Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün ve sabahın ki sanki yeterince koyu değilmi şimdi açılmaya başlamışBu testlere göre hayır
Değil mi ben alttan 3. Öyle görüyomDiğer çizgiyle en az eşit koyulukta olmalı
Yumurtlama olmadı o zamanÖyle gözükmüyor ki
Neden ne fark ediyor ?M meedze lütfen her testiniz için ayrı konu açmayınız, tek bir konunuzdan testlerinizi paylaşınız.
Bugün bile birkaç saat arayla test konusu açmışsınız.
Gebeliğe Hazırlık - Ovulasyon testleri
Merhaba arkadaşlar, Yukarıdan aşağı üstteki iki gün önce ortada ki dünün ve alttaki bugün ne dersiniz??www.kadinlarkulubu.com
Gebeliğe Hazırlık - Ovulasyon testinden anlayanlar
Merhaba arkadaşlar, Ovulasyon testleri yapıyorum ilk yapışlarım yani pek anlamıyorum sizce nasıl üstten alta en üsteki dün ortadaki bu sabah en alttaki bu akşamın..www.kadinlarkulubu.com
Ovulasyon testii
Merhaba arkadaşlar, az önce ovulasyon testi yaptım yeni aldığım için ilk denemem, sizce nasıl ?Sanki bir iki gün kalmış gibime geldi bana:KK17:www.kadinlarkulubu.com
sıte konu duzenıı ıcın :) testler sımdılık pik olmamıs . var mı pko falan ? yada hormonal dengesızlık. baya da koyulasmıs ama zırveyı gormeden sılıklesmıs.Neden ne fark ediyor ?
Aslında yok neden olmadı acabasıte konu duzenıı ıcın :) testler sımdılık pik olmamıs . var mı pko falan ? yada hormonal dengesızlık. baya da koyulasmıs ama zırveyı gormeden sılıklesmıs.