Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Kızlar adetime 3 gün var be bügün adet Olucakmışım gibi ağrım var ama gelen giden yok evde gebelik testi yoktu ovulasyon yaptım ve sonuç bu yardımcı olurmusunuz

Eklentiler

• 98606BDD-8B85-4EEB-A02C-8D30C63EE7A8.jpeg
    36 KB · Görüntüleme: 115
Test yapmaya devam et canım. Gün geçtikçe dahada koyulaşırsa gebelik var demektir. Ama bu 2 bir yumurtlamanın haberciside olabilir. Bugünü ve yarını bi değerlendir istersen.
Teşekkür ederim. Aynen belki 2. kere yumurtluyorumdur. Devam edeyim bakalım.

Kızlar size sorum olacak adetime yedi gün kaldı ama ovülasyon testi silik bile değil bu ay benim olmadı mı sizce yumurtlamayı sekiz gün önce gördüm

Kızlar sizce ben yumurtluyormuyum acaba bi bakarmısınız

Eklentiler

• E0B735A3-8308-4B46-B7A0-9956B4CA520E.jpeg
    135,7 KB · Görüntüleme: 100
Kızlar ben 3 gündür üst üste lobqocht ovulasyon testini kullanıyorum daha önce de adete yakın denerdim ama hiç böyle olmadı adetime son 2 gün var değerlendirirmisiniz

3 gündür böyle oldu sondaki bu günün

Eklentiler

• C64F9ED0-F689-49E7-9DB7-537DA00512FC.jpeg
    34,1 KB · Görüntüleme: 83
Kızlar benimde adetime en fazla 3 gün var ovülasyon testi yaptım silik bile değil şimdi ben hamile olamam değil mi

Kızlar heyecandan kafayı yicem bana bi fikir verin 18 Mayıs'ta çift koyu çizgiyi gördüm ertesi gün ilişki oldu 1 hafta sonra öylesine tekrar ovülasyon testi yaptım sadece tek çizgi vardı silik bile değildi asla şimdi adetime 2 gün var evde gebelik testi Yok ovülasyon var bi yapayım dedim silik çizgi çıktı daha 3-4 gün önce hiç bişey çıkmadı bugün noldu acaba ihtimalim var mı sizce

Canım benim Âdete 3 4 gün kaldı en fazla. Ben de bugün ovülasyon testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı şimdi ben hamile olamam değil mi

Canım benim Âdete 3 4 gün kaldı en fazla. Ben de bugün ovülasyon testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı şimdi ben hamile olamam değil mi

Benimde 17 Mayıs’ta çift çizgi olmuştu yani yumurtlama o zaman oldu

Bu arada benim bir haftadır aşırı karın ağrım ve bel ağrım var galiba adet olacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…