- 13 Ağustos 2014
- 1.928
- 1.727
ayy sizi diğer topikden mi biyerden hatırlıyorum darısı bize inşallah:):)hanımlar bat 29 u.açlık hissi,göğüslerde kaşıntı,sık idrara çıkma.
ne diosunuz?test düz test erken gebelk dğl.szce bebiş var mı?
bata 9 gün var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy sizi diğer topikden mi biyerden hatırlıyorum darısı bize inşallah:):)hanımlar bat 29 u.açlık hissi,göğüslerde kaşıntı,sık idrara çıkma.
bata 9 gün var
inşallah bebeğmayy sizi diğer topikden mi biyerden hatırlıyorum darısı bize inşallah:):)
Canım tebrik ederim çünkü testin pozitif çıkmış.Istersen bir tane daha yap emin ol.hanımlar bat 29 u.açlık hissi,göğüslerde kaşıntı,sık idrara çıkma.
bata 9 gün var
Ben de dün akşam test yaptim eşimin israriyla sonucuna bile bakmadim içtim.ben kullanmadım ama sanki adet olacak gibiyim pembe gördüm sanki son kez p.tesi test yapıp başlayacaktım zzaten.. bununla ilgilide çok okudum çoğu doktor bir zararı olmaz demiş progestan a benziyormuş yapısı
Kiiiiz bugun yine yapsana ne duruyorsunBen de dün akşam test yaptim eşimin israriyla sonucuna bile bakmadim içtim.
Test akşam negatifti sabah atmak için aldim 2.çizgi silik:) inanmadim tabi 30 dk sonrasi geçersiz.
2.çizgiyi böyle mi görecektim
2.çizgi umut veriyor insana ama yanliş olduğunu düşünüyorum canim yine de yarin sabah ilk idrarla yapacağim bir test.Kiiiiz bugun yine yapsana ne duruyorsun
Yap yap benimde kirmizilar geliyor kahveye dondu rengi yarin klomene basliyorum cok sukur2.çizgi umut veriyor insana ama yanliş olduğunu düşünüyorum canim yine de yarin sabah ilk idrarla yapacağim bir test.
Yap yap benimde kirmizilar geliyor kahveye dondu rengi yarin klomene basliyorum cok sukur
Aklima gelmiyor degil ama sonrada delirdimmi acaba diye dusunuyorum artik kabullenmeliyim bu ay olmadi peki ultrasonda soylemedimi genelde belli oluyormus pko goruntusundenDünkü test sonuçlarima göre pko olabilirmiş bende
Yerleşme kanamasi olmasin o kahveler tatlim.
Yok söylemedi hiç kistin yok dedi başka doktora mi gitsem bilemedim.Aklima gelmiyor degil ama sonrada delirdimmi acaba diye dusunuyorum artik kabullenmeliyim bu ay olmadi peki ultrasonda soylemedimi genelde belli oluyormus pko goruntusunden
Test çok bulanik çikmiş. Adetimi bir hafta geçti derken son adet tarihi mi beklenen adet tarihimi?merhaba kızlar bısy sorcam ben bugun ovulayon testı yaptım ama adetımı 1 hafta gectı ve sonuç böyle cıktı sızce yumurtlama mı var yoksa .....
Test çok bulanik çikmiş. Adetimi bir hafta geçti derken son adet tarihi mi beklenen adet tarihimi?
O zaman bu gün bir gebelik testi daha yap hamilesindir inşallah. Haberlerini bekliyoruz.evet ya cekemedım duzgun beklenen adet tarıhım gectı gebelik testım negatıf cıkmıstı ama 4 5gun once falan
O zaman bu gün bir gebelik testi daha yap hamilesindir inşallah. Haberlerini bekliyoruz.
Değilim dün doktora gittim kist yok dedi ama tahlil sonuçlarima göre pko olabilirmiş şuan kafamda deli sorular varınsallah cnm senınkıler daha koyu cıkmıs sen hamıle mısın
Değilim dün doktora gittim kist yok dedi ama tahlil sonuçlarima göre pko olabilirmiş şuan kafamda deli sorular var
Kistin var mi peki?bende de pko var
Kistin var mi peki?
Olabilir canim bazi doktorlar hemen pko diyor insanin moralini bozuyorlarYok söylemedi hiç kistin yok dedi başka doktora mi gitsem bilemedim.