- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 34
Sen bugün mü yaptın testiBenim de negatif canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bugün mü yaptın testiBenim de negatif canım
Evet canımSen bugün mü yaptın testi
Bende Pazartesi ve Çarşamba yaptım yani dün ama ikisi de negatifEvet canım
Evet canım
Benim de karnım belim ağrıyo ama yok ya ben de bişey olsa çıkardıBenim bugün adetin 24.günü yani . Adetime bugünle beraber 4 gün kaldı en fazla ama ben bir haftadır karın ve bel ağrısı çekiyorum adet oldum olacağım gibi hissediyorum sende belirti var mı
Bende de yok adeti bekliyprum iki defa test yaptım çıkmadı negatifBenim de karnım belim ağrıyo ama yok ya ben de bişey olsa çıkardı
Canım koyu gibi ama aynı değil koyuluğu bak Benimde öyle senden önce attımİyi akşamlar, yarın adet günüm ovulasyon testim aşağıdaki gibi çıktı. Yeteri koyulukta mı acaba sizce?
Kızlar adetime 3 gün var şimdi ovülasyon yaptım bu şekilde çıktı yorumlar mısınız
Gebelik var diyebilmek için T çizgisinin koyuluğunun en az C kadar ya da çok daha koyu olması lazım kızlarİyi akşamlar, yarın adet günüm ovulasyon testim aşağıdaki gibi çıktı. Yeteri koyulukta mı acaba sizce?
Teşekkür ederim evet tam koyu değil ama bir önceki güne göre epey koyulaşmıştı. Beklemedeyim.Canım koyu gibi ama aynı değil koyuluğu bak Benimde öyle senden önce attım
Adetine kaç gün kaldıTeşekkür ederim evet tam koyu değil ama bir önceki güne göre epey koyulaşmıştı. Beklemedeyim.
Bugündü adet oldum. Yeterli koyulukta değilmiş tecrübe ettim.Adetine kaç gün kaldı
Benimde senin gibiydi benim bugün adetin 25.günü en fazla 2 günüm kaldı bende olacağım adet galiba ağrılarım varBugündü adet oldum. Yeterli koyulukta değilmiş tecrübe ettim.
Kızlar üç gün arka arkaya yaptığım testler en alttaki bugün yorumlar mısınız bu arada adetime iki gün var
Öyle mi gebelik olması için daha mı koyu olması lazımTestlerin normal canım. Yumurtlama veya gebelik görünmüyor.
Öyle mi gebelik olması için daha mı koyu olması lazım
Bak canım bugün ki sanki koyu amaT çizgisi C çizgisi kadar koyu yada daha koyu olmalı.