Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Bak canım bugün ki sanki koyu ama

2275087

Böyle olmalı

Adet günümden önce yaptığım ovulasyon testini ekliyorum. Normal zamanlarda hiç bu kadar net ve koyu çizgi çıktığını görmemiştim. Gebelik testi de pozitif çıkmıştı aynı zamanda.
image.jpg

Son düzenleme:
Darısı bana inşallaj canım bende yaptım ama benim ki silik değil mi bakar mısın bi
Amin inşallah darısı başına olsun. Biraz silik gibi testin. Benm kontrol çizgisinden daha koyu bu son yaptığım test. Ama Yine de belli olmuyor. Önceki gebeliğimde tamamen silikti ovulasyon ama gebeydim. Bende olmaz sanıyordum ama gayette sağlıkla gebeliğim devam etti. Acaba cinsiyetle mi alakalı oluyor bu durum onu araştırıyorum :)

Amin inşallah darısı başına olsun. Biraz silik gibi testin. Benm kontrol çizgisinden daha koyu bu son yaptığım test. Ama Yine de belli olmuyor. Önceki gebeliğimde tamamen silikti ovulasyon ama gebeydim. Bende olmaz sanıyordum ama gayette sağlıkla gebeliğim devam etti. Acaba cinsiyetle mi alakalı oluyor bu durum onu araştırıyorum :)
Nasıl yani canım sen önceki gebeliğinde yine aynı gün mü yaptın ama Benim silik ama sanki kahve leke gelmiş olmadı benim adet oluyorum çünkü

Günaydın ovulasyonla hamileliği öğrenmek için ilk idrarda mı yapmak lazım yoksa yumurtlamayı takip eder gibi gün içinde mi yapmak gerek? Bilen biri yardım ederse çok memnun kalırım.

Günaydın ovulasyonla hamileliği öğrenmek için ilk idrarda mı yapmak lazım yoksa yumurtlamayı takip eder gibi gün içinde mi yapmak gerek? Bilen biri yardım ederse çok memnun kalırım.

İlk idrar olmasın canım. Çünkü hcg hormonuna değil lh hormonuna bakıyoruz. Sabah ilk idrarda hamile olmasanız bile fazla çıkabilir. O yüzden gün içinde yapın

İlk idrar olmasın canım. Çünkü hcg hormonuna değil lh hormonuna bakıyoruz. Sabah ilk idrarda hamile olmasanız bile fazla çıkabilir. O yüzden gün içinde yapın
Tamamteşekkürler. Peki adete kaç kala öğrenebiliriz canım

Kızlar merhaba ben ilk gebeliğimi bata 5 gün kala ovu testi ile farketmiştim. Bebeğim yaşamadı ama gebeliği gösterdiğine bizzat şahit oldum.. Bu ay ise garip bir şekilde adetime henüz 12 gün var ovu testi t çizgisi c den de koyu 3 gündür aynı.. Yumurtlama diye ilişki yaşıyoruz ama t çizgisi 3 gündür koyu.. Adete 12 gün kala da göstermez diye düşünüyorum.. Bu ay bal tarçın çörek otu kürü yapmıştım onunla alakalı olabilir mi.. Var mı bu durumu yaşayan

Merhaba daha yeniyim. Bana da yardımcı olabilir misiniz? Ovulasyon yaptım böyle çıktı ne yapmam lazım

Eklentiler

• 15594725001478416920840866408521.jpg
    15594725001478416920840866408521.jpg
    64,9 KB · Görüntüleme: 102
Merhaba arkadaşlar ovulasın testini hamilelik için şimdi denedim adetimi 2 gün geçti ovulasyon testinde c kadar kırmızı nerdeyse yumurtlama günlerinde bile bu kadar kırmızı değildi adetime 8 gün kala erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı şuan zor duruyorum sabah gidip hamilelik testi almamak için

X