Ovülasyon testlerime bakabilir misiniz??

ahbubenn

Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2023
158
71
28
Kızlar merhaba, yardımcı olabilirseniz çokk sevinirim🌸 Bu ay ilk defa ovülasyon testi kullandım. 22 Ekim pik mi oluyor acaba? Buradaki paylaşımlardan öğrendiğim kadarıyla 22’si pik 23’ü yani son test de çatlama gibi duruyor ama emin olamadım. Eğer öyleyse pik günümü değerlendiremedim 20’si ve 23’ü ilişki oldu? Gebelik mümkün müdür pikten sonraki gün?

Eklentiler

• IMG_7546.jpeg
    IMG_7546.jpeg
    139,7 KB · Görüntüleme: 81
Bugünü ve yarını degerlendirin
Sizce benimki ne durumda bugün adetim biteli 4 ncü gün ve ben adetin son günü yapmaya başlamıştım siliklesiyor mu koyulasiyormu vallahi anlamadım sabah akşam yapiyorum

Eklentiler

• IMG_20241024_155613.jpg
    IMG_20241024_155613.jpg
    60,3 KB · Görüntüleme: 51
Kızlar yumurtlama ve çatlama olmuş mu şimdi? İlk defa kullandığım için pek anlayamadım. 12. gün pik gibi duruyor ama koyuluk tam eşit mi emin değilim. Sonraki gün tekrar silik oldu. Yardım lütfen😢

IMG_7555.jpeg

3 gün ilişki 1 gün ara 1 gün ilişki diger günler sen bilirsin
Birşey daha sorabilir miyim şuan bu durumda bugün akşamki yaptığım daha koyu oldu digerlerine göre eşim 2 gün üst üste gece çalışıyor vardiyalı sistem yarın akşama yumurtlama olur mu aceba yumurtlama olursa bile yarın gece vardiyasında eşim ertesi gün erkenden sabah birliktelik olsa olur mu başka s cenegim olmuyor çünkü 🙈

X