Merhaba 1 ayda ,1 sen fazla yumurtlama olabiliyormuş doktorum öyle söylemiştiBenim de dün adete 8 gün kala böyleydi ki yumurtlamam 11-16 arasında gibi bir tarihte oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba 1 ayda ,1 sen fazla yumurtlama olabiliyormuş doktorum öyle söylemiştiBenim de dün adete 8 gün kala böyleydi ki yumurtlamam 11-16 arasında gibi bir tarihte oldu
Başkalarının testini görünce benimkisi hiç yumurtlama gibi görünmüyor sanki 2. Çizgi ilk çizgi gibi köyü değil gibi görünüyor ama inşallah yumurtlamadır ilk ayım benim ovülasyon testindeHım belki sizin yumurtlama olabilir öyleyse
Testi yapmadan yaklaşık 2 saat önce sıvı alımını kesmeniz yada en aza indirmemiz gerektiğini duymuştum ve sadece 2-3 damla idrar ile yapmanız gerekiyor testi bu kurallara duyduysanız belki 2. Olabilir birde tam 5-6 dk sonra oluşan sonuç doğru sonuç oluyormuşBugünkü ovülasyon testim ben ikinciye mi yumurtluyorum acaba ya![]()
Sıvı alımı tamam ama idrarı biraz fazla damlattım galba tekrar yapacağımTesti yapmadan yaklaşık 2 saat önce sıvı alımını kesmeniz yada en aza indirmemiz gerektiğini duymuştum ve sadece 2-3 damla idrar ile yapmanız gerekiyor testi bu kurallara duyduysanız belki 2. Olabilir birde tam 5-6 dk sonra oluşan sonuç doğru sonuç oluyormuş
Aslında biraz da psikolojiyi tetikliyor bu testler bu ay ilk kullanışım eğer olmazsa bidaha kullanmayı düşünmüyorum. Sen kaç aydır yapıyorsun ovülasyon testini bide ne kadar süredir gebelik düşünüyorsunSıvı alımı tamam ama idrarı biraz fazla damlattım galba tekrar yapacağım
Bu test çok bekledi mi siz çekerken, sanki derinlerden çook ince görüyorumBuda gebelik testi tertemiz![]()
Beklemedi 10 dak filandır erken gebelik testi bu ah keşkeBu test çok bekledi mi siz çekerken, sanki derinlerden çook ince görüyorum
Bende pcosta yok neden böyle oluyor anlamıyorumBu arada benimde öyle oldu tekrar koyulaştı ama pcos var bende
Ben 3 yıldır korunmadım son 6 aydır düzenli ovülasyon deniyorum ama olmuyorAslında biraz da psikolojiyi tetikliyor bu testler bu ay ilk kullanışım eğer olmazsa bidaha kullanmayı düşünmüyorum. Sen kaç aydır yapıyorsun ovülasyon testini bide ne kadar süredir gebelik düşünüyorsun
Allah isteye herkese nasip etsin.. BizedeBen 3 yıldır korunmadım son 6 aydır düzenli ovülasyon deniyorum ama olmuyor
Amin inşallahAllah isteye herkese nasip etsin.. Bizede![]()
3 yıldır olmuyormuş muayene oldum demişsiniz ama tam anlamıyla olmuşsunuzdur heralde değil mi? Hsg çekildi mi mesela tüm hormonlarınıza bakıldı mı prolaktin amh yumurta rezervi falan?Ben 3 yıldır korunmadım son 6 aydır düzenli ovülasyon deniyorum ama olmuyor
Evet geçen sene hsg çekilmiştim tüpler açıktı, hormonlar iyi sadece amh biraz düşüktü 0,800 civarı tüp bebek denedim 7,8 tane yumurta büyüdü ve dolu çoktı ,döllendi, çift embriyo transferi oldum ama sonuç negatif.. bende yorucu süreç diye normal denemeye başladım ovülasyon ile.. doktorlar normal yollarla olabileceğini bir sorun görmediklerini ama birkaç sene sonra geç olmasın diye ( 38 yaş için) tüp bebek yapabileceklerini söylediler çünkü yumurta kalmayınca tüp bebekte olmuyormuş.. dondurulmuş embriyom var 2 tane daha ama ben son şans onu bırakıyorum. Ovülasyon testlerinde yumurtlamayı ve çatlamayı her ay görüyorum ama tutmuyor, Farklı iki doktora rahimde mi bişey acaba şekli filan ondan mı olmuyor dedim hayır diyorlar rahim de müsait hazır görünüyor , kısmet değil demekki diyorum artık3 yıldır olmuyormuş muayene oldum demişsiniz ama tam anlamıyla olmuşsunuzdur heralde değil mi? Hsg çekildi mi mesela tüm hormonlarınıza bakıldı mı prolaktin amh yumurta rezervi falan?
Hakkınızda hayırlısı olsun zamanı var demek ki canınızı sıkmayın Allah isteyen kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah benim deEvet geçen sene hsg çekilmiştim tüpler açıktı, hormonlar iyi sadece amh biraz düşüktü 0,800 civarı tüp bebek denedim 7,8 tane yumurta büyüdü ve dolu çoktı ,döllendi, çift embriyo transferi oldum ama sonuç negatif.. bende yorucu süreç diye normal denemeye başladım ovülasyon ile.. doktorlar normal yollarla olabileceğini bir sorun görmediklerini ama birkaç sene sonra geç olmasın diye ( 38 yaş için) tüp bebek yapabileceklerini söylediler çünkü yumurta kalmayınca tüp bebekte olmuyormuş.. dondurulmuş embriyom var 2 tane daha ama ben son şans onu bırakıyorum. Ovülasyon testlerinde yumurtlamayı ve çatlamayı her ay görüyorum ama tutmuyor, Farklı iki doktora rahimde mi bişey acaba şekli filan ondan mı olmuyor dedim hayır diyorlar rahim de müsait hazır görünüyor , kısmet değil demekki diyorum artık![]()
Aslında ilginç sizin gerçekten, siz tekar yaptınız mı gebelil testi yada ovulasyonBende pcosta yok neden böyle oluyor anlamıyorum![]()
Bugün yaptım atayım ikisini de gebelikte bir hafif silik var ama testlere pek güvenin yok canımAslında ilginç sizin gerçekten, siz tekar yaptınız mı gebelil testi yada ovulasyon
Yanlış ovülasyonu atmışım bugünkü ovülasyon buBugün yaptım atayım ikisini de gebelikte bir hafif silik var ama testlere pek güvenin yok canım