- 1 Eylül 2011
- 2.728
- 2.715
Hadi insallah bir kişi ciksin su topicten moralimiz duzelsin keyfimiz yerine gelsinınsallah cnm senınkıler daha koyu cıkmıs sen hamıle mısın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi insallah bir kişi ciksin su topicten moralimiz duzelsin keyfimiz yerine gelsinınsallah cnm senınkıler daha koyu cıkmıs sen hamıle mısın
Hadi insallah bir kişi ciksin su topicten moralimiz duzelsin keyfimiz yerine gelsin
salı günü tekrarlycam canım.adete braz daha yaklaşayım inşallah vardr bebeğim bnmledrCanım tebrik ederim çünkü testin pozitif çıkmış.Istersen bir tane daha yap emin ol.
Utlrasonda görünüyor mu bu yumurtalar?kist yok cnm sadece mınık mınık buyumemıs bı cok yumurta oluyor
Yap yap benimde kirmizilar geliyor kahveye dondu rengi yarin klomene basliyorum cok sukur
Gecen ay vermisti doktor adet baslayinca basla diye bugün oldum cok sukur yarin başlıyorum canim bir de boyle deneyelim bakalımCanim klomen tesavisine mi basliyosun
Gecen ay vermisti doktor adet baslayinca basla diye bugün oldum cok sukur yarin başlıyorum canim bir de boyle deneyelim bakalım
Utlrasonda görünüyor mu bu yumurtalar?
Hoşgeldin canim insallah gelmez kirmizilarSlm kızlar bende aranıza yeni katıldım bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım bat bugün beklemedeyim
Hoşbuldum canım inşallah gelmez bu ayHoşgeldin canim insallah gelmez kirmizilar
Hoşgeldin canımSlm kızlar bende aranıza yeni katıldım bu ay ilk kez ovulasyon testi kullandım bat bugün beklemedeyim
Senin belirtin varmı hiçbenim de yarın bat:) çok heyecanlıyım
Yok canım ya hiçbir belirti yok adete yakın sivilce falan çıkardı ama henüz çıkmadı bi umut bekliyorum işte sende var mıSenin belirtin varmı hiç
Aynen ölüyorum heyecandan :)benim de yarın bat:) çok heyecanlıyım