Amin canim insallh senin pozitif olur CanimUzulme canim stresten geciktin demek.. bi daha ki aya hepimiz hamile kaliriz insallah yarabbim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin canim insallh senin pozitif olur CanimUzulme canim stresten geciktin demek.. bi daha ki aya hepimiz hamile kaliriz insallah yarabbim
Batı bugün olanlar ne durumda bilmiyorum ama benim 13 gün gecti ölcm meraktn ilk kan testm 10 gün önce 0.100 çıktı. Inşallah gec döllenme dir de hamileyimdirrrr..Selam kızlar bat bugün olanlar ne durumdasiniz merak ettim
Test yaptinmi canımimtisaost: 39384803 .!.:Batı bugün olanlar ne durumda bilmiyorum ama benim 13 gün gecti ölcm meraktn ilk kan testm 10 gün önce 0.100 çıktı. Inşallah gec döllenme dir de hamileyimdirrrr..
Idrar yaptM cikmadiTest yaptinmi canım
Idrar yaptM cikmadi
Evet canim 2 gun gecikmissinKizlar bende 27 ocakta cift cizgiyi gördüm ne zaman adet olmam gerekir bilgisi olanlar yorumlarinizi bekliyorum bi arkadas 2 gunumun geçtiğini soyledi
Malesef az önce kırmızı kartı yedim[/Q
Off bende biran once adet olsam da tekrar calismalara baslayabilsek![]()
Idrar yaptM cikmadi
Yarin ogleden sonra gtcm insallah hayırlı haberler alirm dua edin.Canim cok gecikmissin kan testine gitmeni tavsiye ederim
Kızlaaar merhabaaa. Ne yapmalıyım sizce bu teste göreeee. Lütfen yardım. Öpüyorum sizleri.
merhaba canim
oncelikle bu ovulasyon testini yumurtlama zamanini saptamak icin mi yaptin yoksa hamile olup olmadığını ögrenmek icin mi
Canım merhaba. Yumurtlama dönemim için yaptım.