahime geldi tutunmaya çalışıyor diye içimden geçiriyorum hep inşallah doğru cikar

Iyiyim canım uyumusum eve gelince ütü Yapıyorum simdi :)
Ufakta olsa ümidim var bi kac yerde okudum sonradan degeri yükselen Hayırlısı bakalım daha 5 gun var :)
Canım neler neler olmuş bugün hayırlısı olsun ;) ümit her zaman var bu ay olmazsa öteki ay yakalayacağız bebişi ben korkudan test yapamıyorum bugün eczanenin önünden geçtim durdurdum kendimi :(

Canm senin kaç gün kaldı bata var mı belirtiler :KK66: umudumuzsunuz
Bugün bitti 3 gün kaldı Cuma sabah olmam gerekiyor canım çok korkuyorum negatif çıkacak diye :( dayanmaya çalışıyorumm test yapmadan ne yapsam ki belirtiler varda adet gibi geliyor off artık hayırlısı elden bişey gelmiyor

Iyiyim canım uyumusum eve gelince ütü Yapıyorum simdi :)
Ufakta olsa ümidim var bi kac yerde okudum sonradan degeri yükselen Hayırlısı bakalım daha 5 gun var :)[/QUOTE
Canm ya sıkma canını hiç ;) benm cok yakın arkadasm var onun kanda bile cıkmadı 10 gün grciktgnde bile, cok gex öğrendi 18 kasımdı batı o 1 aralıkta öğrendi hep negatfti testleri düşün inşallah seninde onun gibi olur :KK76:
Olmasa da sıkma canını o bebiş gelecek merk etme ;)

prensinin_prensesi prensinin_prensesi Canm ya sıkma canını hiç :KK66: benm cok yakın arkadasm var onun kanda bile cıkmadı 10 gün grciktgnde bile, cok gex öğrendi 18 kasımdı batı o 1 aralıkta öğrendi hep negatfti testleri düşün inşallah seninde onun gibi olur :KK76:
Olmasa da sıkma canını o bebiş gelecek merk etme :KK66: (az önce yazmstm da olmadı)

prensinin_prensesi prensinin_prensesi Canm ya sıkma canını hiç :KK66: benm cok yakın arkadasm var onun kanda bile cıkmadı 10 gün grciktgnde bile, cok gex öğrendi 18 kasımdı batı o 1 aralıkta öğrendi hep negatfti testleri düşün inşallah seninde onun gibi olur :KK76:
Olmasa da sıkma canını o bebiş gelecek merk etme :KK66: (az önce yazmstm da olmadı)

Canım yaa cok Sağol desteğiniz yeterr Hayırlısı artık belli olucak 5 gun sonra :)
Canım neler neler olmuş bugün hayırlısı olsun :KK66: ümit her zaman var bu ay olmazsa öteki ay yakalayacağız bebişi ben korkudan test yapamıyorum bugün eczanenin önünden geçtim durdurdum kendimi :KK43:

Ya sorma neler oldu pozitif idrar testin negatif kan testi anlamadık bizde neden oldu diye :) bekleyip gorcez bakalım :)

Bugün bitti 3 gün kaldı Cuma sabah olmam gerekiyor canım çok korkuyorum negatif çıkacak diye :KK43: dayanmaya çalışıyorumm test yapmadan ne yapsam ki belirtiler varda adet gibi geliyor off artık hayırlısı elden bişey gelmiyor
Bekle canm bence hepimiz az cok aynı seyleri yaşıyoruz bende sabredemeyp battan önce 3 tane test yaptm sonra batın ertesi günü adet oldum zaten teste de negatifi görnce insan hayal kırıklıgı yasıo bence bat sabahını bekle test için ;)

Canım yaa cok Sağol desteğiniz yeterr Hayırlısı artık belli olucak 5 gun sonra :)

Ya sorma neler oldu pozitif idrar testin negatif kan testi anlamadık bizde neden oldu diye :) bekleyip gorcez bakalım :)
Okudum hepsini topik şenlenmiş birden :) olsun inşallah kanda da pozitifi yakalarsın idrar testleri yanıltabiliyormuş gördük birde %99 doğru derler belkide artar değerin bat günü gelmeden test yapmamak lazım galiba bende yapamıyorum şu an

Back