• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet yaklaştıkça koyulaşan ovülasyon testlerim

Yanlış ovülasyonu atmışım bugünkü ovülasyon bu
Ben bugün doktor kontrolüne gittim rutin bi kontrol.. Doktorum çok iyi özel bi kliniğe gidiyorum bu arada 6 aylık evliyim 5 aydır çocuk düşünüyorum ve 2 aydan sonra ben telaş yapmaya başladım hiç bilmediğim için böyle şeyleri hemen hamile kalıcam sanıyordum.. Doktor dedi sen ne zaman düşünmeyi bırakırsan o zaman eminim ki olucak. Kendine bi uğraş bul dedi mesela şuan çalışmıyorum bi işe gir çalış yaşam şeklini değiştir. Ozaman hamile kalabilirsin dedi

Ben bugün doktor kontrolüne gittim rutin bi kontrol.. Doktorum çok iyi özel bi kliniğe gidiyorum bu arada 6 aylık evliyim 5 aydır çocuk düşünüyorum ve 2 aydan sonra ben telaş yapmaya başladım hiç bilmediğim için böyle şeyleri hemen hamile kalıcam sanıyordum.. Doktor dedi sen ne zaman düşünmeyi bırakırsan o zaman eminim ki olucak. Kendine bi uğraş bul dedi mesela şuan çalışmıyorum bi işe gir çalış yaşam şeklini değiştir. Ozaman hamile kalabilirsin dedi
Sizin yaşınız zaten çok küçük doktor doğru söylemiş sizin adınıza ama yaşı geçenler pek öyle yapamıyor :) ben en salanlardan biriyim ozamanda olmuyor takip etmek lazım yaş geçince, siz zaten bence çok küçüksünüz hiç sıkmayın kendinizi, mutlaka bir işiniz uğraşınız da olsun 🙂

Normal bu çizgi qma gebelikte görebiliyorsanız şüpheli bi durum, markası ne testin aynısı bende kullandım, predoctor ve comfort onlarla öğrenmiştim
Ovülasyon laboquik , gebelik certain biraz şüpheli testler, prodüktörde de gölge gördüm onları da ekleyeyim

Eklentiler

• 04D48D72-0BFC-421A-945F-C82FFA7CBC7D.webp
    04D48D72-0BFC-421A-945F-C82FFA7CBC7D.webp
    16 KB · Görüntüleme: 75
  • 4471A5D1-E1B7-493A-9CB3-D5B5B36F2433.webp
    4471A5D1-E1B7-493A-9CB3-D5B5B36F2433.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 72
Ovülasyon laboquik , gebelik certain biraz şüpheli testler, prodüktörde de gölge gördüm onları da ekleyeyim
Çok hafif derinden hissediliyor ama inşallah vardırr, elinizde kaldıysa her sabah deneyin isterseniz, bende bu sabah yaptım 4 gün var bata, 1.5 saat sonra kuruma çizgisi gibi bi şey çıktı ama yalan olduğunu düşünüyorum

Eklentiler

• 20231124_140202.webp
    20231124_140202.webp
    35 KB · Görüntüleme: 71
Çok hafif derinden hissediliyor ama inşallah vardırr, elinizde kaldıysa her sabah deneyin isterseniz, bende bu sabah yaptım 4 gün var bata, 1.5 saat sonra kuruma çizgisi gibi bi şey çıktı ama yalan olduğunu düşünüyorum
Evet derinden görünüyor koyulaşması lazım ikimizinkide sizde deneyin ben bol test aldım eve gidince de deneyeceğim, kasıklarım sızlıyor

Benimde 4 gün var bata

Adete 4 gün var bugünkü ovülasyon testi😪

Eklentiler

• DDAEB20F-94FD-4F5D-9FCA-EC011B9AB177.webp
    DDAEB20F-94FD-4F5D-9FCA-EC011B9AB177.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 69
Adete 4 gün var bugünkü ovülasyon testi😪
Cnm yeni yumurtluyorda oalabilirsin. Bende 2 ay önce adet günümde yumurtladım hamileyim diye cok heveslendim hatta. Meğerse geç yumurtlamışım adetim de sarktı o yüzden. İnşallah hamilesindir ama diger ihtimali de düşünüp değerlendir

