- 4 Ocak 2015
- 4.096
- 3.475
- 358
- 41
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #3.841
Ayy ne güzel canım gözün aydın inşAllah önümüzdeki ay güzel haberler verirsin bize canımHerkese günaydııınn..ben adetin 3. günü yani cumartesi dr a gittim...kan evrdim..hormonlar normal çıktı..sol tarafta oluşmaya başlayacak 6 yumurta tespit etti..o kdr mutlu oldum kiiiiiii....sağ tarafta çikolata kistim 2.5 cm...ne büyük ne küçük...3 ay kdr daha doğal yolla deneyin dedi (bizim 4. denemeydi bu ay biliyorsunuz) sonra yumurta takibi vs yaparız dedi..hayırlısı artık...haber vereyim dedim
Geçmiş olsun canım bir doktora gitsene gebelik şüpheni de söyle test yaparlar hemGünaydın kızlar herkeseeeee
Ben hala cok hastayım gec uyuyamadim hic heryeriM ağrıyordusabaha Karsi uyumusum işede gitmedim yeni uyandım basımı kaldıramıyorum
Amin amin amin amiiiiiiiiiinnn.. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah...Yumurtamın oluşması bile benim için mutluluk..gerçi her ay düzenli adet olurum ama burda okuduğma göre adet olmak demek yumurtlamak demek değil diyorlardı. doktora sordum olmaz öyle şey..yumurta yeterli büyümüyor çatlamıyor deseniz anlarım ama adet olmak demek yumurtlayıp onu atıyorsunuz demek zaten dedi :) havaya uçtum...Ayy ne güzel canım gözün aydın inşAllah önümüzdeki ay güzel haberler verirsin bize canım
Canım benimde ovulasyondan beri ağrım devam etti hem göğüslerde hem kasıklarda son günlerde sadece sol kasığıma saniyelik iğne batması şeklinde ağrılar oluyor yoksa bana aklımın oyunu mublueflower canım yaa benim ovulasyondan sonra sürekli kasıklarım bide belim ağrıyo normalmidir bu korkuyorum kist oluşmasın die
Gözün aydın canım, inş. yumoşlardan birisi olgunlaşır tutar bu ayHerkese günaydııınn..ben adetin 3. günü yani cumartesi dr a gittim...kan evrdim..hormonlar normal çıktı..sol tarafta oluşmaya başlayacak 6 yumurta tespit etti..o kdr mutlu oldum kiiiiiii....sağ tarafta çikolata kistim 2.5 cm...ne büyük ne küçük...3 ay kdr daha doğal yolla deneyin dedi (bizim 4. denemeydi bu ay biliyorsunuz) sonra yumurta takibi vs yaparız dedi..hayırlısı artık...haber vereyim dedim
Ahh yaa canım, dra görün bariGünaydın kızlar herkeseeeee
Ben hala cok hastayım gec uyuyamadim hic heryeriM ağrıyordusabaha Karsi uyumusum işede gitmedim yeni uyandım basımı kaldıramıyorum
İnşallah tüp bebeğe geçmeden gelir bebeğin sen gönlünü ferah tut :) burada hamile olmayan kalmayacakAmin amin amin amiiiiiiiiiinnn.. Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah...Yumurtamın oluşması bile benim için mutluluk..gerçi her ay düzenli adet olurum ama burda okuduğma göre adet olmak demek yumurtlamak demek değil diyorlardı. doktora sordum olmaz öyle şey..yumurta yeterli büyümüyor çatlamıyor deseniz anlarım ama adet olmak demek yumurtlayıp onu atıyorsunuz demek zaten dedi :) havaya uçtum...
temmuz tüp bebek yazmıştım buraya doktor öncesi..sanırım mayıs haziran temmuzda da deneyip ağustosta tüp bebeğe geçerim :/
Senin az kalmış canım inşAllah güzel haberini alırız 4 gün sonra benim daha 9 günüm var ilk 3 4 gün çok umutluydum ama şimdilerde umudum kalmadı yaa ne bileyim hakkımızda hayırlısı artıkCanım benimde ovulasyondan beri ağrım devam etti hem göğüslerde hem kasıklarda son günlerde sadece sol kasığıma saniyelik iğne batması şeklinde ağrılar oluyor yoksa bana aklımın oyunu mubat 4 gün kaldı cuma sabah bekliyorum saatini bile tahmin ederim sabah olmazsa öğlen kan testine koşar ben :) şimdi test yapmaya korkuyorum
Ayy canım ya çok geçmiş olsun bi doktora gitsene
Geçmiş olsun canım bir doktora gitsene gebelik şüpheni de söyle test yaparlar hem
Ahh yaa canım, dra görün bari
O bebek buraya gelecekkkİ
İnşallah tüp bebeğe geçmeden gelir bebeğin sen gönlünü ferah tut :) burada hamile olmayan kalmayacak
Boşver takılma belirtilere :) şüphesi yeter babyyŞüphem var da belirti falan bisey yokbelim ağrıyo akıntım var bide su gibi
Gun icinde daha kötu olursam gidicem canım
Benimde umudum yoktu bir kaç gündür umutlanmaya başladım özellikle sivilcem çıkmayınca ama belli olmuyor ki işteSenin az kalmış canım inşAllah güzel haberini alırız 4 gün sonra benim daha 9 günüm var ilk 3 4 gün çok umutluydum ama şimdilerde umudum kalmadı yaa ne bileyim hakkımızda hayırlısı artık
Günaydın kızlar herkeseeeee
Sağol guzel anne :)Gecmis olsun cnm
Bu hafta dananın kuyruğu kopucak zaten 3-4 kişinin kiBoşver takılma belirtilere :) şüphesi yeter babyyhem belli olmaz hiç herkesin farklı benimde akıntım yok her ay olurdu aslında inşallah bir iki güne başlamaz şeffaf akıntım adete dönüyor benim çünkü
AynenBu hafta dananın kuyruğu kopucak zaten 3-4 kişinin kiay cok heycanli değil miiii
geçmiş olsun kuzum ya sen daha iyileşemedin miBu hafta dananın kuyruğu kopucak zaten 3-4 kişinin kiay cok heycanli değil miiii
geçmiş olsun kuzum ya sen daha iyileşemedin mi
Kızlarrr azönce öylesine bi ovulasyon testi yaptım bakarmısınız bi iyice kafayı yicem ben yaa Eki Görüntüle 1501730
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?