• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ovulasyon ve hamilelik

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
saat kaçta yaptığınız önemli. sabah 10 - akşam 8 arası yapın
test yapmadan 2 saat öncesinde sıvı alımını yavaşlatın. yani durup durup 2 bardak su içip yarım saat sonraki idrarınızla test yapmayın.
bir de hergün aynı saatte yapmaya çalışın
ben hergün aynı saatte yapıyorum ama hep koyu bir fikriniz olabilirmi bu konuda

ben hergün aynı saatte yapıyorum ama hep koyu bir fikriniz olabilirmi bu konuda
Gebelik habercisi olabilir. Ancak burada yanıltan en önemli konu ne kadar koyu olduğu? Eğer gebelik varsa kontrol çizgisi kadar net koyu bir çizgi olmalı ve o şekilde devam etmeli.

ben 29 agustosta yaptım ve dunkını atayım bat tarihi 12 eylül gebelik testi yaptım ama negatif başka sizce neden olabilir

Eklentiler

• ovu29agus.jpg
    ovu29agus.jpg
    14,8 KB · Görüntüleme: 59
  • ovu909.jpg
    ovu909.jpg
    16,3 KB · Görüntüleme: 62
pco iseniz bu testlerden medet ummayın.çünkü bizim lh hormonu dalgalı mübarek ne pacağı belli olmaz.buna da bakıp umut etmeyin. %100 böyle birşey yok
Selam canim bende pcolym tam da ovulasyon testi almayi dusunuyordm yorumunuzu gordum:) testlede desteklesem diyordum. Bizde dogru sonuc vermiyor mu ? Bnde adet geckmesi cok yok ama genelde duzenli bazn erken bazn 2 3 gun gec oluyo doktor ultrasonda tani koymstu bana.

Kızlar bugün adet günümdu olmadım elimde ovulasyon testi vardı gebelik saptarmi diye yaptim bakarmisiniz

Eklentiler

• 20180918_191225.jpg
    20180918_191225.jpg
    9,2 KB · Görüntüleme: 81
Kizlar merhabalar. Yeni konu acamadigim icin bu konu uzerinden size bi sorum olacak kusura bakmayin. Bacagimda mor bi yara cikti kenarlari hafif sis ve ustunde pul pul kabuklanma var. Sag bacagimdaki buyuk sol bacagimda ise iki tane minik sekilde cikti. Ekte fotografini koydum. Anlayamadim ne oldugunu ilk defa bole bisey cikti

Eklentiler

• CC60BD8A-5F56-41F8-822A-86053BE6C7E4.jpeg
    CC60BD8A-5F56-41F8-822A-86053BE6C7E4.jpeg
    79,1 KB · Görüntüleme: 66
Kizlar merhabalar , umarim yazdigimi gorursunuz. Ben 13 eylulde regl olmustum, sonrasinda 9 kasimda regl oldum. Biraz geriye atti. Bu ay yine 9 u olmayi beklerken hala regl olmadim. Esimle cocugumuz olsun cok istiyoruz. Regl olcakmisim gibi hissediyorum fakat hic bir belirti yok, sık idrara cikma ve biraz da akintim var. Fazlasiyla halsizim biraksalar hic durmadan uyucak gibiyim. Umutlanmak istemiyorum cunku onceki aylar hep test yapmistim ve negatifti simdi adetimin uzerinden 5-6 gun gecti ve hala olmadim sizce bir umut varmidir:((

Kizlar merhabalar , umarim yazdigimi gorursunuz. Ben 13 eylulde regl olmustum, sonrasinda 9 kasimda regl oldum. Biraz geriye atti. Bu ay yine 9 u olmayi beklerken hala regl olmadim. Esimle cocugumuz olsun cok istiyoruz. Regl olcakmisim gibi hissediyorum fakat hic bir belirti yok, sık idrara cikma ve biraz da akintim var. Fazlasiyla halsizim biraksalar hic durmadan uyucak gibiyim. Umutlanmak istemiyorum cunku onceki aylar hep test yapmistim ve negatifti simdi adetimin uzerinden 5-6 gun gecti ve hala olmadim sizce bir umut varmidir:KK43:(

Belirtilerin çok uyuyor. Hele uyku hali ve idrara çıkma. Bence umut var :)

Test yap.

Back