Gebeliğe Hazırlık Ovülasyon testlerim yardımınıza ihtiyacım var

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

ezmoce53

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2021
122
60
18
Selamlar hanımlar siteye yeni üyeyim yorum ve paylaşımlarınızı takip ediyorum konu ile ilgili bir çok konu varken yeniden konu açmış bulundum affınıza sığınıyorum bilginize ihtiyacım var 4 aylık evliyim ovülasyon testini ilk kez yapıyorum ve burada gördüğüm kadarıyla anlamaya çalışıyorum yalmıyorsam pik gördükten sonra silikleşmeye başlayınca çatlama olmuş oluyor benim testim yeniden koyulaşmaya başladı 2. Kez yumurtlama oluyor olabilir mi kasıklarımda çok ağrım var ayaklarıma kadar iniyor kadın doğuma kontrol için randevu almaya çalışıyorum ama malum pandemi dönemi bir türlü randevu alamadım ekte resimleri paylaşıyorum sizden ricam yardımcı olabilir misiniz? Şimdiden teşekkür ederim

Eklentiler

• IMG_20210120_160635.webp
    52,8 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_20210120_160618.webp
    40,2 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_20210120_160603.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 93
Hamilelik olabilir canım kaç gün var adetine

Belki olabilir bazı kadınlar 2 kere yumurtlayabiliyor yada regline az kaldıysa gebelik testi yap

Adetime 8 gün var test yaptım ama Birşey çıkmadı erken sanırım 2 kez yumurtlama oluyor mu acaba değerlendirmeli miyim şayet gebelik varsa zararı olur mu bilemedim

Adetime 8 gün var test yaptım ama Birşey çıkmadı erken sanırım 2 kez yumurtlama oluyor mu acaba değerlendirmeli miyim şayet gebelik varsa zararı olur mu bilemedim
İkinci defa yumurtlama da olabilir hamilelik varsa da yumurtlama var diye değerlendirmek sıkıntı olabilir mi bilemedim hiç gebelik yaşamadığım için

Tekrar yumurtlama olabilir evet bende bu ay oldu ilkinde tutmadı ikincide tuttu. Ama şu an için pik olmamış daha. Gebelik şüphesi için kopkoyu olması lazım yani her gün yumurtlama var gibi çıkması lazım

Günlük ovülasyon testine devam edeyim o zaman en azından takip etmiş olurum ovülasyon testinde gebelik anlaşılabilir mi ki?

Günlük ovülasyon testine devam edeyim o zaman en azından takip etmiş olurum ovülasyon testinde gebelik anlaşılabilir mi ki?
Genelde adete yakın ya da geçince belli oluyor. O zaman gebelik testinde de çıkıyor zaten

12-13-14. günler değerlendirmen gereken günlermiş , bir ayda iki yumurtlama olabiliyor değerlendirebilirsin bebek varsa zararı olmaz ama ikiside tutarsa ikiz olabilir :)

12-13-14. günler değerlendirmen gereken günlermiş , bir ayda iki yumurtlama olabiliyor değerlendirebilirsin bebek varsa zararı olmaz ama ikiside tutarsa ikiz olabilir :)
Testlerin yanlarında işaretli günleri değerlendirdim umarım tutar

İkinci kez yumurtlama olabiliyor değerlendirin siz yinede bu durumda ikiz gebelik elde etme şansınız yüksek olabiliyormuş

İkinci kez yumurtlama olabiliyor değerlendirin siz yinede bu durumda ikiz gebelik elde etme şansınız yüksek olabiliyormuş
Yumurtlama zamanı ve 2. Kez gördüğümde değerlendirdim bugün test yaptım 12 gün ama negatif çıktı adetime 3 gün var bekliyorum Bi umut

Yumurtlama zamanı ve 2. Kez gördüğümde değerlendirdim bugün test yaptım 12 gün ama negatif çıktı adetime 3 gün var bekliyorum Bi umut
Daha çok erken zaten en erken 15 garanti olsun diye düşünmek için 17 gün sonra tekrar deneyin derim inş gebe kalırsınız

Merhaba şuan durumlar nasıl, benimde sizin gibi bir durumum var adetime daha 10 gün var merak ettim sizinle benzer olunca

Merhaba şuan durumlar nasıl, benimde sizin gibi bir durumum var adetime daha 10 gün var merak ettim sizinle benzer olunca

Merhaba adet oldum cnm 1 gün erken başladı kesildi 3. Gün tekrar devam etti bu ay ballı tarçın kürüne başladım umudum bu sizde belirti var mı ovülasyona devam ediyor musunuz?

Merhaba adet oldum cnm 1 gün erken başladı kesildi 3. Gün tekrar devam etti bu ay ballı tarçın kürüne başladım umudum bu sizde belirti var mı ovülasyona devam ediyor musunuz?
Henüz gebelik belirtisi yok ama bugün ovülasyon baya koyulaştı sanki yeniden yumurtlama olacak, akıntım var birazda, bizde 7-8 aydır deniyoruz, bende bal+arısütü+polen karışımı yiyorum hergün vitamin alıyorum inşallah işe yarat

Umarım gebeliktğr rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…