Bence hamilelik gihi duruo ya bu kadar koyu olmssi tedaduf olamazKizlar size zahmet suna bi bakarmisiniz ? Ovulasyon testim az önce yaptim 29. günüm bugün normalde 28 günde bir regl oluyorum ama son 3 aydir artik kestiremiyorum 32. günde oldugumda oldu ama yumurtlamam oldu 3 haftadirda gögüs agrim var gecen hafta bikac defa bulantim oldu ama suanki durumun stresinden olabilir malum insan tedirgin oluyoyani gögüs ve kasik agrim var böyle yumurtlama zamaninda olurya yürüyemez insan öyle 2 gün önce oldu ve adet agrilarim var simdide ovulasyon testi yaptim sizde nedir bu
Canim bu testin sabahinda regl oldum malesef oglumuda ayni bu koyulukta ögrnmistim hayatimda ilk defa böyle bisi yasiyorumBence hamilelik gihi duruo ya bu kadar koyu olmssi tedaduf olamaz
Tekrar gebelik testi yapın hamile olma ihtimalinin yuksekKızlar merhaba yeni üyeyimSon adet tarihim 7 nisan. Yumurtlamamın üzerinden 14 gün geçti bugün. Yarın ise adet olmam gerekiyor. Merakımdan ovülasyon testi yaptım T çizgisi c çizgisinden daha koyu çıktı. Tekrar yaptım 4-5 saat sonra o da öyle çıktı. 4 gün önce gebelk testi negatifti. Neden olabilir
20 sındekı pik olmus eger 21inde dollenme olduysa bende de 8. gun boyle cıkmıstı:))Kızlar banada bi umut olun bat 6 Haziran yani 8 gün var yumurtlamayı takip ettim değerlendirdim bugün tekrar ovulasyon yaptım çift çizgi çıktı gebelik testi yaptım negatif acaba erken mi yoksa bi ihtimal olabilir mi önceki ovulasyonları ve bugünkü ovulasyonu yolluyorum
İnşallah canım çok istiyorum 21 ve 22 gecesini değerlendirdik bugün öylesine yapıyım ne çıkcak diye merak ettim bu kadar koyu olacağını tahmin edemiyordum senin belirtilerin var mıydı nasıl öğrendin20 sındekı pik olmus eger 21inde dollenme olduysa bende de 8. gun boyle cıkmıstı:))hadi hayırlısı rabbim yuzunu guldursun insallah gebelık bundan bı kac gun sonra cıkıyor. sen yarın da yap bu testı .bence var umutlandırmak ıstemem ama ^^
ben belirtiye takılmadım 8. gundede rahmimde agrımsı acımsı bişi olmustu aksam test yaptım ovulasyondan 1 gun once koyulasma olur ya oyle cıktı. genelde yumurtlama zamanlarım kayık. cok olabılr hıc olmayablır bozukluk var. o yuzden belırtıye bakamadım umutlanmamak ıcın. adet gecıkmesı olmadan pek bı fark hıssetmedım . :)) (( su an hamile değilim))İnşallah canım çok istiyorum 21 ve 22 gecesini değerlendirdik bugün öylesine yapıyım ne çıkcak diye merak ettim bu kadar koyu olacağını tahmin edemiyordum senin belirtilerin var mıydı nasıl öğrendin
B nim ovulasyon gününden beri kasık ağrım var azda değil hissettiriyor her seferinde bende anlamadım bu ay yarın tekrar yapcam 2 ay önce bi düşüğüm oldu ondan hemen herşeyden ümitleniyorum inşallah bş an önce kalırım allah isteyen herkese nasip etsinben belirtiye takılmadım 8. gundede rahmimde agrımsı acımsı bişi olmustu aksam test yaptım ovulasyondan 1 gun once koyulasma olur ya oyle cıktı. genelde yumurtlama zamanlarım kayık. cok olabılr hıc olmayablır bozukluk var. o yuzden belırtıye bakamadım umutlanmamak ıcın. adet gecıkmesı olmadan pek bı fark hıssetmedım . :)) (( su an hamile değilim))
rabbim hayırlı zamanda hayırlı saglıklı evlatlar versın hepımıze ınsallah ^^ ovulasyondan sonra kasık agrısı devam edıyosa az az genelde umut :)) yanı bi sorun yoksa hamileler cok der devam ettı dıye :)) ayy yarın yap bakalım nasıl olcak lh testi:))B nim ovulasyon gününden beri kasık ağrım var azda değil hissettiriyor her seferinde bende anlamadım bu ay yarın tekrar yapcam 2 ay önce bi düşüğüm oldu ondan hemen herşeyden ümitleniyorum inşallah bş an önce kalırım allah isteyen herkese nasip etsin
İnşallah canım valla çok sabırsızlanıyorum bugün öylesine yaptım hiç sıvı alımı falan dikkat etmedim yarın da öyle yaparım büyük ihtimallerabbim hayırlı zamanda hayırlı saglıklı evlatlar versın hepımıze ınsallah ^^ ovulasyondan sonra kasık agrısı devam edıyosa az az genelde umut :)) yanı bi sorun yoksa hamileler cok der devam ettı dıye :)) ayy yarın yap bakalım nasıl olcak lh testi:))
Gözünüz aydın.hemen bir kan testi yaptırın.bence hamilesiniz.darısı bizlerin başına inşallahMerhaba arkadaşlar. Aranıza yeni katıldım. 31 yaşındayım. 6 aydır gebelik için uğraşıyoruz. İlk defa bu ay ovulasyon testi ile gebe kalmaya çalıştım. Adetime 10 gün var ama son 3 gündür baş dönmesi, bel, kasık ve bacak ağrısı çekiyorum. Dün ve bugün ovulasyon testi yaptım. Koyu ama ince şekilde T çizgisi var. Nasıl yorumlamam lazım? Gebelik var mı sizce?
Ama işte okuduklarım eşit koyulukta diyor da çizginin kalınlığından kimse bahsetmemiş. O yüzden emin olamadım. 10 gün var daha adet olmama. Nasıl bekleyeceğim bilmiyorumGözünüz aydın.hemen bir kan testi yaptırın.bence hamilesiniz.darısı bizlerin başına inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?