Ovulasyon tetsi

Bu aksam test yaptim içini açınca boyle cizgi gördüm negatifmi sizce

Eklentiler

• PhotoPictureResizer_20221004_220930_copy_302x403.jpg
    99,3 KB · Görüntüleme: 30
  • PhotoPictureResizer_20221004_220930_copy_302x403.jpg
    99,3 KB · Görüntüleme: 33
Kızlar bana da bir yardım edin ya. 2 yıllık evliyim yeni başladık bebek olayına.. 2. Ayım ama yine olmadı. 2 gün gecikti adetim 2 kere test yaptım yok. Normalde hiç gecikmez ama stres yapınca karışıyor bazen bu ay da ondan gecikti herhalde. Bnde sizin yorumları gördüm. Önümüzdeki ay Ovülasyon testi yapayım diyorum. Hangi markayı alayım kaç tane alayım? Ne zaman başlayayım lütfen yardım edin. Hiç bilyorum nedir bu

dfaha 2 ayda hemen olmaz, biraz zamana bırakın 1 yıl falan olmazsa doktora gitmek lazım...ovulasyon testinde nasıl kullanılacağı yazıyor aslında ovulasyon programları da var, onları da kullanırsanız iyi olur p.c. iyi hangi günler döllenme ihtimali yüksek ne zaman yumurtlama oluyor gösteriyor, ben laboquick kullandım, trendyoldan almıştım hem çok kolay uygulanıyor hem de uygun. bu marka alabilirsinizz.

kızlar biraz önce yaptım ovulasyon testi, ilişki ne zaman olmalı hangi saatler olmalı bilemiyorum yardım ederseniz çok sevinirim

nerdeyse pozitif çıkmış bugün yarın uygun....test öncesi ilişki olmuşsa da döllenme olmuş olabilir

bu yumurtlamayı gösteriyor yumurtlama oldu mu bildiğim en fazla 12-24 saat canlı kalıyor canım, o sebeple tam yumurtlama öncesi gün veya sonrasındaki 24 saat içinde ilişki ihtimali artırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…