- 1 Eylül 2011
- 2.728
- 2.715
Bebistir o bebissŞuan oturduğum yerde sol yumurtalığımda seyirme var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bebistir o bebissŞuan oturduğum yerde sol yumurtalığımda seyirme var
Narin doktor bana da adet söktürücü verdi kullanmaya başladım bu akşam.Bebistir o bebiss
anldım canım demek kısmetimizde yokmuş bu ay ama kist nasıl görünmezki çok mu küçük acabaNarin doktor bana da adet söktürücü verdi kullanmaya başladım bu akşam.
Bana büyük ihtimalle yumurtan çatlamamış kist olmuş ama şuan kist görünmüyor dedi.
Rahim filmi çekilecek temizlendikten sonra.
Ben de pko olabilirmiş çünkü Lh hormonum Tsh dan yüksek çıktı.
Ben de anlamadim o kismi.anldım canım demek kısmetimizde yokmuş bu ay ama kist nasıl görünmezki çok mu küçük acaba
olabilir progesteron testi yaptırdı mı peki çatlamadığını nasıl anladıBen de anlamadim o kismi.
2 kere yumurtladiysam anlamamiş olabilir mi?
Akasya yumurtlayıp yumurtlamadığını progesteron testiyle anlayabilirdi dr .Yaptırmadımı sana.Bana yapıldı prgst 23,84 çıktı yani yumurtlama olmuş.Ben de anlamadim o kismi.
2 kere yumurtladiysam anlamamiş olabilir mi?
Bat 26 ya da 27 aralık canım daha varAhh canim inşallah ya ben de senden bekliyorum bat ne zaman senin
Ah canım benim inşallah.Bebistir o bebiss
hadi bakalım inşallah.. benim kırmızılar geliyor galiba akıntı açık pembeye döndüBat 26 ya da 27 aralık canım daha var
Hormon tahlili yaptirdi.olabilir progesteron testi yaptırdı mı peki çatlamadığını nasıl anladı
Onu yaptirmadi canim ultrasonda bakti hormon tahlili istedi. Tahmini konuştu yumurtan çatlamamiş olabilir dedi.Akasya yumurtlayıp yumurtlamadığını progesteron testiyle anlayabilirdi dr .Yaptırmadımı sana.Bana yapıldı prgst 23,84 çıktı yani yumurtlama olmuş.
okuduklarıma göre çatlamayan yumurta folikül kistine dönüşüyor o da görünmeyecek kadar küçük olmuyor genelde baya baya doktor olduk sonundaOnu yaptirmadi canim ultrasonda bakti hormon tahlili istedi. Tahmini konuştu yumurtan çatlamamiş olabilir dedi.
O zaman yumurta çatladi.okuduklarıma göre çatlamayan yumurta folikül kistine dönüşüyor o da görünmeyecek kadar küçük olmuyor genelde baya baya doktor olduk sonunda
çatlamamış olsa ov. pozitif çıkmaya devam ederdi benceO zaman yumurta çatladi.
Valla doktorlar kadar öğrendik
benim doktor da hiç hormon testi yapmadı mesela.. bazen değiştireyim diyorum ama bir doktora alışmışken değiştiremiyorumO zaman yumurta çatladi.
Valla doktorlar kadar öğrendik
Fayda göremezsek mecbur değistireceğiz.benim doktor da hiç hormon testi yapmadı mesela.. bazen değiştireyim diyorum ama bir doktora alışmışken değiştiremiyorum
ben kullanmadım ama sanki adet olacak gibiyim pembe gördüm sanki son kez p.tesi test yapıp başlayacaktım zzaten.. bununla ilgilide çok okudum çoğu doktor bir zararı olmaz demiş progestan a benziyormuş yapısıFayda göremezsek mecbur değistireceğiz.
Sen adet söktürücüyü kullanmiyorsun dimi ben akşam içtim ama devam etmesem mi acaba
hanımlar bat 29 u.açlık hissi,göğüslerde kaşıntı,sık idrara çıkma.
ne diosunuz?test düz test erken gebelk dğl.szce bebiş var mı?
bata 9 gün var