- 7 Eylül 2018
- 25
- 7
- 1
- 35
- Konu Sahibi Cottoncandy89
-
İnşallah bebektendir canımOvulasyon testim fotografta paylastigim gibi, gozukuyor mu bilmiyorum ekte. Siteye yeni uye oldugum icin yeni kullanmaya basladim:). Evet dikkat ettim. Umarim hamileyimdir. Kasıklarımda onceden yasamadigim degisik bir sanci oluyor. Ama neden kaynakli bilmiyorum.
Eki Görüntüle 2187138 arkadaslar merhabalar , iyi geceler. Size bir sorum olcakti. Umarim bu sorumun cevabini aldigimda benim gibi bircok insanada faydasi olur. Ovulasyon testiyle hamile kalindigini adetten once yaptigin zaman ogrenebiliyormussun gibi bir takim seyler okudum. Ben ayin 26 sinda ilk ovulasyon testini yaptigimda iki cizgide kopkoyu cikti. Ekte fotografi yukledigim gibi sonraki iki gunde cizgi belirgin, ondan sonraki iki gunde cizgi silikti. Adetime 3 gun kala tekrardan ovulasyon testi yaptigimda (yani bugun) cizgi yine silik olanlardan daha belirgin cikti. Bebegimin olmasini cok istiyorum. Sizce hamile olabilir miyim? Cevaplayan herkese cok tesekkur ederim...
Canim insallah bende oyle olurum... Ayin 10’u adet olmam gerekiyor. İnsallah hamileyimdir cok bebis istiyorummm...
gebelik testi yaptınmı peki?Kizlar merhaba, bugunde tekrardan bi ovulasyon testi yapiyim dedim bu seferde silik cikti. Sanirim anlamiyorum ben bu testten bugun adet olmam gerekiyordu olmadimda. Bikac gun once koyu cikmisti ovulasyon testinde cizgiler fotograf attigim gibi.
saat kaçta yaptığınız önemli. sabah 10 - akşam 8 arası yapınKizlar merhaba, bugunde tekrardan bi ovulasyon testi yapiyim dedim bu seferde silik cikti. Sanirim anlamiyorum ben bu testten bugun adet olmam gerekiyordu olmadimda. Bikac gun once koyu cikmisti ovulasyon testinde cizgiler fotograf attigim gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?