Cnm yeni yumurtluyorda oalabilirsin. Bende 2 ay önce adet günümde yumurtladım hamileyim diye cok heveslendim hatta. Meğerse geç yumurtlamışım adetim de sarktı o yüzden. İnşallah hamilesindir ama diger ihtimali de düşünüp değerlendir
14. ünde yumurtladım hatta çatladı canım ya günlerdir koyu böyle pcosta değilim anlamıyorumm 🧐 gebelikte de net bişey yok 😪

14. ünde yumurtladım hatta çatladı canım ya günlerdir koyu böyle pcosta değilim anlamıyorumm 🧐 gebelikte de net bişey yok 😪
Bende de pcos yok benimde aynı sekilde oldu ovulasyon bende kullanıyorum. Koca bir hayal kırıklıgı yasamıstım da inşallah sen yaşamazsın

Bende de pcos yok benimde aynı sekilde oldu ovulasyon bende kullanıyorum. Koca bir hayal kırıklıgı yasamıstım da inşallah sen yaşamazsın
Evet haklısın zaten çok umudum yok ama bu kadar koyu çıkması kafamı karıştırdı, gebelik testinde çıkmadan kan vermem , en kısa zamanda hamile kalalım hepimiz artık 🙏

Evet haklısın zaten çok umudum yok ama bu kadar koyu çıkması kafamı karıştırdı, gebelik testinde çıkmadan kan vermem , en kısa zamanda hamile kalalım hepimiz artık 🙏
Merhaba test yaptınız mı acaba ben de ovulasyon testinde 1 hafta önce pik görmüştüm bugün yine pik olmuş

10 güne yakındır ovülasyon testim hep bu şekilde ve bu ay regl 2 gün geç oldum o da oldum demek yanlış olur 1 gün sürdü hemen hemen ve pembe kahverengi gibiydi bitti ve ben devamı gelir diye bekledim gelmedi ama gebelik testi negatif çıkıyor acaba olabilir mi testler yanıltıyor olabilir mi

Eklentiler

• FEB6D786-1F77-4406-882A-EB6B4C7A2478.webp
    FEB6D786-1F77-4406-882A-EB6B4C7A2478.webp
    113,8 KB · Görüntüleme: 59
Merhaba bayanlar benim aklıma takılan bir durum var.. adete yaklaşırken ovülasyon testlerim koyu çıkıyor , controlden koyu olmasada kafa karıştıracak kadar koyu oluyor ama hamilelik olduğunu düşünmüyorum çünkü geçen birkaç ayda da benzer durumla karşılaştım.
Pcosum yok birkaç doktora özellikle sordum ,pcos olabilir miyim diye hayır dediler, pcos olanların genelde koyu çıktığını okuduğum için yazmak istedim.
Birde 3 senedir çocuğum olmadı, ilk 2 sene çok takip etmemiştik, sonra tüp bebek yapardım çift embriyo tutmadı ve 4,5 aydır ovülasyon testleri ile günleri değerlendirmeye çalışıyorum normal yolla olsun diye. Yumurta pik olup çatlama görüyorum ama olmuyor, tutmuyor.
Bu lh sebepsiz yere böyle koyu olan var mı benzer durum yaşayanlar ?
Uzun olduysa kusuruma bakmayın, teşekkürler 🙏 😊
Fotoları da yükleyeyim; sonuncusu bugün adete 7 gün var.
Benimde hamileyken böyle çıkıyordu ama bu testlere güvenmek ne kadar doğru bilmiyorum

Merhaba test yaptınız mı acaba ben de ovulasyon testinde 1 hafta önce pik görmüştüm bugün yine pik olmuş
Valla benim negatifti hamile değildim bugün yine pik olmuş baya koyu adete yakınım ama gebelik testi negatif niye yüksek çıkıyor lh anlamadım

Back
X