Ahh maalesef negatifCanım selam. Seninle 2 ay önce aynı başlıkta sohbet ediyorduk. Hamile misin şimdi?
Ben geçen ay film çektirdim, o yüzden geçen ayı pas geçtik, bu ay çatlatma iğnesi oldum. Bat'a 10 gün var, beklemedeyim. Senin bat ne zaman?Ahh maalesef negatifbu ay devam ediyorum .. sen nasılsın canım ne durumdasın ?
Hadi inşallahBen geçen ay film çektirdim, o yüzden geçen ayı pas geçtik, bu ay çatlatma iğnesi oldum. Bat'a 10 gün var, beklemedeyim. Senin bat ne zaman?
AminHadi inşallahbu ay gönlüne göre olsun inşallahhhh… benim daha bugün yumurtlama 20 ekimde bat ..
Benimde bat a 10 gün var klomen kullandım bu ay ama henüz yumurta gelişmemişti pazartesi günü kontrole gittiğimde artık büyüme olmaz mı acabaBen geçen ay film çektirdim, o yüzden geçen ayı pas geçtik, bu ay çatlatma iğnesi oldum. Bat'a 10 gün var, beklemedeyim. Senin bat ne zaman?
Evet canım lh hormonun yükselmiş ama biraz daha var t c den koyu olursa çok daha iyi tam pik diyebiliriz . ( t çizgisi max yazan yere yakın olan cizgidir.)Arkadaşlar yumurtlama değil dımı ?
İnanın hiç bilgim yok bu konuda. Ben klomen kullanmadım. Doktorunuz ne dedi? Pcos mu var sizde?Benimde bat a 10 gün var klomen kullandım bu ay ama henüz yumurta gelişmemişti pazartesi günü kontrole gittiğimde artık büyüme olmaz mı acaba
küçük küçük yumurta olduğunu ama büyüyen yumurta olmadığını söyledi yumurta tembelliği var dediİnanın hiç bilgim yok bu konuda. Ben klomen kullanmadım. Doktorunuz ne dedi? Pcos mu var sizde?
Elbet doktorunuz başka ilaçlar falan verir. Allah kolaylık versin, inşallah süreciniz sonunda güzel haberler alırsınız.küçük küçük yumurta olduğunu ama büyüyen yumurta olmadığını söyledi yumurta tembelliği var dedi
İnşallah bu üçüncü denememdi daha önce iki kez klomen ve çatlatma iğnesi denedik ama olmadı bu ay da olmazsa rahim filmi çekilecekElbet doktorunuz başka ilaçlar falan verir. Allah kolaylık versin, inşallah süreciniz sonunda güzel haberler alırsınız.
Çektirin tabi aklınızda soru işareti kalmaz, rahatlarsınız. Ona göre doktorunuz daha sağlıklı yönlendirir. Ben 2 kere çektirdimİnşallah bu üçüncü denememdi daha önce iki kez klomen ve çatlatma iğnesi denedik ama olmadı bu ay da olmazsa rahim filmi çekilecek
Aynen bencede şimdiye kadar çekmesi gerekirdi hattaÇektirin tabi aklınızda soru işareti kalmaz, rahatlarsınız. Ona göre doktorunuz daha sağlıklı yönlendirir. Ben 2 kere çektirdim
Kendiniz isteseydiniz keşke. Ben ikisinde de kendim istedim. Doktorlara kalsa 1 yıl denemeden sonra ancak araştırmaya başlıyolar detaylı olarak.Aynen bencede şimdiye kadar çekmesi gerekirdi hatta
Rahim filmi esnasında acı hissediyor musunuz ? Anestezi veriyorlar mı ..Kendiniz isteseydiniz keşke. Ben ikisinde de kendim istedim. Doktorlara kalsa 1 yıl denemeden sonra ancak araştırmaya başlıyolar detaylı olarak.
Dedim zaten ama çatlatma iğnesiyle deneyelim önce dediKendiniz isteseydiniz keşke. Ben ikisinde de kendim istedim. Doktorlara kalsa 1 yıl denemeden sonra ancak araştırmaya başlıyolar detaylı olarak.
Ben ikisini de anestezili çektirdim ama ikincisinde ilacı verince heralde acı hissettim ki hareket etmişim yan dönmüşüm, görüntü de bozuk çıkmış zaten. Doktor söyledi çıkınca iyi ki anestezili çekmişiz diye:) ama ben farkında değilim tabi ki acı falan hiçbir şey hatırlamıyorum.Rahim filmi esnasında acı hissediyor musunuz ? Anestezi veriyorlar mı ..
Eğer bu ay da olmazsa biraz ısrar edin. Rahim filminden sonra hamile kalan çok kişi var.Dedim zaten ama çatlatma iğnesiyle deneyelim önce dedi