Ovulasyon Testleri Gebeliği Öğrenmek İçin Kullanılabilir mi?

Dolunaydan Dolunaydan Ben dun gecedendir sivi kullanmadim sirf bu gun silik dahil olsa gorim diye ama yok cnm yok 3 marka testle yapdim hepsi carsaf gibi temiz :KK61:yani his edyorum yok bisey
Lh testide yapdim oda siligi dahil cikartmadi
Ya gercekden yoruldum bu ay da olmadi sanirim diyememde kesin olmadi

Dolunaydan Dolunaydan Ben dun gecedendir sivi kullanmadim sirf bu gun silik dahil olsa gorim diye ama yok cnm yok 3 marka testle yapdim hepsi carsaf gibi temiz :KK61:yani his edyorum yok bisey

Hayırlısı olsun kaç aydır deniyorsunuz?

Canım brnim ya dur hemen yelkenleri suya indirme önce eşin ve sen kontrollerini yaptır belki de clomen falan verirvsana doktor

20181107_130053-1.jpg

Sanirim gormek istedigim icin goryorum

Bu yaptığın test gebelik testi ise bende çok çok silik bir çizgi görüyorum.ama ovu testiyse negatif sonuç cnm
Aynen avu negatif
Ama bu resim gebelik testi
Baska yerde okudum tam 2 kala ovu koyu cikacak diye
Ama benim daha 5-4 gun var adete
Ya sen gorduysen cok sevindim cnm
Bak bu resimlerdede gozukyormu tabi tel temizliyor algilamiyor ama tele gore daha net goryom cnm 20181107_134424-1.jpg 20181107_134424.jpg goryomusun

Aynen avu negatif
Bak bu resimlerdede gozukyormu tabi tel temizliyor algilamiyor ama tele gore daha net goryom cnmEki Görüntüle 2204213 Eki Görüntüle 2204215 goryomusun
Valla canım seni umutlandırmak heyecanlandırmak istemem ama çok silik bişey görüyorum bende

Aynen avu negatif
Bak bu resimlerdede gozukyormu tabi tel temizliyor algilamiyor ama tele gore daha net goryom cnmEki Görüntüle 2204213 Eki Görüntüle 2204215 goryomusun
Canım hemen bulabilirsen albi test al lütfen ya da başka daha al çünkü bu markada geçen ay bana böyle yaptı sen albi al hadi bekliyorum

Dolunaydan Dolunaydan cnm yarin kan verecem ozelde ve icimi tamamen rahatlaticam
3 ayri marka testele yapdim 2 negatif bu boyle

Ama diyorum agsamda yapacam bakalam yaniltacakmi

X