- Konu Sahibi Cottoncandy89
-
ben hergün aynı saatte yapıyorum ama hep koyu bir fikriniz olabilirmi bu konudasaat kaçta yaptığınız önemli. sabah 10 - akşam 8 arası yapın
test yapmadan 2 saat öncesinde sıvı alımını yavaşlatın. yani durup durup 2 bardak su içip yarım saat sonraki idrarınızla test yapmayın.
bir de hergün aynı saatte yapmaya çalışın
Gebelik habercisi olabilir. Ancak burada yanıltan en önemli konu ne kadar koyu olduğu? Eğer gebelik varsa kontrol çizgisi kadar net koyu bir çizgi olmalı ve o şekilde devam etmeli.ben hergün aynı saatte yapıyorum ama hep koyu bir fikriniz olabilirmi bu konuda
Adet oldunmu mrk ettimben 29 agustosta yaptım ve dunkını atayım bat tarihi 12 eylül gebelik testi yaptım ama negatif başka sizce neden olabilir
Gebelik testi yaptinmiBen hala regl olmadim 3 gun gecti
Ayin 4ünden 1 hafta gecmis canim. Gebelik varsa kesin cikar. Yarin ilk idrarla yapsanaTekrardan yapmaliyim yoksa biraz dah gecmesinimi bekliyim?
Selam canim bende pcolym tam da ovulasyon testi almayi dusunuyordm yorumunuzu gordum:) testlede desteklesem diyordum. Bizde dogru sonuc vermiyor mu ? Bnde adet geckmesi cok yok ama genelde duzenli bazn erken bazn 2 3 gun gec oluyo doktor ultrasonda tani koymstu bana.pco iseniz bu testlerden medet ummayın.çünkü bizim lh hormonu dalgalı mübarek ne pacağı belli olmaz.buna da bakıp umut etmeyin. %100 böyle birşey yok
Aslında pkolulara daha iyi diyorlar .Selam canim bende pcolym tam da ovulasyon testi almayi dusunuyordm yorumunuzu gordum:) testlede desteklesem diyordum. Bizde dogru sonuc vermiyor mu ? Bnde adet geckmesi cok yok ama genelde duzenli bazn erken bazn 2 3 gun gec oluyo doktor ultrasonda tani koymstu bana.
Kizlar merhabalar , umarim yazdigimi gorursunuz. Ben 13 eylulde regl olmustum, sonrasinda 9 kasimda regl oldum. Biraz geriye atti. Bu ay yine 9 u olmayi beklerken hala regl olmadim. Esimle cocugumuz olsun cok istiyoruz. Regl olcakmisim gibi hissediyorum fakat hic bir belirti yok, sık idrara cikma ve biraz da akintim var. Fazlasiyla halsizim biraksalar hic durmadan uyucak gibiyim. Umutlanmak istemiyorum cunku onceki aylar hep test yapmistim ve negatifti simdi adetimin uzerinden 5-6 gun gecti ve hala olmadim sizce bir umut varmidir(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?