• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon yapanlar testlerimizi takip edelim mi ?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de şuraya yanaşayım bari .Ekimden beri test yapıyorum artık hobi olsun diye yapıyorum 😅😅 6 mayıs pikti ardındaki 3 günü değerlendirdik. Bat 22 Mayıs ✌
Bu dikkatimden kacmis cnm 6 mayista ki pik evet

Eklentiler

• 20200506_162559.jpg
    20200506_162559.jpg
    19,9 KB · Görüntüleme: 36
Son bir şey daha sormak istiyorum 🤗 diyelim ki T koyu oldu yumurtamala oldu yani o zamandan başlayıp T silikleşene kadar mı ilişki olucak

Son bir şey daha sormak istiyorum 🤗 diyelim ki T koyu oldu yumurtamala oldu yani o zamandan başlayıp T silikleşene kadar mı ilişki olucak
T yi koyu gordugun gun dahil 3 gun birliktelik olabilir
Silinmesinii beklemeye gerek yok
Yeter ki piki yakalayip degerlendirme yapilsin
Iliski oncesi esinize sert kahve icirin bolgesel ilik dus aldirin
Iliski sonrasi da 1 2 saat poponuzun altina ince bi yastik koyup ayaklar hava da uzanin kalkmadan. Mumkunse bi kac saat dus almayin

T yi koyu gordugun gun dahil 3 gun birliktelik olabilir
Silinmesinii beklemeye gerek yok
Yeter ki piki yakalayip degerlendirme yapilsin
Iliski oncesi esinize sert kahve icirin bolgesel ilik dus aldirin
Iliski sonrasi da 1 2 saat poponuzun altina ince bi yastik koyup ayaklar hava da uzanin kalkmadan. Mumkunse bi kac saat dus almayin
Çok sağol canım bütün tavsiyelerine uygulucam allah razı olsun 🤗🤲🏻

Kızlar benim testim neden böyle oldu ki net çift görmedim daha hiç bugün böyle oldu

Eklentiler

• image.jpg
    image.jpg
    273,3 KB · Görüntüleme: 60
Diğerleride bunlar ben anlamadım neden böyle oldu geçen ay T çok kırmızı oldu hemse baya ama bu sefer hiç olmadı

Eklentiler

• 659DE6EE-616C-457F-80ED-DC91E2195E3E.jpeg
    659DE6EE-616C-457F-80ED-DC91E2195E3E.jpeg
    123,2 KB · Görüntüleme: 61
Back