- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 34
T çizgisi C çizgisi kadar koyu yada daha koyu olmalı.
Hayırlısı artık canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
T çizgisi C çizgisi kadar koyu yada daha koyu olmalı.
Anladım canımEki Görüntüle 2275087
Böyle olmalı
Darısı bana inşallaj canım bende yaptım ama benim ki silik değil mi bakar mısın biAdet günümden önce yaptığım ovulasyon testini ekliyorum. Normal zamanlarda hiç bu kadar net ve koyu çizgi çıktığını görmemiştim. Gebelik testi de pozitif çıkmıştı aynı zamanda. Eki Görüntüle 2275090
Amin inşallah darısı başına olsun. Biraz silik gibi testin. Benm kontrol çizgisinden daha koyu bu son yaptığım test. Ama Yine de belli olmuyor. Önceki gebeliğimde tamamen silikti ovulasyon ama gebeydim. Bende olmaz sanıyordum ama gayette sağlıkla gebeliğim devam etti. Acaba cinsiyetle mi alakalı oluyor bu durum onu araştırıyorum :)Darısı bana inşallaj canım bende yaptım ama benim ki silik değil mi bakar mısın bi
Nasıl yani canım sen önceki gebeliğinde yine aynı gün mü yaptın ama Benim silik ama sanki kahve leke gelmiş olmadı benim adet oluyorum çünküAmin inşallah darısı başına olsun. Biraz silik gibi testin. Benm kontrol çizgisinden daha koyu bu son yaptığım test. Ama Yine de belli olmuyor. Önceki gebeliğimde tamamen silikti ovulasyon ama gebeydim. Bende olmaz sanıyordum ama gayette sağlıkla gebeliğim devam etti. Acaba cinsiyetle mi alakalı oluyor bu durum onu araştırıyorum :)
Günaydın ovulasyonla hamileliği öğrenmek için ilk idrarda mı yapmak lazım yoksa yumurtlamayı takip eder gibi gün içinde mi yapmak gerek? Bilen biri yardım ederse çok memnun kalırım.
Tamamteşekkürler. Peki adete kaç kala öğrenebiliriz canımİlk idrar olmasın canım. Çünkü hcg hormonuna değil lh hormonuna bakıyoruz. Sabah ilk idrarda hamile olmasanız bile fazla çıkabilir. O yüzden gün içinde yapın
Tamamteşekkürler. Peki adete kaç kala öğrenebiliriz canım
Çok sağol canım. 19 da çift çizgiydi ertesi gün silikleşti. Yarın gebelik testi yapıcamda bugün ovu deniyeyim dedimYumurtlama üzerinden 11-12 gün geçmesi gerek
Çok sağol canım. 19 da çift çizgiydi ertesi gün silikleşti. Yarın gebelik testi yapıcamda bugün ovu deniyeyim dedim
Teste bu arkadaşlar
İnşaallah nasip olur haber veririm.Rabbim gönlüne göre versin inşallah Hayırlı haberlerini bekliyorum
Korkuyorum yine negatif çıkacak diye bekleyeyim ben biraz dahaOvulasyon testi gebelik konusunda yanıltabiliyor canım. En sağlamı gebelik testi hem gününde geçmiş. Varsa çıkar zaten