Resim yokmerhaba kızlar en son 11 eylulde adet oldum dn akşam ovulasyon testi yaptim yumurtlama olmuşmudur acaba
Googleden girin oradan yükleniyorfotograf bırakamıyorum neden acaba
Bende ordan giriyorum zaten ama yine olmuyor fotoğrafına ekliyorum sonrasında sadece mesaj paylaşılıyor fotoğrafsızGoogleden girin oradan yükleniyor
Uygulama üzerinden resim paylaşmıyor ama google üzerinden giriş yapınca resim paylaşıyordu. Resmi ekle dediğinizde yüklenme gösterir. Cevaplaya tıklamadan önce yüklenmenin %100 dolduğuna dikkat ettiniz mi?fotograf bırakamıyorum neden
Bende ordan giriyorum zaten ama yine olmuyor fotoğrafına ekliyorum sonrasında sadece mesaj paylaşılıyor fotoğrafsız
Evet ama uygun dosya değil diyorUygulama üzerinden resim paylaşmıyor ama google üzerinden giriş yapınca resim paylaşıyordu. Resmi ekle dediğinizde yüklenme gösterir. Cevaplaya tıklamadan önce yüklenmenin %100 dolduğuna dikkat ettiniz mi?
Ya sitede sıkıntı vardır ya da site resminizin uzantısını desteklemiyordur. Bilemiyorum mune'yle görüşün bunu isterseniz.Evet ama uygun dosya değil diyor
Ya sitede sıkıntı vardır ya da site resminizin uzantısını desteklemiyordur. Bilemiyorum mune'yle görüşün bunu isterseniz.
Daha görünmüyor canım. Yumurtlamada T çizgisi, C kadar koyu veya koyuluğuna yakın olmalı. Döngünün 12. Günündesin yakında piki görürsünSizce yumurtlamam yakın mı ilk defa kullanıyorum bu testleri
Birde testleri gün içinde öğlen gibi yapsan daha iyi olur. Sıvı alımına dikkat etmelisin. Testi yapmadan en 2 saat önce sıvı alımını bırakmalısın. Yoksa sonuç yanlış çıkıyor.Yardımcı olurmusunuz arkadaşlar
Yarında tekrarlasam mı acabaDaha görünmüyor canım. Yumurtlamada T çizgisi, C kadar koyu veya koyuluğuna yakın olmalı. Döngünün 12. Günündesin yakında piki görürsün
Yumurtlamayı ve çatlamayı görene kadar devam. Bir daha test alacaksan kaset test tercih etmeni öneririm. Onlar da sonuç daha net oluyor. Birde yukarıda yazdıklarıma testi yaparken dikkat etmelisin.Yarında tekrarlasam mı acaba
Tamam o zaman öyle yaparım teşekkür ederimYumurtlamayı ve çatlamayı görene kadar devam. Bir daha test alacaksan kaset test tercih etmeni öneririm. Onlar da sonuç daha net oluyor. Birde yukarıda yazdıklarıma testi yaparken dikkat etmelisin.
sonuncu eklediğiniz pozitif gibi, ya ben silik bile olsa biraz belirginleşti mi çalışmalara başlayıp hızlandırıyordumBenimkini de yorumlar mısınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?