Rica ederim canimTamam canim anladim cok tsk ederim ben yinede gun asiri calismalara devam edim saolasin
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon yapanlar testlerimizi takip edelim mi ?
- Konu Sahibi Dnz1234
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebe belirtisi ovu testi ovulasyon ovulasyon dönemi
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 7 Kasım 2019
- 826
- 505
- 53
- 32
Ben c ve t çizgisini eşit görüyorum amaYani atilan fotograflarda pik gormedim
Bu dikkatimden kacmis cnm 6 mayista ki pik evetBen de şuraya yanaşayım bari .Ekimden beri test yapıyorum artık hobi olsun diye yapıyorum 6 mayıs pikti ardındaki 3 günü değerlendirdik. Bat 22 Mayıs ✌
Cnm gozumden kacmis bmsenin testini gormemisim pik olmus evet. Allah g9nlune gore versin insallahBen c ve t çizgisini eşit görüyorum ama
- 7 Kasım 2019
- 826
- 505
- 53
- 32
Eğer bu pik değilse ben ekimden beri hiç yumurtlamadım çünkü hiç bundan koyusu olmadıYani atilan fotograflarda pik gormedim
Eklentiler
- 7 Kasım 2019
- 826
- 505
- 53
- 32
Ayyy beni heyecanlandırdın canım ya ağlayacaktım valla . Sağ ol inşallahCnm gozumden kacmis bmsenin testini gormemisim pik olmus evet. Allah g9nlune gore versin insallah
Ayy ask olsun lutfen kusura bakma foto kucuk boyutta cikmis dikkatimden kacmis o yuzden hakkini helal et lutfen cnmAyyy beni heyecanlandırdın canım ya ağlayacaktım valla . Sağ ol inşallah
- 24 Şubat 2020
- 226
- 145
- 18
Canım saat kaç ta testleri yapiyorsnBirde benimkine bakarmisiniz rica etsem 11.12.13.14 degerlendirdik bugun mola verdik acikcasi istemedik
- 7 Kasım 2019
- 826
- 505
- 53
- 32
Helal olsun ne demek yeter ki biz yanılalım da olsun güzel şeyler hayırlı sahurlarAyy ask olsun lutfen kusura bakma foto kucuk boyutta cikmis dikkatimden kacmis o yuzden hakkini helal et lutfen cnm
Insallah canim brnim hayirli sahurlarHelal olsun ne demek yeter ki biz yanılalım da olsun güzel şeyler hayırlı sahurlar
- 21 Şubat 2019
- 1.429
- 4.736
- 133
4-5.30 arasi yapiyorum canim bide 7 gibi yapmistimCanım saat kaç ta testleri yapiyorsn
- 21 Şubat 2019
- 1.429
- 4.736
- 133
Siliklestin sonra iki gun daha devam edin insallah bebisiniz tutunurSon bir şey daha sormak istiyorum diyelim ki T koyu oldu yumurtamala oldu yani o zamandan başlayıp T silikleşene kadar mı ilişki olucak
T yi koyu gordugun gun dahil 3 gun birliktelik olabilirSon bir şey daha sormak istiyorum diyelim ki T koyu oldu yumurtamala oldu yani o zamandan başlayıp T silikleşene kadar mı ilişki olucak
Silinmesinii beklemeye gerek yok
Yeter ki piki yakalayip degerlendirme yapilsin
Iliski oncesi esinize sert kahve icirin bolgesel ilik dus aldirin
Iliski sonrasi da 1 2 saat poponuzun altina ince bi yastik koyup ayaklar hava da uzanin kalkmadan. Mumkunse bi kac saat dus almayin
- 6 Kasım 2014
- 445
- 245
- 103
- 31
İnşallah canım 7 senedir bekliyoruz artık olur bu seferSiliklestin sonra iki gun daha devam edin insallah bebisiniz tutunur
- 6 Kasım 2014
- 445
- 245
- 103
- 31
Çok sağol canım bütün tavsiyelerine uygulucam allah razı olsunT yi koyu gordugun gun dahil 3 gun birliktelik olabilir
Silinmesinii beklemeye gerek yok
Yeter ki piki yakalayip degerlendirme yapilsin
Iliski oncesi esinize sert kahve icirin bolgesel ilik dus aldirin
Iliski sonrasi da 1 2 saat poponuzun altina ince bi yastik koyup ayaklar hava da uzanin kalkmadan. Mumkunse bi kac saat dus almayin
Cumlemizden canim rica ederimÇok sağol canım bütün tavsiyelerine uygulucam allah razı olsun
- 6 Kasım 2014
- 445
- 245
- 103
- 31
Acaba yumurtlama olmucak mı ki bu ayDiğerleride bunlar ben anlamadım neden böyle oldu geçen ay T çok kırmızı oldu hemse baya ama bu sefer hiç olmadı