Yok zaten bu ay olmazsa rahim filmi çekicez dedi kendisiEğer bu ay da olmazsa biraz ısrar edin. Rahim filminden sonra hamile kalan çok kişi var.
İnşallah gerek kalmadan bu ay olur ama yumurta gelişmedi bi türlüEğer bu ay da olmazsa biraz ısrar edin. Rahim filminden sonra hamile kalan çok kişi var.
İnşallah canım inşallah. Takviye kullanıyor musun?İnşallah gerek kalmadan bu ay olur ama yumurta gelişmedi bi türlü
Folik asit kullanıyorum uzun zamandor d vitamini ve balık yağı kullanıyodum yeni bitti o kadarİnşallah canım inşallah. Takviye kullanıyor musun?
İnositol içerikli folik asitler var. İnositol yumurtalar için çok iyiymiş.Folik asit kullanıyorum uzun zamandor d vitamini ve balık yağı kullanıyodum yeni bitti o kadar
İnofolic combi hp dediğiniz işte onuda kullandım bu ay ama ona rağmen gelişmediİnositol içerikli folik asitler var. İnositol yumurtalar için çok iyiymiş.
Anladım, belki ek ilaçlar verir doktor. Gönlünüzdeki hakkınızda hayırlısı olsun, kolaylıkla olsun inşallahİnofolic combi hp dediğiniz işte onuda kullandım bu ay ama ona rağmen gelişmedi
İnşallah canım teşekkür ederimAnladım, belki ek ilaçlar verir doktor. Gönlünüzdeki hakkınızda hayırlısı olsun, kolaylıkla olsun inşallah
Bugün kontrole gittim ama maalesef gelişmemiş adet olunca gel rahim filmi için gün belirleyelim dedi doktorumAnladım, belki ek ilaçlar verir doktor. Gönlünüzdeki hakkınızda hayırlısı olsun, kolaylıkla olsun inşallah
Hayırlısı olsun.. yumurtaların büyümemesiyle ilgili ne dedi?Bugün kontrole gittim ama maalesef gelişmemiş adet olunca gel rahim filmi için gün belirleyelim dedi doktorum
Hiçbir şey demedi gelişmemiş dedi sadeceHayırlısı olsun.. yumurtaların büyümemesiyle ilgili ne dedi?
Ne yaptın canım ?Ben geçen ay film çektirdim, o yüzden geçen ayı pas geçtik, bu ay çatlatma iğnesi oldum. Bat'a 10 gün var, beklemedeyim. Senin bat ne zaman?
Canım ben testlere göre hamileyim ama henüz ultrasonda görünmedi. İnşallah sağlıklıdır. Sen ne yaptın?Ne yaptın canım ?
Allahım çok şükürCanım ben testlere göre hamileyim ama henüz ultrasonda görünmedi. İnşallah sağlıklıdır. Sen ne yaptın?
Hayırlısı olsun canım. Senin için dua edeceğim.Allahım çok şüküradetime 4/5 gün var ama belirtim filan yok erken gebelik testi de negatif çıktı bugün denemeye devam …