Resmi ekleyememişim.
Test yapmaya devam et canım. Gün geçtikçe dahada koyulaşırsa gebelik var demektir. Ama bu 2 bir yumurtlamanın haberciside olabilir. Bugünü ve yarını bi değerlendir istersen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Resmi ekleyememişim.
Kızlar size bir sorum olacak ovülasyonla gebelik öğrenen arkadaşlar sizce hcg yükselince mi övülasyon pik yapar
Teşekkür ederim. Aynen belki 2. kere yumurtluyorumdur. Devam edeyim bakalım.Test yapmaya devam et canım. Gün geçtikçe dahada koyulaşırsa gebelik var demektir. Ama bu 2 bir yumurtlamanın haberciside olabilir. Bugünü ve yarını bi değerlendir istersen.
Benim sekiz gün önce yumurtlama oldu olsa bile belli eder mi canım ovülasyon bugün yaptım silikTabiki normal düzeyin üzerine çıkınca ovulasyonda gebeliği görebilirsin. Gebelik testine nazaran daha erken gösterir
Benim sekiz gün önce yumurtlama oldu olsa bile belli eder mi canım ovülasyon bugün yaptım silik
Bat ne zaman canımKızlar sizce ben yumurtluyormuyum acaba bi bakarmısınız
canım düzensiz olduğum için bende bilmiyorumBat ne zaman canım
Siklus 30 ve fazla olanlarda ayda 2 defa yumurtlama olabiliyor, bence değerlendir..canım düzensiz olduğum için bende bilmiyorum
3 gündür böyle oldu sondaki bu günün
Canım benim Âdete 3 4 gün kaldı en fazla. Ben de bugün ovülasyon testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı şimdi ben hamile olamam değil miKızlar heyecandan kafayı yicem bana bi fikir verin 18 Mayıs'ta çift koyu çizgiyi gördüm ertesi gün ilişki oldu 1 hafta sonra öylesine tekrar ovülasyon testi yaptım sadece tek çizgi vardı silik bile değildi asla şimdi adetime 2 gün var evde gebelik testi Yok ovülasyon var bi yapayım dedim silik çizgi çıktı daha 3-4 gün önce hiç bişey çıkmadı bugün noldu acaba ihtimalim var mı sizce
Kızlar heyecandan kafayı yicem bana bi fikir verin 18 Mayıs'ta çift koyu çizgiyi gördüm ertesi gün ilişki oldu 1 hafta sonra öylesine tekrar ovülasyon testi yaptım sadece tek çizgi vardı silik bile değildi asla şimdi adetime 2 gün var evde gebelik testi Yok ovülasyon var bi yapayım dedim silik çizgi çıktı daha 3-4 gün önce hiç bişey çıkmadı bugün noldu acaba ihtimalim var mı sizce
Canım benim Âdete 3 4 gün kaldı en fazla. Ben de bugün ovülasyon testi yaptım çok silik bir çizgi çıktı şimdi ben hamile olamam değil mi
Kızlar heyecandan kafayı yicem bana bi fikir verin 18 Mayıs'ta çift koyu çizgiyi gördüm ertesi gün ilişki oldu 1 hafta sonra öylesine tekrar ovülasyon testi yaptım sadece tek çizgi vardı silik bile değildi asla şimdi adetime 2 gün var evde gebelik testi Yok ovülasyon var bi yapayım dedim silik çizgi çıktı daha 3-4 gün önce hiç bişey çıkmadı bugün noldu acaba ihtimalim var mı sizce
Ben 1 Haziran'da olucam canımBenimde 17 Mayıs’ta çift çizgi olmuştu yani yumurtlama o zaman oldu