Ovulasyon, yumurtlama , çatlama hakkında bilgi ( fotolu )

Sipser

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
1.933
1.365
Günaydın can kızlar . Bazı yeni arkadaşlarımız ovulasyon testini soruyorlar bilgi amaçlı hazır foto varken atmak istedim. İnşallah birine faydası olur .
T çizgisi c çizgisine denk ya da daha koyu ise pik yani yumurtlama , silikleşme başladığında çatlama oluyor. Bu günleri birer gün öncesi ve sonrası olarak değerlendirmek önemli. Rabbim herkesin dileğini hayırla versin inşallah.
Edit: 2. Fotoğraf tam piktir.

Eklentiler

• 06E7BC4E-8DB5-4DB1-85C0-B06EEECE39D4.jpeg
    616,6 KB · Görüntüleme: 248
  • CCDBE482-652B-4608-8FA6-D144F3A04230.jpeg
    122,2 KB · Görüntüleme: 232
Son düzenleme:
Canım selam. Seninle 2 ay önce aynı başlıkta sohbet ediyorduk. Hamile misin şimdi?

Ahh maalesef negatif bu ay devam ediyorum .. sen nasılsın canım ne durumdasın ?
Ben geçen ay film çektirdim, o yüzden geçen ayı pas geçtik, bu ay çatlatma iğnesi oldum. Bat'a 10 gün var, beklemedeyim. Senin bat ne zaman?

Ben geçen ay film çektirdim, o yüzden geçen ayı pas geçtik, bu ay çatlatma iğnesi oldum. Bat'a 10 gün var, beklemedeyim. Senin bat ne zaman?
Hadi inşallah bu ay gönlüne göre olsun inşallahhhh… benim daha bugün yumurtlama 20 ekimde bat ..

Arkadaşlar yumurtlama değil dımı ?

Eklentiler

• IMG_4029.jpeg
    59,8 KB · Görüntüleme: 243
Benimde bat a 10 gün var klomen kullandım bu ay ama henüz yumurta gelişmemişti pazartesi günü kontrole gittiğimde artık büyüme olmaz mı acaba

Benimde bat a 10 gün var klomen kullandım bu ay ama henüz yumurta gelişmemişti pazartesi günü kontrole gittiğimde artık büyüme olmaz mı acaba
İnanın hiç bilgim yok bu konuda. Ben klomen kullanmadım. Doktorunuz ne dedi? Pcos mu var sizde?

küçük küçük yumurta olduğunu ama büyüyen yumurta olmadığını söyledi yumurta tembelliği var dedi
Elbet doktorunuz başka ilaçlar falan verir. Allah kolaylık versin, inşallah süreciniz sonunda güzel haberler alırsınız.

Elbet doktorunuz başka ilaçlar falan verir. Allah kolaylık versin, inşallah süreciniz sonunda güzel haberler alırsınız.
İnşallah bu üçüncü denememdi daha önce iki kez klomen ve çatlatma iğnesi denedik ama olmadı bu ay da olmazsa rahim filmi çekilecek

İnşallah bu üçüncü denememdi daha önce iki kez klomen ve çatlatma iğnesi denedik ama olmadı bu ay da olmazsa rahim filmi çekilecek
Çektirin tabi aklınızda soru işareti kalmaz, rahatlarsınız. Ona göre doktorunuz daha sağlıklı yönlendirir. Ben 2 kere çektirdim

Kendiniz isteseydiniz keşke. Ben ikisinde de kendim istedim. Doktorlara kalsa 1 yıl denemeden sonra ancak araştırmaya başlıyolar detaylı olarak.
Rahim filmi esnasında acı hissediyor musunuz ? Anestezi veriyorlar mı ..

Rahim filmi esnasında acı hissediyor musunuz ? Anestezi veriyorlar mı ..
Ben ikisini de anestezili çektirdim ama ikincisinde ilacı verince heralde acı hissettim ki hareket etmişim yan dönmüşüm, görüntü de bozuk çıkmış zaten. Doktor söyledi çıkınca iyi ki anestezili çekmişiz diye:) ama ben farkında değilim tabi ki acı falan hiçbir şey hatırlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…