• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet yaklaştıkça koyulaşan ovülasyon testlerim

Ozaman hamile değildim bugün yine pik ama bence yine hamilelik yok inşallah kötü bir sebebi yoktur bu durumun
Yoktur bence yumurta taki
Ozaman hamile değildim bugün yine pik ama bence yine hamilelik yok inşallah kötü bir sebebi yoktur bu durumun
Bunda kötü bisey olacağını sanmıyorum mfk fatih doktor demişti bu LH testlerini erkekte yapsa pik çıkar demisti:))

Kızlar bu kuruma çizgisimi, ilk zamanda gözle gördüm silik olarak

Eklentiler

• 1703710690111.webp
    1703710690111.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 41
Canım naptın var mı bir gelişme. Benim sadece iki yumurtam gelişti. Perşembe toplama var. Tüp bebek de çok zormuş 😢 süreç hep zor ilerliyor. İnşllah sen ver güzel haberi
Canım biliyorum tüp bebek çok zor ama inşallah toplamadan sonra herşey güzel ilerler, nasıl geçti toplama ne aşamadasın ? ben ovülasyon testini bıraktım denedik ağrıya göre yine ama bakalım adete dört beş gün vardır. Güzel haberlerini bekliyorum canım benim ❤️

Canım biliyorum tüp bebek çok zor ama inşallah toplamadan sonra herşey güzel ilerler, nasıl geçti toplama ne aşamadasın ? ben ovülasyon testini bıraktım denedik ağrıya göre yine ama bakalım adete dört beş gün vardır. Güzel haberlerini bekliyorum canım benim ❤️
Bir embriyo transfer oldum kuzum. Bekliyorum. Cuma günü kan testi vereceğim. Allaha sığındımm artık 🙏 inşallah sen ver güzel haberlerini bize ❤

Back
X