Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar bana da bir yardım edin ya. 2 yıllık evliyim yeni başladık bebek olayına.. 2. Ayım ama yine olmadı. 2 gün gecikti adetim 2 kere test yaptım yok. Normalde hiç gecikmez ama stres yapınca karışıyor bazen bu ay da ondan gecikti herhalde. Bnde sizin yorumları gördüm. Önümüzdeki ay Ovülasyon testi yapayım diyorum. Hangi markayı alayım kaç tane alayım? Ne zaman başlayayım lütfen yardım edin. Hiç bilyorum nedir bu
dfaha 2 ayda hemen olmaz, biraz zamana bırakın 1 yıl falan olmazsa doktora gitmek lazım...ovulasyon testinde nasıl kullanılacağı yazıyor aslında ovulasyon programları da var, onları da kullanırsanız iyi olur p.c. iyi hangi günler döllenme ihtimali yüksek ne zaman yumurtlama oluyor gösteriyor, ben laboquick kullandım, trendyoldan almıştım hem çok kolay uygulanıyor hem de uygun. bu marka alabilirsinizz.
bu yumurtlamayı gösteriyor yumurtlama oldu mu bildiğim en fazla 12-24 saat canlı kalıyor canım, o sebeple tam yumurtlama öncesi gün veya sonrasındaki 24 saat içinde ilişki ihtimali artırıyor