Ovulasyon (yumurtlama) testi kullanıp tecrübeliler burda :)

Ayy ne güzel canım gözün aydın inşAllah önümüzdeki ay güzel haberler verirsin bize canım

Ayy ne güzel canım gözün aydın inşAllah önümüzdeki ay güzel haberler verirsin bize canım
Amin amin amin amiiiiiiiiiinnn.. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah...Yumurtamın oluşması bile benim için mutluluk..gerçi her ay düzenli adet olurum ama burda okuduğma göre adet olmak demek yumurtlamak demek değil diyorlardı. doktora sordum olmaz öyle şey..yumurta yeterli büyümüyor çatlamıyor deseniz anlarım ama adet olmak demek yumurtlayıp onu atıyorsunuz demek zaten dedi :) havaya uçtum...

temmuz tüp bebek yazmıştım buraya doktor öncesi..sanırım mayıs haziran temmuzda da deneyip ağustosta tüp bebeğe geçerim :/

blueflower canım yaa benim ovulasyondan sonra sürekli kasıklarım bide belim ağrıyo normalmidir bu korkuyorum kist oluşmasın die
Canım benimde ovulasyondan beri ağrım devam etti hem göğüslerde hem kasıklarda son günlerde sadece sol kasığıma saniyelik iğne batması şeklinde ağrılar oluyor yoksa bana aklımın oyunu mu bat 4 gün kaldı cuma sabah bekliyorum saatini bile tahmin ederim sabah olmazsa öğlen kan testine koşar ben :) şimdi test yapmaya korkuyorum

Gözün aydın canım, inş. yumoşlardan birisi olgunlaşır tutar bu ay
Günaydın kızlar herkeseeeee

Ben hala cok hastayım gec uyuyamadim hic heryeriM ağrıyordu sabaha Karsi uyumusum işede gitmedim yeni uyandım basımı kaldıramıyorum
Ahh yaa canım, dra görün bari

İ
İnşallah tüp bebeğe geçmeden gelir bebeğin sen gönlünü ferah tut :) burada hamile olmayan kalmayacak

Senin az kalmış canım inşAllah güzel haberini alırız 4 gün sonra benim daha 9 günüm var ilk 3 4 gün çok umutluydum ama şimdilerde umudum kalmadı yaa ne bileyim hakkımızda hayırlısı artık

Şüphem var da belirti falan bisey yok belim ağrıyo akıntım var bide su gibi

Gun icinde daha kötu olursam gidicem canım
Boşver takılma belirtilere :) şüphesi yeter babyy hem belli olmaz hiç herkesin farklı benimde akıntım yok her ay olurdu aslında inşallah bir iki güne başlamaz şeffaf akıntım adete dönüyor benim çünkü

Senin az kalmış canım inşAllah güzel haberini alırız 4 gün sonra benim daha 9 günüm var ilk 3 4 gün çok umutluydum ama şimdilerde umudum kalmadı yaa ne bileyim hakkımızda hayırlısı artık
Benimde umudum yoktu bir kaç gündür umutlanmaya başladım özellikle sivilcem çıkmayınca ama belli olmuyor ki işte hayırlısı artık bu ay olmadı öteki ay çalışmaya devam önümüzde ki ay bebeği yakalayacakmışım gibi hareket edicem şimdiden planını yapıyorum

Bu hafta dananın kuyruğu kopucak zaten 3-4 kişinin ki ay cok heycanli değil miiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…