- 10 Eylül 2018
- 430
- 219
Hayır o tek çizgiyi görme korkusundan yapamadım henüzTekrarladınmı testi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır o tek çizgiyi görme korkusundan yapamadım henüzTekrarladınmı testi
Bende adet imden bir gün önce denemek amaçlı nasıl çıkıcak diye yaptım sizinkiden bi tık daha koyuydu t çizgisi ertesi günü adet günümde bende gebelik testi yaptım çıkmadı bende debata 5 var ovulasyon testım gebelık yaptım cıkmadı
Bence yapın hamilesinizzzzHayır o tek çizgiyi görme korkusundan yapamadım henüz
Bende sizin durumunuzdayim suan dun kan verdim cikmadi ama progestan hormonumda yuksek cikti .bide bir oglum var ondada 4 gun sonra kanda cikmisti bide dusuk yaptim oda adetim gecince 5.gun cikti umarim hamileyizdir bende cok istiyorum bugun 3.gunBende adet imden bir gün önce denemek amaçlı nasıl çıkıcak diye yaptım sizinkiden bi tık daha koyuydu t çizgisi ertesi günü adet günümde bende gebelik testi yaptım çıkmadı bende de
Bugün 3.gün adet olmadım bende bekliyorum ümidimde yok benm zaten adetim gecikti yine sanırım.
Adetiniz gecikirse bide siz tekrar deneyin gebelik testini sizde ne çıkıcak. Hayırlısı ne diyelim
Progesteron hormonu yüksek olunca da mı Ovulasyon testinde Lh hormonu yüksek çıkıyo. Sizde de mi Ovulasyon testinde T çizgisi koyu çıktıBende sizin durumunuzdayim suan dun kan verdim cikmadi ama progestan hormonumda yuksek cikti .bide bir oglum var ondada 4 gun sonra kanda cikmisti bide dusuk yaptim oda adetim gecince 5.gun cikti umarim hamileyizdir bende cok istiyorum bugun 3.gun
Ah canım ya keşke bekliyorum bi kaç gün daha en fazla 1 hafta geçiyo adetim gelmezse yaparım inşallahBence yapın hamilesinizzzz
Ben ovulasyon yapmadim ama adet olabilmek icin 1 in altinda cikmasi lazimmis progestan in benimki 4.59 cikmisProgesteron hormonu yüksek olunca da mı Ovulasyon testinde Lh hormonu yüksek çıkıyo. Sizde de mi Ovulasyon testinde T çizgisi koyu çıktı
Neden test yapmadin normalAh canım ya keşke bekliyorum bi kaç gün daha en fazla 1 hafta geçiyo adetim gelmezse yaparım inşallah
Yaptım test adet günümde negatif bidaha da yapmadım.Neden test yapmadin normal
Vucut isin nasil baktin miYaptım test adet günümde negatif bidaha da yapmadım.
Yok canım bakmadım hissetmiyorum çok sıcak değil herhaldeVucut isin nasil baktin mi
Benim atesim de 36.8 de hava soguk olmasina ragmen bakalim surekli akintim oluyor bugun yeniden evde test yapip deneyecegimYok canım bakmadım hissetmiyorum çok sıcak değil herhalde
Benmde akıntım var bazen sünen bazen beyaz kremsi sizinde mi öyle. Yapın test benm cesaretim yok vallahi. Adetiniz geçti mşBenim atesim de 36.8 de hava soguk olmasina ragmen bakalim surekli akintim oluyor bugun yeniden evde test yapip deneyecegim
Evet adetim gecti en gec bugun olmam lazimdi olmadim ama belim cok agriyor normalde 27 sineydi gunum en gec 2 gun gecikirdi ama hala gelen giden yokBenmde akıntım var bazen sünen bazen beyaz kremsi sizinde mi öyle. Yapın test benm cesaretim yok vallahi. Adetiniz geçti mş
Eğer gecikmesi 2 gün oluyosa inşallah vardır ya hadi hayırlısıEvet adetim gecti en gec bugun olmam lazimdi olmadim ama belim cok agriyor normalde 27 sineydi gunum en gec 2 gun gecikirdi ama hala gelen giden yok
Evet canım olabilir, bende de yumurtlama akıntısı gelmişti Ovulasyon testide pozitifti adet günümde sanırım bende geç yumurtlama oldu ama değerlendiremedimregle 4 gun var bugunkı daha koyu gebelık gene yok sabahta yumurta akı kıvamında akıntı geldı sanırım ben yumurtluyorum
Evet canım olabilir, bende de yumurtlama akıntısı gelmişti Ovulasyon testide pozitifti adet günümde sanırım bende geç yumurtlama oldu ama değerlendiremedim
Sen değerlendir mutlaka hadi bakalım iyi haberlerin olsun
Evet gecikebikir canım.eger yumurtlamaysa adette gecıkecektır senın gunun gectımı
Akinti benim hep gebelik durumlarimda oluyordu onun haricinde hic boyle olmazdi bakalim hayirlisi olsun rabbimde sana bir an once nasip etsinEğer gecikmesi 2 gün oluyosa inşallah vardır ya hadi hayırlısı
Benm değiştiği için ben henüz tekrar test yapmadım. Ama adet belirtim hiç bi belirtim yok. Allahtan Ovulasyon testlerim var bidahaki aya saklıyorum