- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 34
Benimde 2 si görünüyor bakalım benim ovülasyon silik çıktı amaBen 1 Haziran'da olucam canım
Benim de silik çıktı canımBenimde 2 si görünüyor bakalım benim ovülasyon silik çıktı ama
Sence hamile olur muyuz ikimizinde adete 4 günü kalmışBenim de silik çıktı canım
Ben akşam erken gebelik testi yapıcam bakalım artıkSence hamile olur muyuz ikimizinde adete 4 günü kalmış
Ben iki gün önce yaptım negatifti canım hem hamile olsak ovülasyon sence pozitif çıkmaz mıydıBen akşam erken gebelik testi yapıcam bakalım artık
Benim de silik çıktı canım
O zaman biz hamile olamayız değil miR ressamasel kızlar ovulasyon testinde gebelik görebilmek için t çizgisi c den daha koyu olmalı silik çizgi birşey ifade etmiyor
Bizim adete az kaldı ve ovülasyon silik demek ki olamayız acaba Ümit var mıEvet biz olamayız o zaman
Ya hiç bilmiyorum ki benim 3 gün önce falan hiç çizgi yoktu bu çizgi niye çıktı acaba ben onu düşündüm şimdiAllahım nasip etsin hayırlı şekilde ya inşallah
Benimde çıktı ama silik ve aşırı karnım ağrıyor galiba adet olacağımYa hiç bilmiyorum ki benim 3 gün önce falan hiç çizgi yoktu bu çizgi niye çıktı acaba ben onu düşündüm şimdi
Bi kaç gün önce yaptın mı pekiBenimde çıktı ama silik ve aşırı karnım ağrıyor galiba adet olacağım
Evet hep silik zaten ovülasyon iki gün önce gebelik yaptım negatif karnım belim ağrıyor sanırım adet olacağımBi kaç gün önce yaptın mı peki
İşte benim ole değil ovülasyon 2-3 gün önce hiç yoktu şimdi çıkmış ona şaşırdım benEvet hep silik zaten ovülasyon iki gün önce gebelik yaptım negatif karnım belim ağrıyor sanırım adet olacağım
Bekle o zaman canım bakalım adet günü ne olacakİşte benim ole değil ovülasyon 2-3 gün önce hiç yoktu şimdi çıkmış ona şaşırdım ben
İşte benim ole değil ovülasyon 2-3 gün önce hiç yoktu şimdi çıkmış ona şaşırdım ben
R ressamasel Lh hormonu vücudumuzda her zaman vardır bu yüzden 2.çizginin silik çıkması normal. Hormon yükseldiği zaman çizgi koyu olur en koyu gördüğümüz gün yumurtlamadır. Yumurta çatladığında çizgi silik olarak seyreder. Bazı günler yok olur. Silik çizgi varsa gebe değilsiniz demek. Gebelik için yumurtlamadaki gibi kop koyu olmalı
Bu ay da olmadı demek hayırlısı
Canım ben tekrar gebelik yaptım yine negatifİşte benim ole değil ovülasyon 2-3 gün önce hiç yoktu şimdi çıkmış ona şaşırdım ben
Benim de negatif canımCanım ben tekrar gebelik yaptım yine negatif