- 27 Aralık 2014
- 1.425
- 857
- 108
- Konu Sahibi prensinin_prensesi
-
- #3.821
Ah canımsürekli Ağlıyorum bugün Tutamıyorum kendimi içim çok acıdi yine canım yanıyorirmlpy nin yazdıkları , yaşadıklarımı hatırlattı meğerse hiç geçmemiş acım Rabbim hepimize tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin
İnşallah canım kimseyi bekletmez mucizesi Hepimiz tez zamanda kavuşuruzAh canımAllah daha büyük acılar vermesin sağlıklı evlat versin bir an önce ona kavuş bebişine zaman her şeyin ilacı ben her adet döneminde sanki bebek varda kaybetmişim gibi ağlıyorum aralıksız şimdi 5 gün kaldı inan içimde heyecandan çok korku var Sen en azından bebeğin olacağını biliyorsun bence stres yapma bekle bakalım bence çabucak gelecek o bebek :)
Yok canım değişmedi, erken mi 11 =) Bizim ailede normal gibi =D 2 nisanda yumurtlamam oldu 15. gündü reglden sonra. Çin takvimi doğru çıkarsa kız diyor. Sağlıkla gelsin yeter ki...Hmm dedim belki dogumdan sonra degismistir genelde degisiyo ya benimkide 28 di simdi 30 gunde bir:) buarada 11
yasindami adet gormussun erken
gormussun ben 13 mu 14 muneydi:) tamam canim cok tesekkur ederim yumurtlamayi bulmaya calosiyom da ama ozaman seninki ogluna hamile kaldigin zamanla ayni gibi olmus yine :/ ama yinede hic belli etmez bi bakmissin kizin olmus:)
Canımmm ne diyeceğemi bilmiyorum. Allah sabır versin, en kısa zamanda sağlıkla bebişine kavuşursun inş. Az çok ben de anlarım canım, oğlumdan önce boş gebelik yaşadım 8 haftalıktı, düşük yapıyordum. Kürtajla almışlardıMerhaba kizlar cuma gecesi aniden kanamam oldu hemen acile gttik doktorumuda aradk maalesef dusuk yapmışımilk gebeligimdi ve ne yapcagmi bilemiyorum suan
Merhaba kizlar cuma gecesi aniden kanamam oldu hemen acile gttik doktorumuda aradk maalesef dusuk yapmışımilk gebeligimdi ve ne yapcagmi bilemiyorum suan
MUTLU HAFTAALAARRRR HERKESEEEE, BU HAFTAYA GÜZEL BAŞLAYALIM GÜZEL GEÇSİN İNŞAALLAAHHHKızlar hepinize mutlu haftalar
2 çizgili tesleriniz olsun inş.
canımm benımm herşeyde var bi hayır. sağlıksız oldugu için tutunamamıştır. düşükten sonra daha kolay gebe kalına bılıyor. rabbım en kısa zamnda yenıden yaşatsın bu mutluluguMerhaba kizlar cuma gecesi aniden kanamam oldu hemen acile gttik doktorumuda aradk maalesef dusuk yapmışımilk gebeligimdi ve ne yapcagmi bilemiyorum suan
Canım seni ne zaman burda görsem hep bana hamileymişsin gibi geliyo inşAllah öyledir canımbir günaydın da benden gelsin Hafta sonunu iple çekiyorum cumartesi 12.gün olacak test yapmayı düşünüyorum
canım ağzından bal damlıyorrrrrr inşallah öyle olur Biliyor musun bana da öyle geliyor cumartesi günü test yapacağım bakalım çift çizgiler çıkıverir ayyyyy uçarım havalaraCanım seni ne zaman burda görsem hep bana hamileymişsin gibi geliyo inşAllah öyledir canım
OLUŞMAZ İNŞALLAH AKLINA KÖTÜ ŞEYLER GETİRMEblueflower canım yaa benim ovulasyondan sonra sürekli kasıklarım bide belim ağrıyo normalmidir bu korkuyorum kist oluşmasın die
Benim hala öyle, hergün adet olcakmışım gibiblueflower canım yaa benim ovulasyondan sonra sürekli kasıklarım bide belim ağrıyo normalmidir bu korkuyorum kist oluşmasın die
Ohh maşallah canım çok güzel değerin, internetten takip ediyorum daha çıkmadı, bakılıyor görünüyor. Bişey değil 1 hafta oldu öğreneli ben hala 2. kan sonucunu bekliyorumGunaydiuin kizLaar :))blueflower dun kan verdim yine persembe 71,6 idi pazar ise 347,9 cikti 3 gun sonraya gore cok diiL di mi
Bakalim seninki kac cikiiicak
Ayy canım ya çok geçmiş olsun bi doktora gitseneGünaydın kızlar herkeseeeee
Ben hala cok hastayım gec uyuyamadim hic heryeriM ağrıyordusabaha Karsi uyumusum işede gitmedim yeni uyandım basımı kaldıramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?