Ovulasyon tetsi

Çok teşekkürler FLO benimkini bilemedi ama desteklemek lazım doğru
Bir de bugün sipsilik aynı saatte susuz kalarak yaptım dünden bugüne bu normal mi acaba

Bu arada benim sat 13eylüldü döngümün 28.günü gece olmuştum. En alttaki test dündü 16.gündü

Bu arada benim sat 13eylüldü döngümün 28.günü gece olmuştum. En alttaki test dündü 16.gündü
bir gün sonra hiç çıkmaması normal yumurtlama oldu mu yumurta 24 saat canlı kalıyor bundan diyorum aslında silikte çıksa bence yumurtlama olmuştur yaptığınız gün.

genelde 14te oluyor bazen 15, değişebilir tabi, bu durumda da 16da ovulasyon sonucu tamamen negatif çıkar. benim de öyle olmuşta belli belirsiz göründü, o gün ilişki oldu bir gün öncesinde de oldu, bir gün sonra testi yeniledim negatifti ve hamile kaldım.

Ay çok teşekkür ederim ilgin için benim hiç pik yapmıyor bak bugün döngümüm 18.günü en alttaki bugün
16.gün çizgi belirginleşti biraz o kadar

Eklentiler

• IMG_20220930_172140.jpg
    197,6 KB · Görüntüleme: 29
Ay çok teşekkür ederim ilgin için benim hiç pik yapmıyor bak bugün döngümüm 18.günü en alttaki bugün
16.gün çizgi belirginleşti biraz o kadar
her zaman doğru sonuç verecek diye birşey yok o kadar takılma...benim öncesinde bir düşüğüm oldu, ona hamile kaldığımda da hiçbir gün pozitif çıkmamıştı ovulasyon testi, ne zaman yumurtladım da oldu demiştim, yani yumurtlama oldu diyelim, o yumurta 12-24 saat arası canlı, gece bile yumurtlama olup bitmiş olabilir ondan yumurtlama döneminde istikrarlı gün aşırı ilişki önemli...inşallah istediğin zaman sağlıklı gebe kalırsın, sevgiler

Çok teşekkürler içime su serptiniz umarım bebişinizi sağlıkla öpüp koklayacağınız günler olur sizin de

Birde testleri gün içinde öğlen gibi yapsan daha iyi olur. Sıvı alımına dikkat etmelisin. Testi yapmadan en 2 saat önce sıvı alımını bırakmalısın. Yoksa sonuç yanlış çıkıyor.
Ovulasyon da pik günü mü ilişki olmalı çatlama günü mü acaba?

Sondaki bugün harbi delirircem kafanı şişirdim senin de ama çok fena döngüm de uzayacak mı bu gidişle ilk kez yaptım bu ay cehalet mutluluk Muş meğer

Eklentiler

• IMG-20221001-WA0001.jpeg
    169 KB · Görüntüleme: 25
Sondaki bugün harbi delirircem kafanı şişirdim senin de ama çok fena döngüm de uzayacak mı bu gidişle ilk kez yaptım bu ay cehalet mutluluk Muş meğer
Yok , rahat ol kafana takma. Kaç yaşındasın sorması ayıp? Defa olur ya ben 39 yaşında hamile kaldığına göre senin de olur merak etme biraz zamana bırak rahat ol

Yok , rahat ol kafana takma. Kaç yaşındasın sorması ayıp? Defa olur ya ben 39 yaşında hamile kaldığına göre senin de olur merak etme biraz zamana bırak rahat ol
Senin bu test sonucuna göre yapacağım değilde bu 2-3 gün biraz ilişkiyi sıklaştır başkada elimden bir şey gelmez canım rahat ol, her gün olmasa da günaşırı ilişki mantıklı …gerçi ben garanti olsun diye her gün de denemiştim ama onda da Sperm kalitesi düşüyor diyen de var

Ocakta 29 olacağım ilk çocuğum olacak canım görünürde bir sorun yok eşimde de bende de ama ayrıntılı şeyler varmış yeni öğrendim onlara da hemen bakmıyor doktorlar
İşte buna rağmen olmayınca şubattan beri şaştım kaldım

Ayın 20sinden beri bir gün ilişki bir boş oluyor

ilk bir yıl olmazsa o zaman bakmak lazım bir, bence strese girmeden devam et...ovulasyon inşallah yardımcı olur.

Bugün gidip kan verdim yumurtlama gunüm 15. Gundu yumurtlamanın üzerinden 9 gün geçmiş sanırım ama kan degerim 2 çıktı adetimde 8 gün var daha sizce yükselir mi degeri önceden böyle düşük olup sonradan yükselen varmı

bana kanı adet günümün 2. günü verdirmişlerdi, bu ne değeri amh mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…