Ovulasyon ve gebeliğe hazirlik

Denizz41

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2024
630
317
Merhabalar ben 19.gunumde yumurtlama 20.gunumde çatlama görmüştüm yaklaşık 6 gün sonra yani adete dört gün kala test yaptım ama tabiki negatifti şimdi adetim iki gün geçti . Yumurtlamadan sonra kaşık bel ağrısı çektim adete bir gün kala bütün ağrılar geçti gitti sadece beyaz akıntım var ama adet olmadim akıntı hariç sanki bir belirti yokmuş gibi fikirlerinizi bekliyorum , bu durumu yaşayan oldu mu aranızda

Bilmiyorum artık ama yumurtlama gününden 6 gün sonrası zaten testte çıkması için erken bi tarih, tekrar deneyebilirsin testi

Bilmiyorum artık ama yumurtlama gününden 6 gün sonrası zaten testte çıkması için erken bi tarih, tekrar deneyebilirsin testi
Bekliyeyim biraz daha açıkçası önceden bir sene önce falan bir kimyasal bir düşüğüm var ama hiç hatirlamiyorum nasıl öğrendim nasıl oldu falan aklımda kalmadı
Şimdi de çok değişik oldu neden agrilari çektim adet olmadım ben normalde her ay çok sancılı adet geçiririm o yüzden şüphe duydum belki aranızda yaşayan varsa yorum yapar

Bilgisi tecrübesi olan yok mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…