- 27 Eylül 2014
- 1.477
- 798
4 gün geçmişti canım[/
artık hayırlısı olsun umudumuz bir daha ki aya Allah yardımcımız olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4 gün geçmişti canım[/
artık hayırlısı olsun umudumuz bir daha ki aya Allah yardımcımız olsun
Akasyacım ovulasyon testlerin kopkoyuydu ama o zaman yeni mi yumurtlamışsınAlacağım sonuçtan emindim zaten maalesef kan testi sonucu negatif.
Öyle düşünüyorum canım.Kızlar
Akasyacım ovulasyon testlerin kopkoyuydu ama o zaman yeni mi yumurtlamışsın
Peki o koyu olan günlerin kaç gün önceydi.Birde o günleri değerlendirdiniz mi.Yani bir ihtimal döllenme olmuştur ama daha rahime yerleşmemiştir belkiÖyle düşünüyorum canım.
Daha önce de döngümün 40 günü bulduğu olmuş dün hesapladım o zaman bebek düşünmediğim için hiç hesap yapmak aklıma gelmiyordu :)
Galiba ben bazı aylar 2 kere yumurtluyorum ya da başka bir problem var.
Yarın doktora gideceğim bakalım ne diyecek.
Testlerim 2 gün boyunca kopkoyu çıktı sonra testim bitti yapamadım.Peki o koyu olan günlerin kaç gün önceydi.Birde o günleri değerlendirdiniz mi.Yani bir ihtimal döllenme olmuştur ama daha rahime yerleşmemiştir belki
AKASYA sağlık olsun, birkaç gündür rastlıyorum mesajlarına merak da ediyordum açıkçası.. bu ay olur inşallah hayırlısıylaAlacağım sonuçtan emindim zaten maalesef kan testi sonucu negatif.
Teşekkür ederim :) İnşallahAKASYA sağlık olsun, birkaç gündür rastlıyorum mesajlarına merak da ediyordum açıkçası.. bu ay olur inşallah hayırlısıyla
Allah büyükgüzelim napalım ondan medet ummaktan başka çaremiz yokTestlerim 2 gün boyunca kopkoyu çıktı sonra testim bitti yapamadım.
Cumartesi pazar koyuydu testler.
Ben ta sali gününü değerlendirdim.
İhtimal var mı ki?
İnşallah hamilelik belirtisidir canım.Kızlar ovulasyondan sonraki 7. günüm Göğüslerim çok fazla acıyor elleyemiyorum o derece
canım seni hatırlıyorum 7 aydır deniyoruz demiştin galiba hiç korunmadık demiştin.. eşinde varikrosel vardı dimi? bir 3 ay daha niye beklicen tatlım vakit kaybı
Anladimm benin hep vajinal ultrasonla bakti acaba her sey gorunur mu onunla yeterlimi ki
Merhaba Kızlar;
4 aralıkta regl oldum ve adet dongum ortalama 21 gündür bu hesaba gore 25 gıbı regl olmam lazım.8 ınde 10 nunda ve 12 sınde bırlıktelık oldu ve ben beklemeye başladım.Ovulasyon testı ıle hamılelık öğrenıldığını burda okudum ve testı dun aldım.2 çızgode aynı koyuluktaydı.Normalde dongum 21 gun olduğu ıcın regl gunudahıl 5 gun sonra yumurtlama oluyormus bu yuzden 2 çızgı aynı koyulukta olunca bugün kan testı yaptırdım ve 2 nın altında çıktı.
Kafam çok karıştı bana yardımcı olun lutfen 6 gün sonra regl olucağıma gore ovulasyon testı nasıl aynı koyulukta olabılıyor kı?
canım son ılışkının uzreınden 10 gun geçmedı daha aslında 7 gun geçtı.canım ovu test kesin gebelik göstermez benimde hep iiki çizgi çıkıyor ama umudum yok ilşkinn üstnden 10 gün gectiiyse kanda cıkar dye düşünüyrm ama hayırlıı haber verriirsnb inşaşşh birkç gün sonra adet olmazsan denersin
canım ovu test kesin gebelik göstermez benimde hep iiki çizgi çıkıyor ama umudum yok ilşkinn üstnden 10 gün gectiiyse kanda cıkar dye düşünüyrm ama hayırlıı haber verriirsnb inşaşşh birkç gün sonra adet olmazsan denersin
Yoo Gösteriyor nasıl göstermez?
Ben 5 gün kala bata Ovulasyon cizgisiyle anladım ve gebelik testi ile kesinleşti..
REGl yakın ovu. Test T çizgisi Cden koyu ise hamilelik mevcut....
ya bende şımdı gene yaptım testı dün de bu saatlerde yapmıştım bu sefer renk koyu değıldı daha açıktı.yanı dün trenı kaçırmışım :) olsaydı geç döllenme olurdu herhalde...neyse sanırım bu ayda trenı kaçırdık.sız hangı ovu testını kullanıyorsunuz benım aldığım certaın marka.önerebıleceğınız bır marka var mı?ocak ayında en azından deneyeyım:)Yoo Gösteriyor nasıl göstermez?
Ben 5 gün kala bata Ovulasyon cizgisiyle anladım ve gebelik testi ile kesinleşti..
REGl yakın ovu. Test T çizgisi Cden koyu ise hamilelik mevcut....
ya bende şımdı gene yaptım testı dün de bu saatlerde yapmıştım bu sefer renk koyu değıldı daha açıktı.yanı dün trenı kaçırmışım :) olsaydı geç döllenme olurdu herhalde...neyse sanırım bu ayda trenı kaçırdık.sız hangı ovu testını kullanıyorsunuz benım aldığım certaın marka.önerebıleceğınız bır marka var mı?ocak ayında en azından deneyeyım:)