- 7 Şubat 2014
- 10
- 0
- 34
Tmm cnm bugünler önemli inş Allahın izniyle güzel haberi alırsın
Amin canım. Hepimiz için bunu diliyorum. Allah hepimizdin yüzüne baksın. İlgine teşekkür ederim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tmm cnm bugünler önemli inş Allahın izniyle güzel haberi alırsın
Amin cnm inşşşşş:) bende çok Araştrdm şu iki aydır okumadığım sayfa kalmadı güzel düşün hiç stres yapma güzel Şeyler olsun öpüldünAmin canım. Hepimiz için bunu diliyorum. Allah hepimizdin yüzüne baksın. İlgine teşekkür ederim.
Kızlar bende yumurta tembelliği varmış 2 aydır öle diyor doktor 28ci günümde yim ovulasyon testim resimdeki gibi reglime bat 6 gün var sizce bu ne demek
Doktora gostermistim 16 gün dedi en son gebelik testi yaptm gordnmu foto yuCanim senin yumurtlama gunundeki nasildi fotosunu yukler misin lutfen
Doktora gostermistim 16 gün dedi en son gebelik testi yaptm gordnmu foto yu
anlamadm inanmam için regl gunü test yapmam lasim sabah yapmstm akşam baktım çünkü ins oledir sende ins olesindir bakyrm hemen sana yazicamYa ben bu testten bisi anlamadim sen benimkilere bi bakar misin sence hangi gun yumurtladim ben sayfa 151 de... canim bence gayet net hamilesin tebrikler
Eki Görüntüle 1400807 Eki Görüntüle 1400804 Eki Görüntüle 1400810 Eki Görüntüle 1400812 Eki Görüntüle 1400813 Eki Görüntüle 1400816 Kizlar Digerlerini de yukluyorum bana gore 15.gun veya 16.gun da lh pik yapti sonra 17.gun de siliklesti bidaha da yapmadim ta ki dün e kadar yani 22. Gune kadar
Bence 28 ocak catlamssn çünkü çizgi olarak eşit ve şubatta tekrar testin koyulasms bebik olabilir doktora sordm olablr dedi inş bu tanı bizdede dogrulanir bide doktor dediki catladi kan sonrakiler boşa atış önceden yaptiklarin tutmssa tutmstr inş güzel haberler paylaşırız burdanEki Görüntüle 1400807 Eki Görüntüle 1400804 Eki Görüntüle 1400810 Eki Görüntüle 1400812 Eki Görüntüle 1400813 Eki Görüntüle 1400816 Kizlar Digerlerini de yukluyorum bana gore 15.gun veya 16.gun da lh pik yapti sonra 17.gun de siliklesti bidaha da yapmadim ta ki dün e kadar yani 22. Gune kadar
Bence 28 ocak catlamssn çünkü çizgi olarak eşit ve şubatta tekrar testin koyulasms bebik olabilir doktora sordm olablr dedi inş bu tanı bizdede dogrulanir bide doktor dediki catladi kan sonrakiler boşa atış önceden yaptiklarin tutmssa tutmstr inş güzel haberler paylaşırız burdan
Bende 28 ocakta catlamistir diye dusunmustum canim ama o zaman catladiysa 2 gun once adet olmam gerekiyodu olmadim erken gebelik yaptim yok.. bide resimlere baktiginda 3 subatta ki de baya koyu ama pesinden yaptiklarim yani 4 subat 5 subat falan silik cikti hep cok sagol canim yaa gercekten bende esime gosteriyorum sence hangisi diye[/QUOTEay bende yaptm sence şurda çizgi varmi diyorum yok dio nası yok diorm şunu diom diorm vr gibi dio napsn lar onlarda ne desek onu diyolar
iclernden bunların hamileligi nasıl olur yandik diolardir bnmki yuzume de dio aradaAyy ayni yaa koptumm
polikistik over misin?eger degilsen hamilesin ovulasyon testi gebeligide gosterir testi tekrarla ovulasyon testini ayni renkte iki cizgi cikiyorsa hamilesin..Doktora gostermistim 16 gün dedi en son gebelik testi yaptm gordnmu foto yu
Silik cizgi gittikce koyulasirsa ve polikistik over degilsen hamilesindir canimKizlar benim bugun adetten sonraki 21. Gunum ayin 5i civari ovulasyonum pozitif ti degerlendirdik.adetime 1hafta var dun ve bugun ovulasyonum da silik ikinci cizgi cikiyorr.nedir sizce
Teşekkür ederim inşallah öyle dir.bbuhaftayi zor gecircemSilik cizgi gittikce koyulasirsa ve polikistik over degilsen hamilesindir canim
2 ay öncesine bişi yoktu 2 aydır doktor tembellesme var diyor polikistik over o mu bilmyrmHam
polikistik over misin?eger degilsen hamilesin ovulasyon testi gebeligide gosterir testi tekrarla ovulasyon testini ayni renkte iki cizgi cikiyorsa hamilesin..
Canim pilkistik overda hormanlar bozuk oldugu icin vucud lh salgilayabiliyor veya gec yumurtlama oluyor benimde bu ay oyle oldu ovulasyon testim adetin 28. Gunu pzitifti sonra siliklesti bende polikistik over var ya yumurtladim yada lh seviyem yukselmisti catlatma ignesi vuruldugum halde ignenin bugun 22. Gunu hala hastalanmadim polikstik over boyle birsey :) insallah hamilesindir canim2 ay öncesine bişi yoktu 2 aydır doktor tembellesme var diyor polikistik over o mu bilmyrm
Tesk ederim inş tüm isteyenler hamistir şimdi bu tembellikte o oluo ozaman bu yaşıma kadar hiç sorun yaşamadım ne zaman bebik yapaylim deşik soru bsladi duzensizlik öncesinde gittim doktora bişi yok dedi güzel dedi sorunsuz 2 aydır tembellik çıktı basimaCanim pilkistik overda hormanlar bozuk oldugu icin vucud lh salgilayabiliyor veya gec yumurtlama oluyor benimde bu ay oyle oldu ovulasyon testim adetin 28. Gunu pzitifti sonra siliklesti bende polikistik over var ya yumurtladim yada lh seviyem yukselmisti catlatma ignesi vuruldugum halde ignenin bugun 22. Gunu hala hastalanmadim polikstik over boyle birsey :) insallah hamilesindir canim
Canim moralini bozma çalısır onlar tekrar :) cift cizgiyi gorduysen ovulasyonda hamilesindir kan testi yaptirsanaTesk ederim inş tüm isteyenler hamistir şimdi bu tembellikte o oluo ozaman bu yaşıma kadar hiç sorun yaşamadım ne zaman bebik yapaylim deşik soru bsladi duzensizlik öncesinde gittim doktora bişi yok dedi güzel dedi sorunsuz 2 aydır tembellik çıktı basima